Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Kortárs irodalmi alkotások pályázata 2021
Kiíró:
Cédrus Művészeti Alapítvány
Határidő:
11/15/2021
Érvényes:
11/15/2021
Tárgymutató:
kortárs irodalmi alkotások
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Kortárs irodalmi alkotások pályázata 2021

A Cédrus Művészeti Alapítvány (Budapest) nyílt pályázatot hirdet és közlési lehetőséget biztosít elsősorban szépirodalmi alkotások (versek, elbeszélések, drámák, mesék, esszék, tanulmányok, kritikák, interjúk, naplók, vallomások, dokumentum-összeállítások stb.) létrehozására, idegen nyelvből fordítására vagy hozzájuk kapcsolódó kutatómunkára. Beküldeni szöveggel párosított grafikai és fotómunkákat is lehet. Könyvtervvel, regénykézirattal csak kötettelen szerzőktől fogadunk el pályamunkát.

Az internetes folyóirat arculatához illő, megfelelő esztétikai értéket képviselő, nyomtatásban és online folyóiratokban még nem közölt eredeti alkotásokat várunk. Bemutatkozó levelet és a pályamunkák esetleges megelőző elektronikus elérhetőségéről (pl. saját honlap, Facebook-publikáció) tájékoztatást kérünk. (Természetesen előnyben részesülnek a még sehol nem közölt, nem olvasható művek.) Kérjük, a pályázatban szerepeljen telefonszám, postai és e-mailcím.
A pályázathoz jelentkezési lap nem tartozik, nevezési díj nincsen. Megkötés nélkül bárki jelentkezhet, aki magyar nyelven alkot, magyarországiak és határon túliak egyaránt. Egy pályázó több munkát is küldhet, akár több műfajban is, terjedelmi korlát nincs, viszont egy pályázótól évente csak két alkalommal fogadunk el jelentkezést.
A beérkező pályamunkákat a folyóirat rovatvezetői bírálják el. Az elfogadott művek közzétételét az Alapítvány műhelyünk online-felületén, a http://www.naputonline.hu-n vállalja.

A beadás és az elbírálás folyamatos. Július 1-től augusztus 31-ig a pályamunkák fogadása szünetel, november 15-ével pedig a pályázat lezárul, és még ez évben a szerkesztőség kihirdeti a kiemelt, nívódíjas alkotókat.
A KÖZLÉSRE KIVÁLASZTOTT ALKOTÁSOK MEGJELENÉSI HELYE TEHÁT: NAPUTONLINE.HU.
Kérjük, a pályamunkákat elektronikus úton (online.naput@gmail.com) juttassák el hozzánk. Postán küldött kéziratok (cím: Budapest, 1136 Pannónia u. 6.) beérkezéséért a szerkesztőség nem vállalhat felelősséget. Kéziratokat csak megbeszélt esetekben őrzünk meg.

A pályázat benyújtásakor az e-mail tárgyaként tüntessék fel: Cédrus-pályázat. A pályamunkákat a levélhez word-dokumentumként (doc, docx fájlkiterjesztés) kérjük csatolni. A küldött fájl nevében szerepeljen a szerző neve (ha a polgári és az írói név különbözik, akkor az utóbbi) és a mű (ciklus, kötet stb.) címe. Például így: Háry János Hihetetlen kalandjaim.docx
A teljes mezőny elbírálása után a közlésre elfogadott (ez maga már elismerés) műveket - közülük külön a kiemelteket - az esztendő végén a szerzők betűrendjében és műfajonként honlapunkon tesszük közzé.
2022 első negyedévében az Alapítvány és a szerkesztőség ünnepélyes esten oklevéllel s könyvcsomaggal köszönti kiemelt, díjazott alkotóit.

http://www.naputonline.hu/2021/02/28/kortars-irodalmi-alkotasok-palyazata-2021/?fbclid=IwAR2K7GtVmadUvBisWxTYgBgsU5MzhACaExzvFkTF8BlDsY0WeYeKSQLRQ-U

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum