Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Okos gyárak az új EU-tagállamokban
Kiíró:
PwC Magyarország Pro bono csapata
Határidő:
10/31/2018
Érvényes:
10/31/2018
Tárgymutató:
Digitális Innovációs Központ szerepkör betöltése
Pályázhat:
Bulgária, Ciprus, a Cseh Köztársaság, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Málta, Románia, Szlovákia vagy Szlovénia területén lévő egyetemek, kutatási és technológiai központok; inkubátorok és akcelerátorok; klaszter szervezetek és ipari egyesületek, illetve kormányzati és önkormányzati szervezetek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Okos gyárak az új EU-tagállamokban

"A DIH szolgáltató központok cégek versenyképességének javítására jönnek létre, az üzleti/gyártási folyamataik, valamint termékeik és szolgáltatásaik digitális technológiai fejlesztésével. A központok egyablakos szolgáltatási modellben működnek, technológia-tesztelést, finanszírozási támogatást, piaci ismereteket, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyújtva ügyfeleiknek" - mondja Riba Gábor, a PwC Magyarország Technológiai tanácsadási csoportjának vezető menedzsere.
A pályázat keretében az Európai Bizottság olyan szervezeteket keres, amelyek “Digitális Innovációs Központ" szerepkört tölthetnek be az EU13 tagállamokban. A képzési programra legalább nyolc országból 30 központot választanak ki.

Ki jelentkezhet?
Pályázatot a Bulgária, Ciprus, a Cseh Köztársaság, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Málta, Románia, Szlovákia vagy Szlovénia területén lévő egyetemek, kutatási és technológiai központok; inkubátorok és akcelerátorok; klaszter szervezetek és ipari egyesületek, illetve kormányzati és önkormányzati szervezetek adhatnak be.
"Minden szereplő más-más kiemelt feladatot kap a projektben: az oktatási vagy kutatási intézmények kompetencia központokként működnek, az inkubátorok a start-up cégeket támogatják a növekedésben és skálázásban, a klaszterek a privátszektort képviselik, a kormányzati szervek pedig az okos specializációs terveiket fejlesztik" - teszi hozzá Lengyel András, a PwC Magyarország Energetikai tanácsadó csoportjának vezető menedzsere.
A kiválasztott 30 központ részt vehet egy programban, amely üzleti tervük (tovább)fejlesztésére irányul. Ezen program képzéseket, workshopokat, valamint mentorálást tartalmaz üzletfejlesztési készségek és fenntartható gyakorlatok (beleértve a finanszírozási lehetőségek felismerését) terén. A program a PwC és az Oxford-i Egyetem kiemelkedő tudása és tapasztalata segítségével, más európai Digitális Innovációs Központok legjobb ipari gyakorlataira alapozva készült.
A pályázat kiemelt célja az együttműködés ösztönzése, az ötletmegosztás elősegítése, valamint az iparági legjobb gyakorlatok megosztása a szolgáltató központok között. Ezáltal a szereplőknek lehetősége nyílik bekapcsolódni és hasznos kapcsolatokat építeni az európai DIH-hálózatban.

Megjegyzések:
A pályázattal kapcsolatos részletes tájékoztatás az alábbi linkre kattintva található:
https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/call-digital-innovation-hubs-eu13-member-states
A pályázati kiírással kapcsolatos részletes információ az alábbi oldalon tekinthető meg: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/call-digital-innovation-hubs-eu13-member-states
A jelentkezési lap kitöltésére október 31-ig van lehetőség. Az első kiválasztási fázis után egyéni interjúk következnek október során. A jelentkezési lapot az alábbi linkre kattintva érheti el: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/ApplicationForm
1. Korábbi sajtóanyagainkat honlapunkon olvashatja.
2. Legfrissebb Fenntarthatósági jelentésünk elérhető "Vállalati felelősségvállalás" oldalunkon.
3. A PwC tagvállalatok a világ 157 országában jelenlévő PwC hálózat tagjai, amely mintegy 223 ezer szakértő segítségével nyújt minőségi könyvvizsgálati, adótanácsadási és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat, így segítve hozzá ügyfeleit a számukra fontos értékek megteremtéséhez. Amennyiben többet szeretne megtudni cégünkről, kérjük, látogasson el honlapunkra: http://www.pwc.com.
ˆ 2017 PwC. Minden jog fenntartva. Ebben a dokumentumban a “PwC" kifejezés a PwC hálózatra és/vagy a magyarországi tagvállalatokra utal, amelyek önálló jogi személyek. További információért, kérjük, keresse fel a http://www.pwc.com/structure weboldalt.

Kapcsolat:
Lengyel András
Vezető menedzser, Energetikai tanácsadás
PwC Magyarország
e-mail: andras.lengyel@hu.pwc.com
Riba Gábor
Vezető menedzser, Technológiai tanácsadás
PwC Magyarország
e-mail: gabor.riba@hu.pwc.com
Simon Katalin
Marketing, kommunikáció és üzletfejlesztés
PwC Magyarország
Tel: +36 1 461 9755
e-mail: katalin.simon@hu.pwc.com
https://www.i40platform.hu/hirek/palyazat-indul-okos-gyarak-az-uj-eu-tagallamokban-cimmel

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum