Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Egészségügyi Szűrőbusz - közösségi pályázat
Kiíró:
Generali a Biztonságért Alapítvány
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
12/31/2018
Tárgymutató:
egészségügyi szűrőbusz
Pályázhat:
fesztiválszervezők, civil szervezetek, önkormányzatok, akik nyilvános lakossági rendezvényt szerveznek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Egészségügyi Szűrőbusz - közösségi pályázat

A Generali a Biztonságért Alapítvány célkitűzései között szerepel a betegségmegelőzés és az egészséges életmódra nevelő programok támogatása. Ezen céljának a megvalósítására egy egészségügyi szűrőbusz segítségével a lakosság részére ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat biztosít, a szerződött egészségügyi szolgáltató partnerének közreműködésével.

A pályázat célja:
A Generali a Biztonságért Alapítvány támogatja az egészségmegőrzésre nevelő és szemléletformáló életmód programok megvalósulását, és ennek keretében fontosnak tartja felhívni a lakosság figyelmét a megelőzésre, így a preventív szűrések jelentőségére.

A pályázat témája:
A betegségmegelőzés érdekében alapítványunk szűrőbusszal történő kitelepülés formájában ingyenes lakossági szűrések igénybevételére biztosít lehetőséget Magyarország területén. A következő szűrővizsgálatokat biztosítjuk: szemészet, bőrgyógyászat, vércukorszint-mérés, vérnyomásmérés, koleszterinszint-mérés, testzsír-százalék mérés, háziorvosi tanácsadás.

Kik pályázhatnak?
Fesztiválszervezők, civil szervezetek, önkormányzatok, akik nyilvános lakossági rendezvényt szerveznek. Elsősorban olyan rendezvények jelentkezését várjuk, melyek témája és fő üzenete az egészség megőrzése, valamint az egészséges életmód, a rendszeres testmozgás. A rendezvényen részt vevők, látogatók száma várhatóan minimum 1000 fő.

A szűrések időpontja:
A szűrőbuszt a 2018. április 15. és október 31. közötti időszakban, hétvégi dátumokon lehet igényelni. Szerződött partnerünk a szűréseket 9 és 17 óra között végzi.

Mit kell vállalnia a pályázónak?
A szűrőbusszal történő kitelepüléséhez az alábbi technikai feltételeket kell biztosítani: A szűrőbusz részére elkülönített minimum 12x20 m-es területet kérünk biztosítani a rendezvényen, amelyet a gépjármű megközelíthet és elhagyhat a rendezvény egyéb programjainak megzavarása nélkül. Amennyibe ez nem lehetséges, kérjük biztonsági személyzet biztosítását a gépjármű kiállásának idejére. Az orvosi eszközökhöz, a belső fűtéshez és a világításhoz 380 V áramra van szükség. Az áram felvételéhez szükséges 30 méteres hosszabbítót biztosítunk. Az áramellátásról és annak esetleges kiépítési költségéről a helyszín gondoskodik.

A pályázat benyújtásának határideje: folyamatos
A pályázatok elbírálásának határideje: folyamatos
A megvalósítás időszaka: 2018. április 15.-október 30.

A pályázatok elbírálása:
A pályázatokat az Alapítvány Kuratóriuma bírálja el, szakértők bevonásával.

A megvalósítás menete:
Nyertes pályázat esetén a szűrővizsgálatokat lebonyolító partnerünk közvetlenül felveszi a kapcsolatot a pályázóval a megvalósítás részleteinek egyeztetésére.

Beszámolási kötelezettség
A nyertes pályázók a megvalósult szűrőprogramról fotókkal illusztrált rövid szakmai beszámolót kötelesek feltölteni az alapítvány webes felületén keresztül.

A támogató megjelenítése
A pályázó szervezet vállalja, hogy a Generali a Biztonságért Alapítványt és tevékenységét, mint támogatót a honlapján vagy egyéb felületein megjeleníti.

A pályázati keret
Felhívjuk a pályázók figyelmét arra, hogy a meghirdetett pályázat költségkerete meghatározott és korlátozott. Amennyiben a beérkezett pályázatok alapján az odaítélt támogatások elérték az alapítvány által felhasználásra szánt összegkeretet - 15 millió forintot -, úgy az adott pályázati lehetőség a 2018-es évre vonatkozóan lezárul. Erről az alapítvány az alapitvany.generali.hu honlapon ad tájékoztatást.
Az alapítvány emellett fenntartja a jogot arra, hogy bármelyik pályázatot bármikor, indokolás nélkül elutasítsa, ideértve azt az esetet is, ha egyébként a pályázati anyag a kiírásnak minden tekintetben megfelel. Az elutasítással szemben felülvizsgálatot, jogorvoslatot az Alapítvány nem biztosít. A pályázó a fentieket a pályázat benyújtásával tudomásul veszi és elfogadja.

Adatkezelés
A pályázó tudomásul veszi, hogy önkéntesen megadott adatait a Generali a Biztonságért Alapítvány kizárólag a pályázat elbírálása, valamint az esetleges szerződés megkötése és teljesítése céljából, az ehhez szükséges ideig kezeli.

További információ
A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető: alapitvany.hu@generali.com

A pályázathoz csatolandó dokumentumok:
- Kinyomtatott és aláírt pályázati adatlap
- Létesítő okirat (pl. alapító okirat, nyilvántartásba vételt igazoló dokumentum)
- Pályázó hatósági nyilvántartásának kivonata
- Összeférhetetlenségi nyilatkozat
http://alapitvany.generali.hu/kezdemenyezes.php?id=79

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum