Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Fashion Video Festival - Filmpályázat
Kiíró:
ARTABO Kft
Határidő:
10/31/2011
Érvényes:
10/31/2011
Tárgymutató:
divatvideo-pályázat
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Fashion Video Festival - Filmpályázat
Várjuk pályázatodat a Power/Power Fashion Video Festival Budapest 2011 divatvideo-pályázatán! A Fashion Video Festival Budapest 2011 divatvideo-pályázat idei mottója: POWER POWER POWER!

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
Jogi és személyi feltételek:
- Érvényesen pályázhat minden 18. életévét betöltött természetes személy.
- A 18. életévét be nem töltött természetes személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak.
- Állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat kiírója nem köt ki feltételt a pályázókkal szemben.
- Pályázhatnak jogi személyek is.
- Pályázni egyénileg és csoportosan is lehet, aki csoportban szerepel, ezzel párhuzamosan egyénileg is pályázhat. Csoportos pályázat benyújtása esetén a csoport köteles kijelölni és felhatalmazni egy (1) képviselőt, akivel a pályázat során kizárólagos kapcsolatot tart a pályázat kiírója.
- A pályázat kiírójának tagjai, tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak.
Határidő: 2011 október 31.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy idén nem lesz határidő hosszabbítás. A jelentkezési határidő után vagy hiányosan beérkezett pályaműveket nincs módunkban elfogadni.
Letölthető jelentkezési lap: http://www.fashionvideofestival.com/jellap_magy.doc
Web: http://www.fashionvideofestival.com
JELENTKEZÉS MÓDJA
Kizárólag on-line lehet beadni a pályázatokat.
A munkákat a következő e-mailcímre kérjük elküldeni: info@fashionvideofestival.com és cc-ben kérjük az ildi.madarasz@gmail.com e-mailcímre is elküldeni.
Az e-mail tárgya a következő legyen: Fashion Video Festival 2011 - Jelentkezés (plusz a beküldött divatvideó pontos címe és a pályázó neve)
TECHNIKAI FELTÉTELEK:
- A beküldött videóknak az alábbi technikai paramétereknek kell megfelelni:
- Ajánlott játékidő: 1 perc és 10 perc között
- A videókat két verzióban kell hozzáadni:
NAGYFELBONTÁSÚ VERZIÓ:
Letölthető link formájában (ajánlott Wetransfer vagy yousendit), maximum 2 gigabyte terjedelemben
Formátum:
- MPEG4,
- 25 fps,
- PAL,
- .avi
KIS FELBONTÁSÚ VERZIÓ:
WEBES VIDEO, FELTÖLTVE EGY PRIVÁT VIMEO CSATORNÁRA, jelszóval ellátva, letölthető a Vimeo-tól (a webes promócióhoz), kérjük a jelszót elküldeni!!!!
Bármilyen technikával készült filmet elfogadunk, animációt, illetve analóg és digitális készült munkákat is.
ADMINISZTRÁCIÓS DÍJ
A pályázó 3000 HUF (magyar állampolgár pályázók) és 15 euró (nemzetközi pályázók) adminisztrációs díjat köteles megfizetni benyújtott pályamunkánként.
Az adminisztrációs díj befizetése a részvéte mellett 3 db 1 hetes művészbelépőt biztosít a fesztivál eseményeire.
Banki adatok az átutaláshoz:
ARTABO Kft.
BIC/SWIFT OTPV-HU-HB
Bankszámlaszám:117630242746888300000000
IBAN HU16117630242746888300000000
Bank adatok: OTP Bank Nyrt, H-1027 Budapest, Margit krt. 8-10
Az átutalási közleménybe kérjük feltüntetni: Fashion Video Festival 2011 - a pályázó neve

CHECKLIST A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁHOZ
Kizárólag e-mailben elküldött jelentkezéseket fogadunk el!
- A high-res video letöltő linkje (ajánlott: Wetransfer vagy Yousendit)
- A low res videohoz a Vimeo jelszó védett csatorna linkje és a jelszó
- Minimum 1 és max 3 max. 150 dpi-s kép a pályázó előző munkáiból a fesztivál programhoz és honlaphoz
- Egy rövid életrajz, illetve a pályázó személy vagy csoport rövid bemutatkozása. (.doc formátum, max 1 oldal)
- A beküldött divatvideó szinopszisa, illetve rövid leírása. (.doc formátum, max 6 mondat)
- Egy fotó a jelentkezőről (jelentkezőkről, max 150 dpi), a jelentkező magánszemély(ek) vagy cég címe
- Teljes stáb és kreditlista (kérjük a projektben használt minden ruha és kiegészítő tervezőjét pontosan feltüntetni)
- A kinyomtatott, aláírt és bescannelt FVF jelentkezési lap.
- Az adminisztrációs jelentkezési díj átutalását igazoló banki igazolást.
A hiányos jelentkezéseket nincs módunkban elfogadni.

TOVÁBBI SZABÁLYOK
- A pályamunkának meg kell felelnie továbbá a kiírásban szereplő Technikai Feltételeknek is.
- A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. A pályázó a pályamunka elküldésével kijelenti a pályamunkájáról, hogy az saját szerzői műve, továbbá felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát.
- Amennyiben a beadott pályamunka részét képezi létező termék vagy létező jogi személy jogilag védett márkajelzése, logója vagy bármely más arculati eleme, a pályázat érvényességének feltétele az adott márka, logo vagy arculati elem jogtulajdonosának írásos hozzájárulása.
- Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet, ezeket külön-külön, több e-mailben, a pályázat teljes azonosítójával megjelölve kell leadni (mely azonos a résztvevő divat film címével).
- Az érvényes pályázat feltétele a pályamű határidőig történő elküldése, és a mű azonosítójának megadása, amely megegyezik a film címével. A határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.
A pályázaton részt vehet bárki, végzettségre, vagy szakmai háttérre való tekintet nélkül.

ÉRTÉKELÉS, DÍJAZÁS
- A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjait az érintett szakmák, diszciplínák képviselői (film, divat, reklám, média, művészet) alkotják.
- A zsűritagok névsorát a http://www.fashionvideofestival.com -on tesszük közé, október folyamán.
- Az érvényes pályázatokat a szakmai zsűri döntése alapján választjuk ki. Az elő-szelekció után a sikeres jelentkezőket e-mailben értesítjük a fesztivál kezdete előtt. Kizárólag az elő-szelekcióban alkalmasnak talált pályamunkákat vetítjük le az FVF screeningeken.
- A pályázat kiírói felhatalmazzák a zsűrit, hogy a saját maguk által megállapított szempontrendszer alapján tetszésük szerint válasszanak be vagy hagyjanak ki pályamunkákat a kiállítandó művek közül, valamint tetszésük szerint ítéljék oda a meghirdetett díjakat.
- A nyerteseket és a díjakat az FVF díjátadó gáláján hirdetjük ki, ahol minden résztvevő teamnek jelen kell lennie legalább egy képviselővel.
DÍJAK
A döntősök filmjeit az FVF honlapon, a Fesztivál alatt és a Díjátadó Gálán is levetítésre kerülnek, valamint a 2012-es nemzetközi screeningeken is bemutatunk egy szelekciót a videókból.
A zsűri egy fődíj, valamint egy második és egy harmadik díjat fog kiosztani, a díjazottak az FVF kristálydíj mellett a szponzorok által felajánlott nyereményeket kapják.
Továbbá szponzori különdíjak kerülnek kiosztásra a versenyzők között.
Idén továbbá egy ‘Blogger-díjat’ is adunk, amely egy divatbloggerekből álló bizottság fog odaítélni a az általuk legjobbnak tartott videónak.
A Fashion Video Festival fenntartja a jogot, hogy a döntősöknek lehetőséget biztosítson a Powerpowerpower stúdió produkciókban való részvételre és a nemzetközi screeningeken.

SZERZŐI ÉS FELHASZNÁLÓI JOGOK
- A pályázat kiírója a pályaműveket a FVF helyszínén, annak időtartama alatt folyamatos ismétléssel vetíti.
- A pályázat benyújtói a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi keretek között adnak a kiíró részére felhasználási engedélyt:
- A pályázat kiírója a pályázat és a későbbi pályázatok, továbbá a pályaművekből rendezendő későbbi hazai és külföldi kiállítások népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására.
- A kiíró, úgy is mint a kiállítás rendezője jogosult a művek nyilvánosságra hozatalára a kiállítások, továbbá a kiállításokhoz szorosan kapcsolódó internetes felület, reklám stb. keretében, külföldön és Magyarországon egyaránt.
- A pályázó hozzájárul, hogy pályaművét az FVF internetes videomegosztó oldalakon szabadon közzé tegye.
- A pályázat kiírója jogosult, hogy blogokon, internetes magazinokban, nyomtatott sajtóban, televízióban térítés és egyéb feltétel nélkül megjelentesse a pályaműveket.
- A pályázó engedélyezi, hogy pályamunkájából kivett képkockákat az FVF megjelentesse estlegesen katalógusokban, könyvben, albumban a pályázó előzetes tájékoztatásával.
- A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója a pályaműről készült reprodukciót elektronikus formában megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett, térítés és egyéb feltétel nélkül, tekintettel arra, hogy a divatvideó az alkotó termékét népszerűsíti, így az FVF által szervezett megjelenések ingyen reklámot jelentenek a pályázó részére.
- A pályázók által megadott elérhetőségeket a pályázat kiírója adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a pályázó külön beleegyezésével adja ki.
- A pályázat kiírója a pályázati kiírásban, illetve a szabályokban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja az FVF kezdetéig (November 18-25.)
- A pályázat kiírója a hozzá benyújtott adathordozókat nem őrzi meg, nem tárolja, felelősséget e tekintetben nem vállal.
- Egy pályázat csak abban az esetben érvényes, ha a pályázó elfogadja ezeket a szabályokat.
További információ: dora@fashionvideofestival.com (kérjük cc-zni: ildi.madarasz@gmail.com)
Pályázat kiírója a Fashion Video Festival (ARTABO Kft., 1027 Budapest, Szász K. u. 3)

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum