Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Lengyel-magyar ifjúsági projektek
Kiíró:
Lengyel Köztársaság Külügyminisztériuma; Külügyminisztérium
Határidő:
03/15/2016
Érvényes:
03/15/2016
Tárgymutató:
lengyel-magyar ifjúsági projektek
Pályázhat:
egy Magyarországon és egy Lengyelországban bejegyzett szervezet
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

Pályázati felhívás 2016

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy, immár harmadik alkalommal megnyílt a lehetőség lengyel-magyar ifjúsági projektek benyújtására a két ország civil együttműködésének támogatására létrejött új program keretében. A pályázatot a Lengyel Köztársaság Külügyminisztériuma és Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma között aláírt Memorandum alapján hirdetjük meg.
A dokumentumot 2014. január 29-én a két tárca vezetője írta alá, a lengyel kormányfő hivatalos budapesti látogatásakor. Az elmúlt két évben a pályázattal kapcsolatban szerzett tapasztalataink kiválóak. Örülünk, hogy a minisztériumok közös kezdeményezése meghatározó módon erősíti a fiatal lengyelek és magyarok közötti kapcsolatok alakulását. A Lengyel Köztársaság Külügyminiszterének, Witold Waszczykowskinak, budapesti látogatása során, Magyarország Külgazdasági és Külügyminiszterével, Szijjártó Péterrel 2016. február 3-án közösen elfogadott döntése alapján hivatalosan meg szeretnénk erősíteni, hogy 2016. február 4-től újból várjuk a lengyel-magyar Memorandum keretében megvalósítani kívánt projektek jelentkezését.

Az idei egy kivételes év kapcsolataink szempontjából, hiszen idén ünnepeljük a Lengyel-Magyar Szolidaritás Évét, amellyel a lengyelek és magyarok számára egyaránt különleges évfordulókra kívánunk megemlékezni. 2016-ban ünnepeljük a tragikus kimenetelű 1956-os magyar forradalom és az ahhoz közvetlenül kapcsolódó, 1956 júniusi poznańi események 60. évfordulóját, valamint szintén az idei évben ünnepli 25 éves fennállását a visegrádi együttműködés, amelynek soros elnöki tisztséget júliustól ismét Lengyelország tölti majd be. 2016-ban ismét előtérbe kerülnek a nagyon fontos biztonságpolitikai kérdések, amelyek megvitatásához kiváló alkalmat biztosít majd a varsói NATO csúcs. Emellett idén nyáron Krakkó ad otthont, a Ferenc pápa részvételével megrendezett, Ifjúsági Világtalálkozónak, míg áprilisban egész Lengyelország közösen ünnepli majd a kereszténység lengyelországi felvételének 1050. évfordulóját. E és még sok más évfordulók mind egyedülálló lehetőséget biztosítanak különleges projektek megvalósításához. Nagyon bízunk, számos, már korábban megkezdett, nagyszerű projekt idei folytatásában is.

A részletes pályázati feltéteket a csatolt szabályzat tartalmazza. (Kérjük, hogy a pályázatok benyújtása előtt alaposan tanulmányozzák át a Memorandumot és a szabályzatot.) Fontos, hogy a benyújtott pályázat két, egy Magyarországon és egy Lengyelországban bejegyzett szervezet közös projektjét tartalmazza. A Magyarországról pályázó szervezetek tehát lengyel partnerszervezetekkel közös projektekkel jelentkezhetnek.

Pályázni angol nyelven, a lenti jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezéseket a Peter.Dobrowiecki@msz.gov.pl e-mail címre várjuk a projektfelelős elérhetőségeinek (név, e-mail cím, mobiltelefonszám) megadásával. Felhívjuk a figyelmet a terjedelmi korlát betartásának fontosságára. A pályázatok elbírálásának fontos szempontja a Memorandum céljainak és szellemiségének való megfelelés.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. március 15.

A nyertes pályázatokról 2016. március végéig várható döntés. Az eredményeket közzétesszük a Nagykövetség honlapján, a pályázókat pedig e-mailben is értesítjük.
http://www.budapeszt.msz.gov.pl/hu/esemenyek/palyazati_felhivas_2016

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
Memorandum of Understanding és a pályázat szabályzata (.pdf 3,8 MB)
Jelentkezési lap (.docx, 57 KB)Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum