Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Álmodd meg te a Klastrom fényeit!
Kiíró:
Művészetek Völgye Nonprofit Kft.
Határidő:
02/14/2021
Érvényes:
02/14/2021
Tárgymutató:
fényfestő (mapping) verseny a Művészetek völgyében
Pályázhat:
pályázatra egyénileg, vagy csoportosan, amatőrként és cégesen (professzionális) is lehet jelentkezni, de iskolai indulókat is várunk
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


FényArtban a Művészetek Völgyében -
Álmodd meg a Klastrom fényeit!

2021-ben 30. alkalommal tárja ki kapuit a Művészetek Völgye, az ország legnagyobb múlttal rendelkező összművészeti fesztiválja. 1989 óta évről évre Kapolcs és a környező falvak megtelnek színházzal, irodalommal, zenével, tánccal, beszélgetésekkel, közös alkotásokkal. Barátságok, szerelmek születtek itt, sokan, akik gyerekként fesztiváloztak Kapolcson, már saját gyerekeikkel járnak vissza.
A jubileum közös ünnepünk, ennek alkalmából szeretnénk visszahozni a körforgásba a fesztivál egy régi ikonikus helyszínét, a taliándörögdi Klastromot. 1989 óta rengeteg izgalmas dolog történt itt, a templomrom volt hogy koncerthelyszínként, volt hogy zarándokhelyként szerepelt a fesztiválprogramban. A 30. Művészetek Völgye Fesztiválon arra gondoltunk, hogy időutazó fényfestészeti alkotásokkal szeretnénk tisztelegni egyik kedvenc állomásunk és a Völgy elmúlt évtizedei előtt.

Álmodd meg te a Klastrom fényeit!
A “FényArtban a Művészetek Völgye" fényfestő (mapping) versenyre bárki jelentkezhet kezdőtől profiig, aki úgy érzi, izgalmas fényruhát tud varázsolni az ikonikus templomromra.

A verseny a Művészetek Völgye egyik kiemelt attrakciója, melyet tíz napon át, 2021. július 23. és augusztus 1. között, sötétedéstől lehet majd megtekinteni. A Klastrom Fényművészet szakmai partnere, és a verseny házigazdája az ismert magyar "fényfestő csapat", a Fényszórók Visual. A verseny egyetlen kategóriában folyik, pénzjutalom az első három helyezettet illeti, vetíteni viszont az első 10-be bejutott versenyzők munkáit fogjuk, lehetőséget adva ezzel a bemutatkozásra. A versenyfilmek mellett láthatók lesznek minden este a Fényszórók és a Gonzo Vizuals által komponált videók is. A tervek szerint a Klastrom egy oldalára kerül vetítés.

A verseny zsűrizését egy háromtagú bizottság látja el. A zsűri tagjai: Gévai Bálint - Fényszórók, Oszkó-Jakab Natália a Művészetek Völgye Fesztivál igazgatója, Petkó Gergely a Művészetek Völgye vizuális tanácsadója
Az Időutazás a Művészetek Völgyében fényfestő helyszín látogatása ingyenes, és korhatár nélkül ajánlott.
A fesztivál részletes programja 2021. februárjától folyamatosan frissül a http://muveszetekvolgye.hu/ honlapon.

A verseny témája: 30. Művészetek Völgye
Helyszín: Klastrom, Taliándörögd
Verseny időpontja: 2020. november 10.-2021. február 14.

Pályázatikiírás:
30. Művészetek Völgye témára reflektálva várjuk a taliándörögdi Klastromra készült, az épület architektúrájával, szakralitásával, szellemiségével és hagyományaival harmonizáló audiovizuális mapping alkotásokat. A pályázat többfordulós, és a helyszíni vetítésre maximum 10 alkotást válogat be a zsűri.
A pályázatra egyénileg, vagy csoportosan, amatőrként és cégesen (professzionális) is lehet jelentkezni, de iskolai indulókat is várunk. A 18 éven aluli egyéni indulók írásbeli szülői engedéllyel jelentkezhetnek.
A pályázók a versenyre történő regisztrációjukkor automatikusan elfogadják a verseny kiírásban foglaltakat!

Díjazás:
FényArtban a Művészetek Völgye fődíja: bruttó 100 000 Forint
FényArtban a Művészetek Völgye 2. hely: bruttó 60 000 Forint
FényArtban a Művészetek Völgye 3. hely: bruttó 30 000 Forint
A FényArtban a Művészetek Völgye első 10 helyezettjét bemutatjuk a Művészetek Völgye weboldalán és social felületein, munkáikat a fesztivál 10 napja alatt láthatják a látogatók a hivatalos program keretein belül.

Jelentkezés:
info@muveszetekvolgye.hu

Koncepció benyújtása:
Leadási határidő: 2021. február 14.
Az e-mailes regisztrációt követően a szervezők egy saját tárhelyet biztosítanak a jelentkezőknek.Kritérium: online regisztráció és mood vagy storyboard leadása.Itt a megvalósítandó alkotás dramaturgiailag fontos jeleneteinek template-re illesztve, állóképekkel történő bemutatása és rövid leírása szükséges, lehetőség szerint a képet kísérő zene hangulatát is bemutatva.
A pályázaton szerepeljen a jelentkező/jelentkező csoport neve, az alkotás.
A regisztrációs felületen lehetőség van mood/zene linkek megadására is.
Visszajelzés a jelentkezőknek: 2021. március 14.

Preview:
Leadási határidő: 2021. május 2.
Visszajelzés a jelentkezőknek: 2021. május 16.
Kritérium: az első szakaszon továbbjutott résztvevők bemutatják teljes vetítendő anyagukat HD felbontásban, zenével.

Kész versenyanyag leadása:
Leadási határidő: 2021. június 1.
Az elkészült alkotás teljes felbontású kép- és hanganyagának feltöltése a versenykiírásban szereplő technikai paramétereknek megfelelően.
Sikeres regisztrációt követően minden szükséges információról, majd az egyes fordulók után is e-mailben értesítjük a jelentkezőket. Felmerülő kérdéseket az info@muveszetekvolgye.hu e-mailcímre kérjük küldeni.
https://www.muveszetekvolgye.hu/fenyartban-a-muveszetek-volgyeben-almodd-meg-a-klastrom-fenyeit?fbclid=IwAR18NmDChhxqAuulJJbZNHPIgj4_iUrvQVYAepZgVKTvvAdKSU0A_a41EBQ

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum