Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Thomas Breitling tervezői pályázat
Kiíró:
TBR Europe Limited Kft.
Határidő:
06/01/2020
Érvényes:
06/01/2020
Tárgymutató:
Thomas Breitling divattervezés
Pályázhat:
minden 18. életévét betöltött természetes személy
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Thomas Breitling tervezői pályázat

- PÁLYÁZATI FELTÉTELEK -
A THOMAS BREITLING FASHION
A pályázat Kiírója a TBR Europe Limited Kft. (Továbbiakban: Kiíró). A Thomas Breitling márka kifejezetten a férfiasságot kívánja hangsúlyozni a maga laza és egyben elegáns stílusában. A szlogenünk "Be a real Man!" is erre utal.
A márka nagyköveteként nem véletlen esett a választás Árpa Attilára és Sasvári Sándorra, ugyanis a maguk stílusával, külső megjelenésükkel, jellemükkel kiválóan tudják képviselni a Thomas Breitling márkanevet. A piacon a márka elsősorban a 30-50 éves kor közötti férfiakat kívánja megcélozni. Divattervezőnk ezeket a szempontokat maximálisan figyelembe véve alkotja a ruhákat, bátran játszva az élénk színekkel, minőségi anyagokkal, szabásokkal és széles méretválasztékkal.
A sportosan elegáns, ruházatokra igényes férfiak nálunk megtalálják a számukra szükséges darabokat. A Thomas Breitling számára fontos a vásárlói elégedettség, éppen ezért nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagokra.

A PÁLYÁZATI MŰVEK ELBÍRÁLÁSÁNAK FŐ SZEMPONTJAI
1. A pályamű, vagy pályaművek mennyire illenek bele a Thomas Breitling márka fent megfogalmazott alapelveibe, küldetésébe. A fő márka külső jellegzetességeit nagy szabadsággal lehet alkalmazni vagy negligálni, mert a Thomas Breitling Sport a fő márka egy albrandje lesz.
2. Mennyire innovatív és egyedi a pályamű.
3. Milyen a pályamű megvalósíthatósága és az azzal kapcsolatban felmerülő kivitelezési költség. Nem szeretnénk a pályázók kreativitását és képzelőerejét korlátozni, de a pályaművekkel kapcsolatos kivitelezési költségek és azok megvalósíthatósága nagyon fontos szempont lesz az elbíráláskor. Ezért kérjük, hogy ezt a szempontot is figyelembe vegyék a pályázók a tervezés során!
4. Amennyiben a pályamű bármilyen negatív diszkriminációval kapcsolatos, fekete humorú vagy tematikájú, az a pályázatból történő kizárást vonhatja maga után.

Jogi és személyi feltételek
- Érvényesen pályázhat minden 18. életévét betöltött természetes személy.
- Állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat Kiírója nem köt ki feltételt a pályázókkal szemben.
- A pályázat Kiírójának tagjai, tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a felsoroltak hozzátartozói és közeli hozzátartozói NEM pályázhatnak.

A PÁLYÁZATRA JELENTKEZÉS MENETE
Pályázni kizárólag online, a pályázat hivatalos honlapján, a https://palyazat.thomasbreitling.hu oldalon lehet.
Nevezni 2020. április 8.-2020. június 1. 12:00 óráig lehet.
A jelentkezés feltételei:
- minimum 18. életév betöltése a pályázó részéről,
- az online jelentkezési adatlap kitöltése és a pályaművek feltöltése,
- az Adatvédelmi tájékoztató és a Pályázati Feltételek elfogadása,
- a pályázathoz minimum 1, maximum 3 db pályaművet kérünk a jelentkezési űrlapon feltölteni JPG vagy PNG (maximum 4MB nagyságban) formátumban.

A pályázó elfogadja:
- A pályázó a jelentkezési űrlap kitöltésével, a pályázati anyag beküldésével, az Adatvédelmi tájékoztató és a jelentkezési űrlapon rögzített további nyilatkozatok elfogadásával automatikusan elfogadja a jelen pályázati kiírásban rögzített feltételeket és ezáltal igazolja azt is, hogy a beküldött pályaművei minden tekintetben megfelelnek a kiírásnak.
- A pályázó kizárólag saját alkotással pályázhat, amit korábban még sehol nem publikált.
- A pályázó elfogadja, hogy minimum 1, maximum 3 pályaművel pályázhat, viszont ezeken a terveken meg is tudja mutatni, hogyan képzelte el koncepcióját.
- A pályázó elfogadja, hogy a Kiíró jogosult a pályaművek nyilvánosságra hozatalára.
- A pályázat résztvevői az általuk előállított és a pályázat során benyújtott szellemi alkotások felhasználói jogait az alábbi módon biztosítják a Kiíró számára: o azok a pályázók, akiknek a terve nem kerül be a kiválasztott alkotások közé, nem kötelesek felhasználói jogot engedni a megbízónak.
o azok a pályázók, akiknek szellemi alkotása a zsűri által az elbíráláskor kiválasztottak közé kerül, kötelesek biztosítani a Kiíró számára, hogy a terve(ke)t többszörözhesse, terjeszthesse, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, a sugárzott műnek az eredetihez képest más szervezet közbeiktatásával a nyilvánossághoz történő tovább közvetíthesse, és bemutathassa.
o a nyertes, megvalósuló és közönségdíjas pályázatok alkotói kötelesek biztosítani a megbízó számára, hogy a szellemi alkotást többszörözhesse, terjeszthesse, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, a sugárzott műnek az eredetihez képest más szervezet közbeiktatásával a nyilvánossághoz történő tovább közvetíthesse, módosíthassa és felhasználhassa. o a nyertes, megvalósuló és közönségdíjas pályázóktól megszerzett felhasználói jogoknak térben és időben korlátlanoknak kell lenniük.
o a nyertes, megvalósuló és közönségdíjas pályázók esetében a megbízót megillető felhasználói jog kizárólagos, és további díjfizetés nélkül átruházható a Kiíró tulajdonosára és a finanszírozó bankjára. E művek szerzőinek a felhasználáshoz való hozzájárulása kiterjed a mű visszavonásának jogáról való lemondásra is.
o a nyertes pályázó esetén a felhasználási jog ellenértékét a pályázati díj, nyeremény tartalmazza.
o a pályázóknak biztosítaniuk kell, hogy a pályázat során benyújtott tervek saját szellemi alkotásaik, és felhasználásukhoz, közzétételéhez harmadik személy hozzájárulására nincs szükség. Ha a pályamű külső forrástól származottsága felmerül, a pályázónak biztosítania kell a szerkeszthető file(ok) megtekintését annak érdekében, hogy bizonyítsa, ő készítette a terveket.
o a pályázó elfogadja, hogy nem használhat fel stock fotókat a tervezés során.
o a pályázó elfogadja, hogy a beküldött pályaműveket a Kiíró térítésmentesen felhasználja a fentiekben leírtak szerint.

HATÁRIDŐ
A pályázatok leadási határideje: 2020. június 1. 12:00
A határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

DÍJAK
A nyertes, megvalósításra választott pályázó művének díjazása 500.000 Ft (ötszázezer forint).
A díjösszeg rendelkezésre bocsátását megelőzően a pályázat kiírója szerződést köt a díjazottal. Amennyiben a szerződés megkötése a pályázó miatt meghiúsul, úgy a pályázó nem jogosult a díj átvételére.

ZSŰRIZÉS
A zsűrizés tervezett időszaka: 2020. június 2-5.
A zsűri valamennyi, érvényes pályázatot benyújtott pályázó pályaművét áttekinti és elbírálja. A zsűri köteles kizárni a pályázati feltételeknek nem megfelelő pályaműveket. A zsűrizést követően bekérjük a legjobb alkotások vektorgrafikus, vagy nagy felbontású, digitális anyagát.

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK
A pályamunkákat az alábbi technikai paramétereknek megfelelően kell leadni:
- A pályaművet, terveket az elbíráláshoz JPEG vagy PNG formátumban, RGB színmódban kérjük feltölteni.
- A képtömörítési minőség 60-80% (százalék) legyen.
- A képek 72-100 dpi felbontásban, minimum 1200x1200 pixelesek legyenek, maximum 3-4000px
- A képek mérete maximum 4 megabyte legyen, csak így lehet feltölteni őket a jelentkezési űrlapon.
http://palyazat.thomasbreitling.hu/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum