Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
ALKOSS KÉPET RÓLUNK! - pályázati felhívás az I. ELEGYEDŐ Fesztivál arculatának megtervezésére
Kiíró:
AppArt Egyesület; MáSzínház
Határidő:
06/14/2018
Érvényes:
06/14/2018
Tárgymutató:
I. ELEGYEDŐ Fesztivál arculatának megtervezése
Pályázhat:
kreatív szakemberek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

ALKOSS KÉPET RÓLUNK! - pályázati felhívás az I. ELEGYEDŐ Fesztivál arculatának megtervezésére

Budapest, 2018. 05. 02. - A 2018 őszén megrendezésre kerülő I. ELEGYEDŐ Fesztivál arculatának megtervezésére nyilvános pályázatot hirdet az AppArt Egyesület és a MáSzínház. Az értelmi fogyatékossággal élő emberek művészi önkifejezését, az "ép” és "sérült” bélyegek eltörlését szorgalmazó fesztivál szervezői rendhagyó pályázási folyamatot ajánlanak. A nyertes pályázó 100 000 Ft díjazásban részesül.

A MáSzínházban (http://www.mas-zinhaz.hu) folyó pedagógiai és művészeti munka alapvetése az, hogy értelmi sérült tagjaikat nem tekintik sajnálatra méltó lényeknek. Sokkal inkább olyan emberek ők, akiknek megvannak a saját adottságaik (ezek között a sérültségeik) és személyiségeik - pont, ahogy azoknak, akiket orvosi értelemben a világ épnek tart.

Ma, amikor távolról, arctalanul, a másik valódi ismerete nélkül, napi szinten olvasható és/vagy hallható gyűlöletbeszéd, az AppArt Egyesület és a MáSzínház a megoldást a közelségben látja. Az érdemi találkozások jelentik a kulcsát egy emberibb, azaz nyitottabb és elfogadóbb magyar társadalom kialakulásának.

A 2005-ös alapítás óta felhalmozott tapasztalat, a tudás, amely a sok ezer foglalkozás, tucatnyi tábor és számos szegregált és integrációs színházi előadás létrehozása során gyűjtöttek, megérett. Az ELEGYEDŐ Fesztivál keretében osztja meg a társulat a történetét, eredményeit, és az élményt, amit a közös alkotás és gondolkodás jelent. Bízva abban, hogy a találkozás velük hozzájárul a résztvevők nyitottabbá válásához.

A 2018 szeptembere és decembere között tartó programsorozata grafikusokat, színházi szakembereket, középiskolásokat, családjaikat, kultúrafogyasztókat, normálisakat, extravagánsakat és konzervatívokat hoz össze a MáSzínház értelmi fogyatékossággal élő színészeivel, elmesélve és feldolgozva a társulat 13 éves történetét. A Fesztivál négy elemből álló programsorozatában piknikkel egybekötött, Élő Könyvtár jellegű találkozás, a társulatban folyó inkluzív alkotófolyamatról szóló dokumentumfilm bemutatója, egy szakmai rendezvény és egy új előadás bemutatója szerepel.

A PÁLYÁZÁS MENETE
A pályázás feltétele, hogy a pályázni kívánó kreatív szakembereknek legalább egy alkalommal részt kell vennie egy foglalkozáson a MáSzínházban, térítésmentesen, az alábbiak egyikén:
"Tánc és mozgás” - 2018. május 14., 16.00-17.30, Jurányi Ház (1027 Budapest, Jurányi utca 1-3.)
"Zenével a fejünk körül” (ének-zene) - 2018. május 18., 16.00-17.30, Eötvös József Gimnázium (1053 Budapest, Reáltanoda utca 7.)
"Színészbőrönd” (színészmesterség) - 2018. május 24., 16.00-17.30, Jurányi Ház (1027 Budapest, Jurányi utca 1-3.)

A szervezők bíznak abban, hogy a találkozás a MáSzínház tagjaival inspirálóan hat majd a kreatív szakemberekre. A részvételt követően lehetséges pályázati anyagot benyújtani.

A pályamunkák a következő terveket tartalmazzák:
- logó,
- Word fej és lábléc,
- e-mail sablon,
- roll-up,
- Facebook borítókép,
- az arculatot hordozó tetszőleges ajándéktárgyak látványterve.

Pályamunkák benyújtására 2018. június 14-ig van lehetőség. A pályázati anyagot tartalmazó mappát egy szabadon választott felhő-tárhelybe történő feltöltést követően a linket a kapcsolat@mas-zinhaz.hu címre várják a szervezők

"Alkoss képet rólunk!” tárggyal. Eredményhirdetésre várhatóan 2018. június 28-án kerül sor.

További információ:
Bakonyvári Krisztina kapcsolat@mas-zinhaz.hu +36-20-237-0131

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum