Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Képzési díjmentes távoktatásban megvalósuló, "Beszéd- és kommunikáció fejlesztő szak-óvodapedagógus" pályázat / TÁVI-45-2018
Kiíró:
Távoktatási Intézet
Határidő:
02/14/2019
Érvényes:
02/14/2019
Tárgymutató:
hátrányos helyzetű pályázók tanulási lehetőségének biztosítása, távoktatás / TÁVI-45-2018
Pályázhat:
a. Természetes személyek
b. Legalább középfokú óvónői vagy felsőfokú óvodapedagógusi végzettséggel rendelkeznek
c. Motiváltak a személyes, szakmai fejlődés tekintetében
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Képzési díjmentes távoktatásban megvalósuló,
"Beszéd- és kommunikáció fejlesztő szak-óvodapedagógus" pályázat

TÁVI-45-2018 sz. Pályázat
A Távoktatási Intézet (székhely: 2100 Gödöllő, Rét út 58.) pályázatot hirdet szakmai felnőttképzési programokon való támogatott (kedvezményes) részvételre, az alábbiak szerint. A Távoktatási Intézet saját hatáskörben, térítésmentes, azaz képzési díjmentes részvételi lehetőséget biztosít egyes képzési programjain.

1. Pályázók köre:
a. Természetes személyek
b. Legalább középfokú óvónői vagy felsőfokú óvodapedagógusi végzettséggel rendelkeznek
c. Motiváltak a személyes, szakmai fejlődés tekintetében

2. Pályázat célja:
A pályázat célja az esélyteremtés a tanulásra, online formában. Elsődlegesen kompetenciafejlesztések megvalósítása a felnőttképzési programok segítségével, ezáltal a munkaerő értékek optimalizálása, elsődlegesen a felnőtt lakosság körében. A pályázat kiemelt célja a hátrányos helyzetű pályázók tanulási lehetőségének biztosítása.

3. A pályázat tárgya:
A pályázat keretein belül a Távoktatási Intézet által gondozott programokra lehet pályázati jelentkezéseket benyújtani.
3.1. Meghirdetett programok:
Beszéd- és kommunikációfejlesztő szak-óvodapedagógus (Online kurzus)
A meghirdetett programok online formában, egy félév alatt teljesíthetők. A program távoktatás formában valósul meg, online konzultációkkal. A programhoz szükséges tananyagokat a program kezelője egy központi platformra helyezi, amelyet a résztvevő (jelszó és kurzuskód) birtokában közvetlen formában elérhetnek. Ezek a tananyagok letölthetők, szerkeszthetők és nyomtathatók. A résztvevők saját ütemben, munkájukhoz igazodva dolgozhatják fel az ismeretanyagot konzulens irányítása mellett. A távoktatást online konzultációk segítik. Az online konzultációk havi rendszerességgel, péntek vagy szombat délután/este vagy vasárnap délutáni órákban valósulnak meg. Egy előre meghatározott Messenger csoporton belül a konzulens online konzultációt tart, amelyet a résztvevők az okoseszközeiken (okostelefon, okostv, tablet, vagy számítógép, laptop stb..) követhetnek figyelemmel, így a konzultációkon való részvétel nem igény személyes jelenlétet. Az online konzultációkon való részvételhez internetkapcsolatra, valamint Messenger-fiókra van szükség. A résztvevők az online konzultációk pontos időpontját a program kezdetén kapják kézhez. Az online konzultációk 3-4 órás elfoglaltságot jelentenek.
Tekintettel arra, hogy a tananyagok közreadása távoktatási felületen történik, míg a konzultációk online formában zajlanak, így minimális személyes jelenlétre van szükség a program megvalósítása során.
A programmegvalósítás tekintetében mindösszesen két alkalommal kell személyesen megjelenni a résztvevő által megjelölt vizsgaközpont valamelyikében. A program kezdetekor un. programindító konzultáción kerül lebonyolításra a program indításához szükséges adminisztráció, beiratkozás, távoktatási kódok és konzultációs rendek átadása-átvétele ezen az alkalmon kerül lebonyolításra. A másik személyes jelenlétet igénylő alkalom a programhoz kapcsolódó záróvizsga. Mindkét alkalom személyes jelenléthez kötött és feltétele a programban való részvételnek. A résztvevő jelen pályázati eljárásban maga választhatja meg azt a vizsgaközpontot, ahol szeretné teljesíteni a programindítás, valamint a programzárás követelményét. Az online konzultációk mozgóképrögzítésre kerülnek, amelyek a konzultációkat követően a távoktatási felületen is elérhetővé válnak. Az online konzultációk így visszakereshetők, újból felhasználhatók, ezzel is segítve a tananyag elsajátítását. A program lebonyolítása során időközi számonkérések, beadandó dolgozatok nincsenek. Követelmény a távoktatási program folyamatos figyelemmel kísérése, az online konzultációkon való részvétel, valamint a záróvizsgára történő tudatos és módszeres készülés.
3.2. Választható vizsgaközpontok:
- Budapest,
- Győr,
- Miskolc,
- Nyíregyháza,
- Szeged,
- Székesfehérvár,
- Pécs,
- Zalaegerszeg.
3.3. A pályázható képzési programok felvételi tájékoztatója, kurzusprogramja:
http://www.tavintezet.hu/kepzesi-kinalat/
Rendelkezésre álló státuszok (támogatott) száma: 16 fő/ kurzus/konzultációs központ.

4. A képzési programok lebonyolítása
A programok általános szakmai leírását a Távoktatási Intézet Kft. hivatalos weboldala tartalmazza. A honlap a http://www.tavintezet.hu címen érhető el. A képzési programokra pályázat útján lehet jelentkezni. A pályázati programok automatikus pályázatok, azaz, ha a pályázó a feltételeknek megfelel és van még rendelkezésre álló férőhely (státusz), akkor a pályázó felvétel nyer a programba. A pályázati időszakot követően, a pályázati határidő lejárta után a Távoktatási Intézet Tanulmányi Osztálya e-mailben értesíti ki a pályázati döntésről. Sikeres pályázás esetén a program egy szakmai konzultációval indul, amely keretében történik a beiratkozás, valamint a programhoz szükséges segédletek közreadása, a konzultációs rend meghatározása, a számonkérések és követelmények deklarálása. A Távoktatási Intézet központi weboldalán érhető el a távoktatási felület, amely jelszóval védett. A beiratkozás alkalmával a résztvevők a szükséges hozzáférési kódokat megkapják, így már a beiratkozás napján elkezdődik a szakmai munka. A távoktatás szakaszában beadandók, dolgozatok, vizsgák, időközi számonkérések nincsenek, a programok záróvizsgával zárulnak. Az egyes programok záróvizsgáját az un. kurzusprogramok tartalmazzák, ezek elérhetők a Távoktatási Intézet weboldalán.
A sikeres felkészülés érdekében a szakmai munkát irányító konzulens plusz feladatokat, fejlesztő kérdéseket, utasításokat adhat, amelyek az ismeretek elmélyítését illetve rendszerezését szolgálják. Ezek a feladatok a végső értékelésbe nem számítanak bele. A programok záróvizsgával zárulnak. A záróvizsgák időpontját a Távoktatási Intézet Tanulmányi Osztálya határozza meg. A záróvizsgák lebonyolítását a Távoktatási Intézet Tanulmányi- és Vizsgaszabályzata szabályozza, amely szintén letölthető a Távoktatási Intézet hivatalos weboldaláról. A pályázó vállalja, hogy a záróvizsgát megkísérli és arra a legjobb tudása szerint felkészül.

5. Pályázathoz kapcsolódó költségek:
A képzési programok kedvezményes formában valósulnak meg, így a Távoktatási Intézet listaárán szereplő képzési díj nem kerül felszámításra, így a résztvevő 0, azaz Nulla Ft. képzési díj ellenében vehet részt a programban. A Távoktatási Intézet, mint pályázatkezelő saját hatáskörben biztosítja a program megvalósításhoz szükséges feltételeket. A pályázati támogatás a képzési díj 100%-át tartalmazza, így a sikeresen pályázók térítésmentesen vehetnek részt a pályázati programban. A Távoktatási Intézet, mint pályázatkezelő által biztosított programrészvételhez vizsgadíj kapcsolódik, amely a pályázó költsége, azt a pályázat már nem tartalmazza. Jelen pályázathoz kapcsolódó vizsgadíj mértéke a mindenkori minimálbér 20%-nak megfelelő összeg, 2018-ban az idevonatkozó 430/2016. (XII. 15.) Korm. rendelet értelmében 27 600 Ft/fő. szolgáltatási díj. A vizsgadíj befizetésére a programkezdetekor kerül sor. A programhoz a vizsgadíjon kívül más költség nem társul. A pályázat nem tartalmazza az esetleges utazási- és étkezési költségeket, ezen kiadások a pályázót terheli.

6. Pályázati jelentkezés:
Elektronikus jelentkezését WORD formátumban kérjük megküldeni a tavintezet@gmail.com címre.

Tárgy mező: ONLINE KURZUSOK
(A pdf, jpg vagy más nem szerkeszthető fájltípus nem megfelelő. Az így megküldött jelentkezéseket nem fogadjuk! )

Jelentkezési határidő: 2019. február 14. (Telefonos ügyfélszolgálatot a szerteágazó tevékenységünk következtében nem üzemeltetünk - kérdéseit e-mailben tegyék fel. Köszönjük!)

Pályázatkezelő:
TÁVOKTATÁSI INTÉZET
Adószám: 25044636-2-13 Cg.13-09-190934
tavintezet@gmail.com, http://www.tavintezet.hu

TÁVI-45-2018 Pályázati adatlap.docxTÁVI-45-2018 Pályázati kiírás.docxIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum