Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Szlogenírás - új női életmód portál
Kiíró:
Netbase Media Kft.
Határidő:
10/12/2014
Érvényes:
10/12/2014
Tárgymutató:
szlogenírás, női életmód portál
Pályázhat:
lelkes fiatalok, marketing és kommunikáció szakos főiskolai vagy egyetemi hallgatók, valamint szlogenírás iránt érdeklődők
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Szlogeníró pályázat
Pályázati kiírás

A bien.hu női életmód portál új arculatának és stílusának megfelelő kreatív és egyedi szlogent keres. Ennek elkészítésére szlogeníró pályázatot hirdet lelkes fiatalok, marketing és kommunikáció szakos főiskolai vagy egyetemi hallgatók, valamint szlogenírás iránt érdeklődők számára.
A legjobb pályázók értékes szakmai nyereményekben részesülnek, melyek lehetőséget nyújtanak tehetségük továbbfejlesztésére, kibontakoztatására.

Pályázati feltételek
- Életkor és lakóhely tekintetében a pályázókkal szemben nincs kikötés
- Pályázni kizárólag saját munkával lehet, szakmai képzettségtől függetlenül
- Egy pályázó az általa írt szlogenek közül többet is nevezhet

Pályázás menete
A pályaművek a jelentkezési lap* releváns részén történő kitöltésével nyújthatóak be.
*Az Ön által megadott személyes adatokat (név, telefonszám, e-mail cím stb.) és az Ön felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag a pályázat keretein belül, tájékoztatási célból használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk! Az adatok harmadik félnek történő átadására kizárólag az Ön előzetesen megtett, határozott beleegyezése után kerülhet sor. Személyes adatait kizárólag az Ön azonosítása érdekében kérjük.
Biztosítjuk Önt, hogy az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megteszünk minden szükséges technikai és szervezeti lépést, hogy személyes adatait védjük.

Pályázati időszak
2014. szeptember 22-október 12.

Elbírálás
A pályázatokat 5 tagú szakmai zsűri értékeli 2014. október 13-17. között.
Zsűritagok
- Csizmadia Zsolt, a bien.hu ügyvezetője
- Ferling József, a Ferling PR Kft. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója, PR szakember
- Sallai Gábor, az E-Content Solutions ügyvezetője és kreatív igazgatója
- Fábián Emese, az 5K Központ tanára
- Halusz Katalin, szövegíró, a Budapest ADSchool tanára

Zsűrizés folyamata
Az első forduló keretén belül a beérkezett munkákat zsűritagjaink a bien.hu új stílusát és koncepcióját figyelembe véve, egyénileg rangsorolják és választják ki a számukra leginnovatívabb 5 szlogent.
A második fordulóba jutott munkákat a szakértők összesítik, majd közös mérlegelés alapján kijelölik a nyertes szlogent, amely a bien.hu oldalára kerül.

Eredményhirdetés
A beérkezett pályamunkák közül kiválasztott első 3 helyezettet 2014. október 20-án, e-mail-ben értesítjük.

A pályázat díjazása
1. helyezett díja:
- Szlogen felhasználása a bien.hu hivatalos jelmondataként.
- Budapest ADSchool Reklámszövegíró tanfolyamán történő részvétel.
2. helyezett díja:
- Részvétel az 5K Központ "Online vagyok - Blogírás és online kommunikáció” kurzusán (12 alkalom, a kurzus vezetője Fábián Emese)
3. helyezett díja:
- Egy hónapig tartó gyakornoki lehetőség a bien.hu-nál
- Egy hónapig tartó gyakornoki lehetőség a Ferling PR Kft.-nél

További információ a pályázatról
E-mail: vadasz.alexa@ferling.hu
Mobil: (30) 618-9185
Honlap: http://www.bien.hu

FELHASZNÁLÁSI JOG
1.1. A Pályázó a Pályamű, valamint a Pályaműben leírt bármely szerzői joggal védett alkotás vagy más szellemi termék (a továbbiakban együtt: "Szellemi Termék”) vonatkozásában a Kiíró részére teljes és kizárólagos, bármely korlátozástól mentes és valamennyi vagyoni jogra kiterjedő felhasználási engedélyt, felhasználási jogot (a továbbiakban: "Felhasználási Jog”) biztosít.
1.2. A Pályázó teljes körű szavatosságot és kártérítési felelősséget vállal arra nézve, hogy:
1.2.1. a Szellemi Termékek vonatkozásában kizárólagosan és teljes körűen jogosult rendelkezni valamennyi szerzői joggal, illetve a szellemi tulajdon védelméhez kapcsolódó bármely egyéb jogokkal kapcsolatban, valamint harmadik személynek nincs és nem lesz olyan joga, amely a Kiírót a Felhasználási Jog gyakorlásában, a Szellemi Termékek felhasználásában akadályozná vagy korlátozná.
1.3. A Pályázó kijelenti és szavatolja, hogy a Pályamű elkészítése során messzemenően betartja a szerzői jogok, illetve a szellemi tulajdon védelmére vonatkozó jogszabályokat és más előírásokat. A Pályázó kifejezetten vállalja, hogy mentesíti a Kiírót minden olyan felelősség alól, amely valamely szerzői joggal védett alkotás, szabadalom vagy bármely más szellemi tulajdon jogtalan használatával kapcsolatban esetlegesen felmerül, ideértve különösen azt az esetet, ha a Kiírónak mindezekkel kapcsolatban bármely személy részére - akár bármely bíróság vagy hatóság határozata alapján, akár egyezség keretében vagy más jogcímen - kártérítést vagy más kifizetést kell teljesítenie.
1.4. A Felek megállapodnak, hogy a Felhasználási Jog mentes bármely korlátozástól, így különösen a Felhasználási Jog nem korlátozott sem valamely területre, sem időtartamra, sem felhasználási módra vagy a felhasználás meghatározott mértékére.
1.5. A Felhasználási Jog alapján a Kiíró jogosult különösen arra, hogy ellenszolgáltatási és/vagy tájékoztatási kötelezettség nélkül a Szellemi Termékeket részben vagy egészben (i) többszörözze (ezen belül különösen kép- vagy hangfelvételen rögzítse, illetve számítógéppel vagy elektronikus adathordozóra másolja), (ii) nyilvánosságra hozza, (iii) terjessze, (iv) átdolgozza, vagy (v) ezeket harmadik személyekkel végeztesse el.
1.6. A Kiíró önállóan is felléphet a Felhasználási Jog, illetve a Szellemi Termékek védelmében.
1.7. A Pályázó a Felhasználási Jog ellenértékeként járó díjazásról kifejezetten és visszavonhatatlanul lemond. A Pályázó vállalja, hogy a díjazásról lemondó nyilatkozatát - a jelen Szabályzathoz mellékletében meghatározott tartalommal - írásban eljuttatja a Kiíró részére, az ennek elmulasztásából vagy nem megfelelő teljesítéséből eredő felelősséget és következményeket a Pályázó viseli. A Pályázó kijelenti és szavatolja, hogy a Felhasználási Jog vonatkozásában a Kiírót fizetési kötelezettség sem a Pályázó, sem más személy felé nem terheli.
1.8. A teljes egyértelműség kedvéért a Felek rögzítik, hogy amennyiben a Kiíró gyakorolja a Pályázat visszavonására vagy eredménytelenné nyilvánítására vonatkozó jogát, akkor a Kiíró jogosult - a Pályázó bármely további hozzájárulása vagy díj-, illetve költségigénye nélkül - az addig elkészült és a Társaság részére átadott (megküldött) Szellemi Termékeket felhasználni.
A Pályázat bármely okból történő visszavonása vagy eredménytelenné nyilvánítása nem eredményezi a Kiíró által átvett Szellemi Termékek vonatkozásában biztosított Felhasználási Jog megszűnését vagy megszüntetését, illetve korlátozását.
1.9. A Felhasználási Jog megilleti a Kiíró jogutódját, valamint a Kiíró a Felhasználási Jogot és/vagy az ahhoz kapcsolódó bármely jogát harmadik személy részére szabadon, bármilyen jogcímen átruházhatja, illetve annak gyakorlására harmadik személyt kijelölhet.
1.10. A teljes egyértelműség kedvéért és a fenti rendelkezések korlátozása nélkül a Felek rögzítik, hogy a Kiíró jogosult különösen arra, hogy a Pályaművet a honlapján közzétegye.
http://www.bien.hu

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
jelentkezési lapIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum