Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Dobbantó tréning
Kiíró:
Budapest Bank Nyrt.; SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány
Határidő:
03/25/2021
Érvényes:
03/25/2021
Tárgymutató:
vállalkozásfejlesztés nőknek
Pályázhat:
vállalkozói kompetenciáikat fejleszteni vágyó vállalkozónők
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Dobbantó tréning

Áprilisban újra online indul a Dobbantó tréning

Már lehet jelentkezni a 2021. április 6-án induló Dobbantó tréningre, amely második alkalommal kerül online megrendezésre. Mivel a képzés nem helyszínhez kötött, az ország, sőt, a világ bármely részéről érkezhetnek a vállalkozói kompetenciáikat fejleszteni vágyó vállalkozónők, legyen szó még csak cégalapításon gondolkozó jelentkezőről vagy már működő vállalkozás tulajdonosáról.

A Budapest Bank 2010-ben indította el a "Dobbantó, Budapest Bank - pénzügyekről nőknek" programját a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve, amelynek célja, hogy támogassa a nőket vállalkozói ismereteik bővítésében, segítve őket a cégalapításban és fejlesztésben.

A Dobbantó Program legfontosabb eleme az eredetileg 12 napos kompetenciafejlesztő tréning, amely már másodjára kerül megrendezésre online térben, átdolgozott tananyaggal 12 hétre felosztva.

A Dobbantó tréning szemléletformálással, tanácsadással és mentorálással segíti a résztvevőket üzleti céljaik elérésében. A tananyag részét képezik többek között az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási és forrásteremtési ismeretek. De a képzés nemcsak a vállalkozás elindítására és működtetésére terjed ki, hanem fejleszti az önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeket is, amelyek minden cégvezetőnek hasznos tudásalapot képeznek. Mindemellett a résztvevők értékes ismeretségeket köthetnek a velük hasonló élethelyzetben lévő társaikkal.

Az eredeti 12 tréningnap 90 órányi tananyagát jelenleg online, 12 hétre elosztva, keddenként és csütörtökönként napi 3 x 1,5 órás blokkban dolgozzák fel a résztvevők a trénerek segítségével. A 2021. április 6-án induló Dobbantó tréningre a SEED Alapítvány honlapján keresztül lehet jelentkezni (https://dobbanto.seed.hu/urlap/jelentkezes-a-2021-es-tavaszi-online-dobbanto-treningre), egészen 2021. március 25-ig. A képzés piaci ára 300 000 forint, amelyhez a szervezők bruttó 40 000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket a Budapest Bank finanszírozza. A program során a bank szakmai együttműködő partnere és a képzések megvalósítója a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány, a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője.

Klubesemények is lesznek idén
A tréning mellett az idei évben is lesznek klubesemények, a 12 hetes képzéshez hasonlóan online, ahol különböző, a vállalkozásokat érintő témákról beszélnek majd a vendégelőadók. Az offline klubokhoz hasonlóan természetesen itt is lehetőségük van a résztvevőknek kérdéseket feltenni és beszélgetést kezdeményezni. A klubok időpontjai és a további részletek itt, az oldalunkon, valamint a Dobbantó Program Facebook oldalán jelennek majd meg.
http://www.dobbantoprogram.hu/cikkek/aprilisban-ujra-online-indul-a-dobbanto-trening/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum