Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Egy napom a fronton - Diákpályázat középiskolásoknak
Kiíró:
Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára
Határidő:
05/30/2018
Érvényes:
09/15/2018
Tárgymutató:
blogbejegyzés készítése
Pályázhat:
középiskolásoik
Egy napom a fronton - Diákpályázat középiskolásoknak

Pályázati felhívás

A Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára az első világháború végének évfordulója alkalmából pályázatot hirdet középiskolás diákoknak.

A feladat egy olyan blogbejegyzés készítése, amely egy fronton töltött nap eseményeit írja le. Lehetőség van a pályamunkát korabeli dokumentumokkal, fényképekkel is illusztrálni.
Pályázni 2-3 oldal terjedelmű, géppel írt (A/4-es lap, 1,5-es sortáv, Times New Roman 12-es betűnagyság) dolgozattal lehet. A pályaműnek tartalmaznia kell az esetlegesen felhasznált irodalmat és a források (dokumentumok, fényképek) lelőhelyét.
A pályázat benyújtásához kérjük, hogy 2018. május 30-ig regisztráljanak az szszbml@mnl.gov.hu címen vagy személyesen a levéltárban a mellékelt űrlapon, és csatolják a hozzájárulási nyilatkozatot is!
A pályamunkákat, amelyeken kérjük feltüntetni a pályázó(k) nevét és elérhetőségét (levelezési cím, e-mail, telefon), az iskola, osztály és felkészítő tanár nevét, 2018. szeptember 15-ig nyomtatott formában postai úton kérjük eljuttatni a Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára címére (4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 4.) és elektronikus úton az szszbml@mnl.gov.hu e-mail címre. Az elektronikus úton megküldött dolgozatokat honlapunkon is elérhetővé tesszük.
Az ünnepélyes díjkiosztás a levéltári napon, szeptember 27-én lesz.
Érdeklődni Nagy Dóra főlevéltárosnál a levéltár telefonszámán (06-42-414-313) vagy az szszbml@mnl.gov.hu e-mail címen lehet.
http://www.szabarchiv.hu/drupal/node/78050


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu