Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Visegrádi Ösztöndíjak - Tanulj Közép-Európában!
Kiíró:
International Visegrad Fund
Határidő:
03/15/2018
Érvényes:
03/15/2018
Tárgymutató:
ösztöndíj, Visegrádi - Tanulj Közép-Európában
Pályázhat:
legalább BA diplomával rendelkezők
Visegrádi Ösztöndíjak - Tanulj Közép-Európában!

A Nemzetközi Visegrádi Alap pályázatot hirdet a közép- és kelet-európai térségben megvalósítható egyetemi részképzésre, illetve akár teljes mesterszak elvégzésére.
Az ösztöndíj kizárólag államilag elismert felsőoktatási intézményekben folytatott tanulmányok céljából vehető igénybe. A pályázásnak nem feltéle a fogadóország anyanyelvének ismerete.

Célországok: a Visegrádi régió (Csehország, Szlovákia, Lengyelország), a Nyugat-Balkán (Albánia, Bosznia és Hercegovina, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Szerbia), valamint a Keleti Partnerség országai (Azerbajdzsán, Belarusz, Grúzia, Moldova, Örményország, Ukrajna).
A Visegrádi Alap mester és doktori szintű tanulmányokhoz nyújt támogatást, így az ösztöndíjra csak az pályázhat, aki legalább BA diplomával rendelkezik. A pályázásnak nem akadálya, ha a pályázat beadásakor a hallgató még nem fejezte be BA tanulmányait, ám a mobilitás megkezdésekor legalább BA szintű diplomával kell rendelkeznie.

A támogatás időtartama 5-20 hónap (1-4 szemeszter)mester szintű, 5-10 hónap (1-2 szemeszter)doktori szintű képzésben. A támogatás összege: 2300 euró/szemeszter, melyet a Visegrádi Alap közvetlenül a hallgatónak fizet, valamint 1500 euró/szemeszter, melyre a fogadóintézmény jogosult, és a hallgatóval kapcsolatos egyéb költségekre (tudományos konferenciákon való részvétel, publikációk díja stb.) fordítható.

Pályázni kizárólag a Visegrádi Alap angol nyelvű, online felületén keresztül lehet (http://my.visegradfund.org/Account/Login) a pályázási időszak kezdetét, azaz 2018. február első napjait követően. A pályázathoz csatolni kell minden, az online felületen és a honlapon megjelölt dokumentumot, ezek pótlására a határidőt követően nincs lehetőség.

A pályázat beadásának határideje: 2018. március 15. 12:00 (dél).
További információ: http://www.visegradfund.org/mobilities


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu