Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
II. Országos Lauder Innovációs Maraton
Kiíró:
Lauder Javne Iskola
Határidő:
03/31/2020
Érvényes:
03/31/2020
Tárgymutató:
II. Országos Lauder Innovációs Maraton
Pályázhat:
középiskolás diákok
II. Országos Lauder Innovációs Maraton

Egy verseny, ahol nem az a kérdés, mit tudtok, hanem az, hogy a tudásotokat mire használjátok. Kaptok egy megoldandó feladatot. Adunk hozzá szakértőt, erőforrást és időt. Lássuk, mire juttok vele!
24 óra

A Lauder Innovációs Maraton egy 24 órás verseny, ahol középiskolás diákokból álló csapatok mutatják be innovatív ötleteiket, mérik össze kitartásukat, kiállásukat, professzionális körülmények között.

A résztvevők olyan képességeket, készségeket sajátíthatnak el, amelyek segíthetik őket érvényesülni a startupok világában. A verseny során a csapatok kidolgozhatják ötleteiket, az üzleti modell előkészítésétől kezdve, egészen az általuk javasolt megoldás prezentációjáig. Az elkészült ötleteket, termékeket, megoldásokat először este 23:00 órakor mutatják be az üzleti élet, valamint a kormányzat elismert szakembereiből álló zsűri számára, majd másnap reggel 9:00 órakor, a résztvevő iskolák diákjai előtt, élő adásban.

A verseny menete
Jelentkezés
Határidő: 2020. március 31.
Jelentkezni 3 fős csapatokban lehet. Pályamunkaként készítsetek egy videót, melyben bemutatkoztok, és megválaszoljátok a következő kérdést: Hogyan érzékenyítenétek a felnőtt társadalmat a klímavészhelyzettel kapcsolatban? A videó maximum 3 perces lehet, és ne haladja meg az 500 MB-ot! Formátuma: .avi, .mov, .wmv, .mp4, .mpg, .mpeg, vagy .m4v. HEVC formátumú videót nem áll módunkban elfogadni!

Az Elődöntő
Eredményhirdetés: 2020. április 20.
A zsűri kiválasztja a legjobb 12 csapatot, akik részt vehetnek a döntőben és értesíti őket 2020. április 30-ig. A továbbjutó csapatokat a felkészülési időszakban segítséggel és információkkal látjuk el a sikeres szereplés érdekében.

A verseny
Döntő: 2020. május 21.
A továbbjutott csapatok 13:00 órakor érkeznek a verseny helyszínére, a Lauder Javne Iskolába. Miután sorsolással kihúzták a megoldandó feladatot, témakört, egy szakértő mentor segítségével 8 óra munka és egy ízletes vacsora után prezentálják megoldásaikat a zsűri előtt. A pitcheket követően a zsűri kihirdeti a II. Országos Lauder Innovációs Maraton győzteseit.

Az Innovációs market
Megmérettetés a közönség előtt: 2020. május 22.
Miután a csapatok pihentek pár órát, ismét előadhatják prezentációikat, megoldási javaslataikat, azonban most nem a zsűri, hanem a résztvevő iskolák diákjai előtt, akik élőben követhetik a verseny oldalán az előadásokat, és szavazhatnak a számukra legszimpatikusabb csapatra, ötletre, megoldásra. A pártatlanság érdekében az iskolák saját csapataikra nem voksolhatnak. Két díj is gazdára talál a szavazatok összesítése után: a legtöbb szavazatott kapott csapat a Közönségdíjjal, míg a legtöbb szavazatot leadó iskola a „Legaktívabb Közösség” különdíjjal lesz gazdagabb.
https://lim.lauder.hu/?fbclid=IwAR3cgYQ7d8GfXdJ_BCChPdDbJYkLdIrCC_IVJFpIAizRYITfYqyq90azqvQ


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu