Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Van itthon tej
Kiíró:
Tej Terméktanács
Határidő:
05/24/2019
Érvényes:
05/24/2019
Tárgymutató:
rajzpályázat, tejkampány kabalafigurája
Pályázhat:
általános iskolai tanulók
Van itthon tej

rajzpályázat
A Tej Terméktanács 2019-ben gyerekrajzpályázatot hirdet általános iskolai tanulók részére, hogy - a Tejszív csapatát segítve - együtt alkossák meg az éves tejkampány kabalafiguráját.
Te milyennek képzeled el azt a kabalafigurát, akinek mindene a tej, hősiesen küzd azért, hogy Magyarországon mindenki megszeresse a tejet és a tejtermékeket, közben védi a környezetet és egészségesen él? Segíts kitalálni nekünk, ragadj ceruzát és mutasd meg, hogy milyen kabala szerepeljen a hamarosan induló kampányunk reklámfilmjében vagy a plakátokon!

Nyeremény:
A zsűri által győztesnek ítélt kabalafigura megalkotója két napos kirándulást nyer az egész osztálynak. Hogy emlékezetes legyen a győzelem, a nyertes pályázó és minden osztálytársa egy-egy kabalafigurás bögrét kap ajándékba, ráadásul az osztály meghívást kap a Tej Világnapi fesztiválra is.

Hogyan lehet pályázni?
Papíron, kézzel készített rajzokat fogadunk el (alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, filctoll vagy ezek ötvözése).

Eredményhirdetés:
A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri fogja elbírálni, majd hirdeti ki a győztes alkotást. A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint a honlapon is bemutatásra kerül a győztes pályamunka. A nagyközönség 2019. június 6-án ismerheti meg a nyertes kabalafigurát, a Tej Világnapján tartandó rendezvényünkön.

Beküldési határidő: 2019. 05. 24.
Beküldés módja:
Digitálisan:
A rajzot beszkennelve vagy lefotózva várjuk a http://www.tejsziv.hu/rajzpalyazat oldalunkra feltöltve. Kérjük, a weboldalon kért információkat az alkotó elérhetőségeiről hiánytalanul kitölteni.
Postai úton:
A rajzod hátulján a következő adatok szerepeljenek olvashatóan: neved, osztályod, iskolád neve és pontos címe, illetve törvényes képviselőd neve, címe, e-mail-címe és telefonszáma. Törvényes képviselőd aláírással ellátva az alábbi mondatot is írja fel a papírra: "A Játékszabályzat valamennyi feltételét a Játékos nevében elfogadom."

Rajzodat az adatokkal kitöltve küldd el postai úton a Tejszív Rajzpályázat 1372,
Budapest Postafiók 404/1. címre!
További részletek: tejsziv.hu/rajzpalyazat


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu