Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
CEDEFOP
Kiíró:
European Centre for the Development of Vocational Training - Cedefop
Határidő:
07/15/2018
Érvényes:
07/15/2018
Tárgymutató:
történet-mesélő fényképek készítése
Pályázhat:
csapatok szakképzési intézményből
CEDEFOP-Az Európai Szakképzésfejlesztési Központ várja a fényképeidet!

Tavasz van, és ilyenkor hemzsegnek a fotóversenyek. Most a CEDEFOP is beállt a sorba és elindította a saját kihívását, melyet értékes nyereményekkel jutalmaznak.

A CEDEFOP kihívásának lényege, hogy mobilizálja azokat a csoportokat, melyek szakoktatásban és képzésben részesülnek (VET), az egész Európai Unióban, valamint Norvégiában és Izlandon. A verseny által ezek a csoportok megmutathatják, hogy milyen képzésekben vesznek részt, és mi az, amit ezekből hasznosítani tudnak, ami különösen fontos számukra.

A legjobb tehát, ha a képek történeteket mesélnek el. A pályázók négyfős csoportokat alkotva mesélhetik el élményeiket maximum 100 szóban összefoglalva, 4-5 fényképpel illusztrálva. Fontos azonban odafigyelnetek, hiszen egy szakképzési intézményből összesen egy csapat pályázhat és csak egy pályaművet küldhetnek, valamint további kikötés, hogy egyedül nem lehet pályázni.

A három legjobb fotósorozat díjazásban részesül. Az első és második helyezettek utazást nyernek Ausztria fővárosába, Bécsbe. Az első helyezett csapat továbbá - a felkészítő tanárukkal együtt - meghívást kap az Európai Szakképzési Hét alatt megrendezésre kerülő díjátadó ceremóniára 2018. november 8-9-én. A harmadik helyezett csapat nyereménye pedig részvételi lehetőség a novemberi Thessaloniki Nemzetközi Film Fesztiválon.
A díjazott fotósorozatok Bécsben és Thessalonikiben is kiállításra kerülnek.
Beküldési határidő: 2018. július 15.
http://www.eurodesk.hu/news/show/594/cedefop-az_europai_szakkepzesfejlesztesi_kozpont_varja_a_fenykepeidet_


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu