Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Az én Hanukám
Kiíró:
Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség
Határidő:
11/18/2018
Érvényes:
11/18/2018
Tárgymutató:
fotópályázat, Az én Hanukám
Pályázhat:
bárki

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) fotópályázatot hirdet
Az én Hanukám

címen.
A fotópályázat fővédnöke Benda Iván, fotóművész.

A pályázat célja: A pályázata célja, hogy a készült fotók segítségével megmutassuk a Hanuka szépségét, a fény és a csoda fontosságát a zsidó vallásban.

A pályázatra benyújtható képek
- a fotóknak a fenti témát kell bemutatniuk dokumentatív vagy kreatív módon
- egy pályázó maximum 3 képpel pályázhat. A pályázatra önálló fotók vagy egy darab 3 képből álló fotósorozat is benyújtható.
- utómunka és fotómanipuláció megengedett
- a képek formai követelményei:
- jpg formátum
- 300 dpi felbontás
- a kép elnevezése: alkotó neve_kép vagy a sorozat címe
- sorozatok esetén, amennyiben a képek címe azonos, kérjük a képeket a címben számmal megkülönböztetni egymástól, különösen, ha a képek sorrendje is fontos.
- a benyújtott képek harmadik fél szerzői és egyéb jogait nem sérthetik, a pályázat benyújtásával a pályázó elismeri, hogy a képek a saját alkotásai, azok eredetijével, tulajdonjogával és felhasználói jogával egyedül ő rendelkezik, a képek használatával kapcsolatban harmadik személynek semmilyen jogosultsága nincs, azok bemutatása semmilyen szerzői vagy egyéb jogot nem sért. Amennyiben harmadik fél ilyen igénnyel jelentkezik annak minden erkölcsi, anyagi és jogi következménye a pályázót terheli.

A pályázat benyújtásának módja:
A képeket online kell eljuttatni a posta@zsido.com címre, az email szövegében egyértelmű jeligével vagy névvel ellátva. A pályázaton a részvétel ingyenes.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. november 18. éjfél
A határidő után érkezett vagy a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat a versenyből kizárják.

A pályázat menete:
A megadott email címre érkezett fotókat a szervezők feltöltik a zsido.com facebook-oldalon található galériába, majd az ott szereplő képekre szavazhatnak a felhasználók a lájk gomb megnyomásával. Egy felhasználó több képre is szavazhat.
A közönségszavazás vége: 2018. november 25. éjfél

A pályázat értékelése, nyeremények:
A tíz, legtöbb lájkot begyűjtő kép nyeri el a kiállítás lehetőségét, illetve a beérkezett képek közül egy alkotás különdíjban részesül, melyet a fotópályázat fővédnöke, Benda Iván fotóművész választ ki.
A kiállítás helyszíne a Nyugati téri Hanuka ünnepség színhelye. A nyertes képek a 8 napos ünnep ideje alatt láthatók a helyszínen 2018. december 2.-9. között, valamint elérhetők a zsido.com Facebook-oldalon a galériában.
A pályázat első helyezettje 70 000 Ft értékű repülőjegy-vouchert nyer az El Al Izraeli Légitársaság jóvóltából, a második helyezett egy Mádi hétvégét kap ajándékba, a harmadik legtöbb szavazatot elért pályázó pedig két főre szóló vacsora-vouchert kap a Carmel Kóser Étterem felajánlása révén.
http://zsido.com/az-en-hanukam-palyazat-amator-es-profi-fotosok-szamara-hanuka-unnepenek-bemutatasara/


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu