Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
AZ ENERGETIKAI SZEKTOR NEM CSAK FIÚKNAK VALÓ!
Kiíró:
Women in Energy Egyesület
Határidő:
06/02/2018
Érvényes:
06/02/2018
Tárgymutató:
energiaszektorban való elhelyezkedés nőknek
Pályázhat:
fiatalok
AZ ENERGETIKAI SZEKTOR NEM CSAK FIÚKNAK VALÓ!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Te is legyél részese a jövő formálásának!
Dolgozz az energetika modern világában!
Vegyél részt a WONY mentori programjában és mi segítünk megismerni ezt az izgalmas iparágat és támogatjuk elhelyezkedésedet a szektorban.

Attól félsz, hogy az energetikai szektor csak fiúknak való? Tartasz tőle, hogy csak férfiként lehet komoly munkakörben dolgozni az energetikában? Úgy gondolod, hogy kizárólag műszaki végzettséggel van esélyed jól elhelyezkedni az eneretikai szektorban? Szerintünk nem. A Women in Engery Egyesület (http://www.womeninenergy.eu) segít megváltoztatni az előítéleteket.

Egyesületünk célja, hogy nagyobb ismertséget kapjanak mindazon izgalmas, de nem eléggé közismert munkaterületek, amelyeket ez, a nemzetgazdaságban kiemelt jelentőségű szektor kínál a jövő női szakembereinek. Tagjaink azzal a céllal fogtak össze, hogy támogassák egymást és a fiatal generációt, hogy minél több nő helyezkedjen el és tudjon szakmailag kiteljesedni az energiaszerktorban.

Ha műszaki, jogi, gazdasági szak női hallgatója vagy, és már elvégeztél legalább három szemesztert, a Women in Energy Egyesület várja jelentkezésedet a 2018. őszi - 2019. tavaszi szemeszterre szóló mentori programjába, ahol az energetikai szektorban komoly tapasztalattal rendelkező mentorok segítségével
1. megismerheted karrier-lehetőségeidet,
2. bepillanthatsz a szektor mindennapjaiba, személyes mentorod támogatásával
3. részt vehetsz kapcsolatépítő szakmai rendezvényeken,
4. tökéletesítheted a munkavállaláshoz és karrierépítéshez nélkülözhetetlen készségeidet,
5. és személyes konzultációt is kaphatsz az iparág különböző szegmenseiben dolgozó tagjainktól.

Számítunk rá, hogy minden programunkon részt tudsz majd venni, de alkalmanként online konzultációt is tudunk biztosítani. Kérünk, hogy akkor jelentkezz ha legalább 40 órát tudsz a program által kínált elfoglaltságokra szánni a két félévben együttesen.

Angol nyelvű pályázatodat a http://www.womeninenergy.eu honlapon található jelentkezési lapon juttasd el 2018. Június 2-ig Fórizs Bernadettnek a Bernadett.forizs@whitepaperconsulting.hu email címre. A pályázókat június 30-ig értesítjük, hogy bekerültek-e a szeptemberben induló programba.

Andrea PÁNCZÉL
Elnök
Women in Energy Egyesület


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu