Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Okos gyárak az új EU-tagállamokban
Kiíró:
PwC Magyarország Pro bono csapata
Határidő:
10/31/2018
Érvényes:
10/31/2018
Tárgymutató:
Digitális Innovációs Központ szerepkör betöltése
Pályázhat:
Bulgária, Ciprus, a Cseh Köztársaság, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Málta, Románia, Szlovákia vagy Szlovénia területén lévő egyetemek, kutatási és technológiai központok; inkubátorok és akcelerátorok; klaszter szervezetek és ipari egyesületek, illetve kormányzati és önkormányzati szervezetek
Okos gyárak az új EU-tagállamokban

"A DIH szolgáltató központok cégek versenyképességének javítására jönnek létre, az üzleti/gyártási folyamataik, valamint termékeik és szolgáltatásaik digitális technológiai fejlesztésével. A központok egyablakos szolgáltatási modellben működnek, technológia-tesztelést, finanszírozási támogatást, piaci ismereteket, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyújtva ügyfeleiknek" - mondja Riba Gábor, a PwC Magyarország Technológiai tanácsadási csoportjának vezető menedzsere.
A pályázat keretében az Európai Bizottság olyan szervezeteket keres, amelyek “Digitális Innovációs Központ" szerepkört tölthetnek be az EU13 tagállamokban. A képzési programra legalább nyolc országból 30 központot választanak ki.

Ki jelentkezhet?
Pályázatot a Bulgária, Ciprus, a Cseh Köztársaság, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Málta, Románia, Szlovákia vagy Szlovénia területén lévő egyetemek, kutatási és technológiai központok; inkubátorok és akcelerátorok; klaszter szervezetek és ipari egyesületek, illetve kormányzati és önkormányzati szervezetek adhatnak be.
"Minden szereplő más-más kiemelt feladatot kap a projektben: az oktatási vagy kutatási intézmények kompetencia központokként működnek, az inkubátorok a start-up cégeket támogatják a növekedésben és skálázásban, a klaszterek a privátszektort képviselik, a kormányzati szervek pedig az okos specializációs terveiket fejlesztik" - teszi hozzá Lengyel András, a PwC Magyarország Energetikai tanácsadó csoportjának vezető menedzsere.
A kiválasztott 30 központ részt vehet egy programban, amely üzleti tervük (tovább)fejlesztésére irányul. Ezen program képzéseket, workshopokat, valamint mentorálást tartalmaz üzletfejlesztési készségek és fenntartható gyakorlatok (beleértve a finanszírozási lehetőségek felismerését) terén. A program a PwC és az Oxford-i Egyetem kiemelkedő tudása és tapasztalata segítségével, más európai Digitális Innovációs Központok legjobb ipari gyakorlataira alapozva készült.
A pályázat kiemelt célja az együttműködés ösztönzése, az ötletmegosztás elősegítése, valamint az iparági legjobb gyakorlatok megosztása a szolgáltató központok között. Ezáltal a szereplőknek lehetősége nyílik bekapcsolódni és hasznos kapcsolatokat építeni az európai DIH-hálózatban.

Megjegyzések:
A pályázattal kapcsolatos részletes tájékoztatás az alábbi linkre kattintva található:
https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/call-digital-innovation-hubs-eu13-member-states
A pályázati kiírással kapcsolatos részletes információ az alábbi oldalon tekinthető meg: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/call-digital-innovation-hubs-eu13-member-states
A jelentkezési lap kitöltésére október 31-ig van lehetőség. Az első kiválasztási fázis után egyéni interjúk következnek október során. A jelentkezési lapot az alábbi linkre kattintva érheti el: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/ApplicationForm
1. Korábbi sajtóanyagainkat honlapunkon olvashatja.
2. Legfrissebb Fenntarthatósági jelentésünk elérhető "Vállalati felelősségvállalás" oldalunkon.
3. A PwC tagvállalatok a világ 157 országában jelenlévő PwC hálózat tagjai, amely mintegy 223 ezer szakértő segítségével nyújt minőségi könyvvizsgálati, adótanácsadási és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat, így segítve hozzá ügyfeleit a számukra fontos értékek megteremtéséhez. Amennyiben többet szeretne megtudni cégünkről, kérjük, látogasson el honlapunkra: http://www.pwc.com.
ˆ 2017 PwC. Minden jog fenntartva. Ebben a dokumentumban a “PwC" kifejezés a PwC hálózatra és/vagy a magyarországi tagvállalatokra utal, amelyek önálló jogi személyek. További információért, kérjük, keresse fel a http://www.pwc.com/structure weboldalt.

Kapcsolat:
Lengyel András
Vezető menedzser, Energetikai tanácsadás
PwC Magyarország
e-mail: andras.lengyel@hu.pwc.com
Riba Gábor
Vezető menedzser, Technológiai tanácsadás
PwC Magyarország
e-mail: gabor.riba@hu.pwc.com
Simon Katalin
Marketing, kommunikáció és üzletfejlesztés
PwC Magyarország
Tel: +36 1 461 9755
e-mail: katalin.simon@hu.pwc.com
https://www.i40platform.hu/hirek/palyazat-indul-okos-gyarak-az-uj-eu-tagallamokban-cimmel


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu