Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Legyél Te 2018 szupertanára!
Kiíró:
Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.; divany.hu
Határidő:
08/13/2018
Érvényes:
08/13/2018
Tárgymutató:
év szupertanára
Pályázhat:
általános iskolai tanárok
Legyél Te 2018 szupertanára!

Milyen egy igazán jó tanár? - Mondd meg te!
Emlékszel még az iskolából olyan tanárra, akit igazán jónak tartottál? És az megvan, hogy miért? Most összeszedtük a lehetséges válaszokat, segíts nekünk, hogy kiderüljön melyek az igazán fontos szempontok.

Legyél Te 2018 szupertanára!

A Dívány és a Lidl tavaly arra vállalkozott, hogy közös erővel igyekszik megtalálni azt a pedagógust, aki a legkreatívabb és legegyedibb módszerrel tanítja diákjait, és akinek óráit egyszerűen imádják a gyerekek. 2017-ben az olvasók Számadó Lászlónak szavazták meg ezt a megtisztelő címet. Az Árpád Gimnázium matematikatanára cirkusz- és játékszeretetével hódította meg a Dívány közönségét.

Mivel egy fontos, és szívünknek kedves pályázatról van szó, úgy döntöttünk, idén ismét belevágunk, és várjuk azoknak az általános iskolai tanároknak a jelentkezését, akik úgy érzik, bennük van minden ahhoz, ami a szupertanársághoz kell. A legfontosabb információk:
- jelentkezés írásban 1 oldalban irokaszerknek@divany.hu címre
- a jelentkezési határidő 2018. augusztus 13.
- a 3 legjobbat szakértő zsűri választja ki
- majd közönségszavazással találjuk meg a legjobb módszert kiötlő tanárt

A legötletesebb pályázatokat bemutatjuk, a győztes nyereménye pedig a Lidl jóvoltából egy iPad Pro és egy 100 000 forintos vásárlási utalvány, illetve ősszel, tanévkezdés után egy egészségnapos kitelepülés abban az iskolában, ahol a pályázat győztese tanít. Az Egészségnapon egy csodálatos világba érkeznek meg a gyerekek, mindeközben megismerve az egészség titkos "receptjeit". Minden állomás az egészséggel kapcsolatos, minden korosztály számára élvezhető játékok és programok sokasága. Az esemény mottója: "Mindig a sárga úton haladj, és találkozhatsz az egészséggel, legyen az étel, aktivitás, sport vagy játék."
További részletek: https://divany.hu/2018/iskolakezdes/2018/08/08/milyen-a-jo-tanar/


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu