Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
100 szóban Budapest
Kiíró:
Mindspace Nonprofit Kft.
Határidő:
07/30/2018
Érvényes:
07/30/2018
Tárgymutató:
történetírás, Budapest ezer arca 100 szóban
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Ötödszörre is foglald össze érzéseidet Budapestről száz szóban

Egy város ezer arca 100 szóban. - Beküldési határidő: 2018. július 30.
A Madách tér nem ugyanaz délben és este 9 után, ahogyan a Nagykörút is teljesen átalakul, amíg mi fordulunk egyet a tengelyünk körül, mást jelent annak, aki minden nap átgurul a Lánchídon, és annak, aki havonta egyszer jár ide látogatóba. A Mindspace csapata is ezt a sokszínűséget szerette volna megmutatni, amikor 2014-ben először útjára indította a történetíró pályázatot.Most pedig ötödszörre is kíváncsiak vagyunk bárkire és mindenkire, akinek van 100 szava Budapestről. Ez lehet egy kósza gondolat a metrón, egy félelmetes sarki fűszeres vagy akár egy álomkép a villamos jegylyukasztójáról, kötöttség nem sok van.

Mondjuk pont három:
1) legyen egy történeted
2) legyen Budapesthez köthető
3) összesen és maximum 100 szóban foglald össze, az érzést, emléket, gondolatot, benyomást.

A "100 szóban Budapest” egy olyan történetíró pályázat, ami városlakóknak és nem városlakóknak egyaránt szól. Nem sok szabály van: a beküldött történetek legfeljebb 100 szóból állhatnak és valamilyen módon a városi élettel kapcsolatosak kell hogy legyenek. A nyertes művek illusztrálva kiállításra kerülnek és kiskönyv formájában megjelennek nyomtatott és online formátumban is. A versenyt a Mindspace Nonprofit Kft. szervezi az ötletgazda chilei Plagio csapattal együttműködve.

A pályázat szeretné elősegíteni a kulturális és tudatos részvételt a város életében, és irodalmi szövegekkel és illusztrációkkal színesíteni a köztereket. Érdekel minket, mi a története a ma emberének Budapestről.

A pályázaton részt vehet bárki, aki magyar nyelven meg tudjak fogalmazni maximum 100 szavas írását, kivéve a Mindspace munkatársait.
A történeteket interneten keresztül a http://www.100szobanbudapest.hu oldalon, illetve postán is el lehet küldeni május 22-től július 30-ig. Az utóbbi esetben a történeteket álnéven kell beküldeni, a személyes adatokat pedig a borítékon belül, egy zárt borítékba kell tenni. A borítékokat a következő címre küldhetik el: Lumen Kávézó, 1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 2.

A zsűri kiválaszt 12 döntős művet, ezek közül kerül ki az első, második és harmadik helyezett a döntésük alapján. Az első három helyezett 150 000 Ft összdíjazásban részesül. A 12 döntős művet neves illusztrátorok színesítik és a tervek szerint különböző médiumokban, köztereken, kiállításon jelennek meg.

Kapcsolat
Mindspace Nonprofit Kft.
E-mail cím: info(kukac)100szobanbudapest.hu
https://budapest.in100words.eu/hu#3

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum