Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2017
Kiíró:
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Határidő:
04/17/2018
Érvényes:
04/17/2018
Tárgymutató:
jó tanuló, jó sportoló
Pályázhat:
I. kategória: köznevelési intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 5-8. évfolyamos tanulója
II. kategória: köznevelési intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 9-13. évfolyamos tanulója
III. kategória: felsőoktatási intézmény teljes idejű képzésben részt vevő (nappali tagozatos) alap-, mester-, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben részt vevő hallgatója
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdet a
"Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2017"

cím elnyerésére.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a "Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2017" címmel azon tanulókat és hallgatókat kívánja kitüntetni, akik a 2016/2017. tanévben eredményes tanulmányi munkájuk mellett kimagasló sportteljesítményt nyújtottak.

A pályázat kiírásában közreműködnek a sportköztestületek:
Magyar Olimpiai Bizottság, Magyar Paralimpiai Bizottság, Nemzeti Versenysport Szövetség, valamint a Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség (a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség tagszervezetekkel).

A pályázat célja:
- az ifjúság ösztönzése
o az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra,
o a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére, továbbá
o fizikai aktivitásra, rendszeres és egészségfejlesztő testmozgásra;
- a tehetségfelismerés, -gondozás és -kiválasztás, valamint az utánpótlás-nevelés célkitűzéseinek segítése;
- az egészséges életmód népszerűsítése;
- a becsületes játék, a fair-play szellemének ápolása; valamint
- a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése.

A pályázat díjazása:
A díjazottak a "Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2017" címet elismerő miniszteri oklevelet kapnak a 2016/2017. tanévben elért eredményes tanulmányi munkájukért és kimagasló sportteljesítményükért.
Három kategóriában nyújtható be pályázat (a 2016/2017. tanévre vonatkozóan):
I. kategória: köznevelési intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 5-8. évfolyamos tanulója
II. kategória: köznevelési intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 9-13. évfolyamos tanulója
III. kategória: felsőoktatási intézmény teljes idejű képzésben részt vevő (nappali tagozatos) alap-, mester-, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben részt vevő hallgatója

A cím elnyerésére az a tanuló vagy hallgató pályázhat, aki az alábbi feltételek mindegyikének megfelel:
1. A 2016/2017. tanévben valamely magyarországi köznevelési intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 5-13. évfolyamos tanulója, vagy legalább az egyik félévben felsőoktatási intézmény teljes idejű képzésben részt vevő (nappali tagozatos) alap-, mester-, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben részt vevő hallgatója;
2. Tanulmányi átlaga kettő tizedesjegy értékre kerekítve - az I. és II. kategóriában a magatartás és szorgalom jegyek kivételével számítva - elérte az alábbi eredményt:
I. kategória: a 2016/2017. tanév végén legalább 4,80
II. kategória: a 2016/2017. tanév végén legalább 4,70
III. kategória: a 2016/2017. tanév I. vagy II. félévében a súlyozott tanulmányi átlaga - minimum 15 teljesített kredit mellett - legalább 4,00
3. A 2016/2017. tanévben (2016. szeptember 1. és 2017. augusztus 31. között) a Pályázati útmutatóban meghatározott sportágban és versenyen 1-6. helyezést ért el.

A Pályázati felhívás és a Pályázati útmutató az alábbi weboldalakon érhető el:
- a kormányzati portálon, az Oktatásért Felelős Államtitkárság hírei között: http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/oktatasert-felelos-allamtitkarsag,
- a pályázati kiírásban közreműködő sportköztestületek és tagszervezetek honlapjain (http://www.olimpia.hu, www.hparalimpia.hu, http://www.nvesz.hu, http://www.ndhsz.hu, http://www.mdsz.hu, http://www.mozduljra.hu).

A pályázat benyújtása:
A pályázati dokumentációt (amely a Pályázati adatlapból és mellékletekből áll) három (egy eredeti és kettő, az eredetivel megegyező, egyszerű másolat) példányban kell benyújtani kizárólag papíralapon, postai úton az Emberi Erőforrások Minisztériumának címére, a Pályázati útmutatóban foglaltaknak megfelelően.
(Első lépésként a szükséges igazolásokat kiállító intézménnyel és szervezettel/szervezetekkel történő kapcsolatfelvételt javasoljuk, mivel a dokumentumok elkészítése és esetleges postai kézbesítése hosszabb időt vesz igénybe. Hiánypótlásra nincs lehetőség!)
Benyújtási (postai feladási) határidő: 2018. április 17.

A pályázat értékelése:
A pályázatokat az Értékelő Bizottság - a tanulmányi, valamint a sporteredményeket figyelembe véve - egységes szempontsor alapján értékeli. A pályázat díjazottjairól - az Értékelő Bizottság által felterjesztett javaslat alapján - az oktatásért felelős miniszter hoz döntést.

Értesítés a pályázat eredményéről:
A díjazottak listája a pályázat benyújtási határidejét követő 90 napon belül - az elért eredmény és oktatási intézmény megjelölésével - közzétételre kerül a kormányzati portálon az Oktatásért Felelős Államtitkárság vezető hírei között, amelyről a pályázók a kapcsolattartó e-mail címére küldött elektronikus üzenetben kapnak értesítést.

Díjátadás:
A legmagasabb pontszámot elért díjazottak meghívást kapnak a "Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2017" cím díjátadó ünnepségére, a többi díjazott postai úton veheti át az elismerő oklevelet.
A pályázat részleteit a Pályázati útmutató tartalmazza.

További információ:
A pályázattal kapcsolatosan további információt Géczi Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelés-stratégiai referense nyújt a +36 (1) 795 4135 telefonszámon.
http://www.kormany.hu/hu/dok?type=206#!DocumentBrowse

Pályázati kiírás jó tanuló.zipIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum