Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Irodalmi pályázat tábor - MEGHOSSZABBÍTOTT BENYÚJTÁSI HATÁRIDEJE: 2019. MÁRCIUS 7.
Kiíró:
Írók Alapítványa; Írók Szakszervezete; Tinódi Sebestyén Gimnázium és Idegenforgalmi, Vendéglátóipari Szakközépiskola (Sárvár)
Határidő:
03/07/2019
Érvényes:
03/07/2019
Tárgymutató:
tábor, irodalmi
Pályázhat:
minden 14-18 év közötti középiskolás diák
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


A pályázattal kapcsolatos szerkesztői megjegyzések:

Irodalmi pályázat tábor

PÁLYÁZATI KIÍRÁS
Az Írók Alapítványa, az Írók Szakszervezete, a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár Város Önkormányzata meghirdeti a 42. Kárpát-medencei Középiskolás Irodalmi Pályázatot és 2019. április 23.-április 26-ig Sárvár városában megrendezi az irodalmi pályázat táborát.
Pályázni vers-, próza- és tanulmány-kategóriában lehet. Várjuk minden 14-18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. Egy pályázat maximális terjedelme kategóriánként 15 kéziratoldal lehet (számítógéppel, 14 pontos betű-nagysággal írva, de ugyanilyen terjedelmű, kézzel írt, jól olvasható írásokat is elfogadunk).

A PÁLYÁZATOK MEGHOSSZABBÍTOTT BENYÚJTÁSI HATÁRIDEJE: 2019. MÁRCIUS 7.

A pályázatok beküldhetők:
-- e-mailben, csatolt mellékletként (word-dokumentum formátumban), az info@szephalom-konyvmuhely.hu e-mailcímre. Kérjük, hogy minden mellékletben tüntesse fel a pályázó a nevét, címét, e-mail-címét, esetleg telefonszámát és iskolája nevét, címét is. Fontos: ha valaki pl. két kategóriában pályázik, két külön e-mail-mellékletet küldjön (pl. külön a verseket és külön a prózákat stb., megfelelő elnevezéssel: "XY versei", "XY prózái". Kérjük, hogy senki ne küldje minden egyes versét vagy novelláját stb. külön-külön mellékletben, hanem másolja be pl. az összes verspályaművét egy mellékletbe, ugyanígy a prózákat is stb. Minden írás fölött szerepeljen az író neve!
-- postai úton, egy példányban. Aki több kategóriában küld pályaműveket, külön borítékban küldje a vers-, a próza-, illetve a tanulmány pályázatát. Kérjük, hogy a borítékra kívülről írja rá, hogy mi található benne (pl. "verspályázat", "prózapályázat” stb.). A postán érkező pályázatokban is kérjük feltüntetni a pályázó nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát és iskolája nevét, címét, e-mail-címét. A pályázatokat postán az Írók Alapítványa, 1093 Budapest, Lónyay u. 43. fszt. 1. címre várjuk.
A pályázat nem jeligés.

A pályázatok visszaküldését és írásbeli értékelését nem tudjuk vállalni.
Az ötven legjobb pályázat szerzőjét meghívjuk a sárvári irodalmi táborba, ahol a műhelymunka során neves írókból, költőkből álló zsűri értékeli a pályaműveket, és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is. A meghívót 2019. április 2-ig juttatjuk el a meghívottakhoz. A meghívottak számára a sárvári irodalmi tábor díjmentes, szükség esetén útiköltségtérítést is biztosítunk a meghívottak részére.
https://www.sarvaritinodi.hu/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum