Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
WMN Magyarország legbátrabb női
Kiíró:
WMN Média Kft.
Határidő:
10/14/2019
Érvényes:
10/14/2019
Tárgymutató:
díj, legbátrabb nő
Pályázhat:
Olyan magyar nőket keresünk, akik mernek lépni nemcsak a saját, de mások érdekében is, nem bújnak el a véleményükkel, segítik a társaikat, és felemelik szavukat számukra fontos ügyekért és emberekért
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Negyedszerre keresi a WMN Magyarország legbátrabb nőit!

Tavaly a közönség szavazatai alapján Szalai Kriszta színművésznek adtuk át a Közéleti SzuperWMN-díjat, mert több mint egy évtizede segíti (többek közt) a hajlék nélkül élőket: színdarabot írt-rendezett róluk, valamint lakhatásuk, munkavállalásuk és egészségügyi ellátásuk szervezésében is segít nekik.
A Civil SzuperWMN-díjat a szerkesztőség döntése alapján Himmer Éva nyerte el, a Feledékeny Emberek Hozzátartozóinak Társasága képviseletében. Éva sok éve harcol az Alzheimer-kórral, demenciával járó betegségekkel küzdők és családjaik érdekeiért - azaz ma Magyarországon egymillió (közvetlenül vagy hozzátartozóként) érintett emberért.

A SzuperWMN-díjátadó közönsége megismerkedhetett az utolsó fordulóba jutott többi jelölttel is: Renner Erikával, a lúgos támadás áldozatával, aki igazáért öt éven át harcolt, valamint Proszonyák Idával, a kaposvári Krízisambulancia vezetőjével. A közéleti jelöltek között pedig ott volt Székely Kriszta színházrendező és Ürge-Vorsatz Diána klímakutató-fizikus.

2019-ben is szeretnénk díjazni a civil kurázsit, a bátor kiállást a fontos ügyek mellett - talán sosem volt erre akkora szükség, mint ma - úgyhogy újra rajtad a sor: jelölj!

Olyan magyar nőket keresünk, akik mernek lépni nemcsak a saját, de mások érdekében is, nem bújnak el a véleményükkel, segítik a társaikat, és felemelik szavukat számukra fontos ügyekért és emberekért.

Jelöljetek olyan nőket, akik szerintetek bizonyították, hogy rettenthetetlenek, akik készek hallatni a hangjukat, felállni a karosszékből és cselekedni.
Olyan nőket keresünk, akik jobbá teszik a világot körülöttünk.

Akik nem hunyják le a szemüket, nem dugják homokba a fejüket, hanem keresik a megoldást. Otthon, a környékükön, a falujukban, a városukban vagy akár országos szinten.
Ahogy az elmúlt két évben, idén is két kategóriában keressük a SzuperWMN-eket.
A jelölés is kétféle, ezért kérjük, olvasd el figyelmesen a kiírást!

1. Civil SzuperWMN-díj
A civil-kategóriában ti, olvasók jelölhettek, és a szerkesztőségi zsűri dönt majd a győztesről - a jelöléseitek alapján.
Várjuk tehát a jelöléseiteket: a szuperwmn@wmn.hu e-mail címre írjátok meg, ki érdemelné szerintetek idén a Civil SzuperWMN-díjat.
- Szükségünk lesz a jelölt nevére, egy rövid, de átfogó indoklásra, hogy miért érdemli meg szerinted a díjat (körülbelül tíz mondat legyen).
- Tüntesd föl a jelölted elérhetőségét, és a tiédet is!
- A jelölési határidő: 2019. október 14.
A Civil SzuperWMN-díj odaítéléséről titkos szavazáson döntünk majd.

2. A Közéleti SzuperWMN-díj
Ebben a kategóriában a szerkesztőségi zsűri jelöl majd olyan közéleti személyiségeket, akik szerintünk méltók arra, hogy SzuperWMN-díjasok legyenek 2019-ben. A listán szereplők közül aztán ti, olvasók választjátok ki a győztest.
A közönségszavazás októberben indul majd, kezdetét a Facebook-oldalunkon és a hírlevélünkben fogjuk bejelenteni!
A várva várt díjátadó pedig 2019. november 26-án lesz a Müpában.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum