Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Szeretem a szakmám
Kiíró:
Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége
Határidő:
04/16/2021
Érvényes:
04/16/2021
Tárgymutató:
a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségek megismerése, és a szakmaszeret bemutatása
Pályázhat:
2-3 fős csapatokban
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Szeretem a szakmám

Pályázati felhívás
A LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) ebben a tanévben is megszervezi "Szeretem a szakmám" elnevezésű pályázatát, melynek főnyereménye idén is egy 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítés és egy exkluzív szakmai kirándulás.
A már negyedik alkalommal útjára indított "Szeretem a szakmám" pályázat célja, hogy a tanulók jobban megismerkedhessenek a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségekkel, és ezzel egyidőben megmutathassák, miért is szeretik a szakmájukat.

A pályázat részletei
- Téma: Mutasd be digitális formában, hogy miért fontos számodra a szakmád, és hogy a tudásodat hogyan használnád a létesítménygazdálkodási iparágban! - Az elmúlt egy év szokatlan kihívásokat hozott az élet minden területén, így az oktatásban is. Arra is kitérhettek a pályázatban, hogy a koronavírus okozta helyzet hogyan változtatta meg az életeteket, a szaktárgyak tanulását, a gyakorlati órákat stb.
- A pályázatokat digitális formában tudjuk elfogadni, a vizuális megjelenítés módjában azonban nincs megkötés. Kép- és gif-sorozattal, pár perces videóval vagy mémmel egyaránt lehet nevezni, minél kreatívabb megoldást találtok, annál nagyobb az esély a nyereményre.
- Pályázni 2-3 fős csapatokban lehet.
- A pályázatokat a leofmpalyazat@probako.hu e-mail címre várjuk 2021. április 16-ig.
- A pályázati anyaggal együtt, kérem küldjétek el a mentor tanár/ intézmény vezető által aláírt plágium nyilatkozatot is. A csapatot vezető felkészítő tanár nevét és e-mail elérhetőségét, valamint a csapattagok nevét kérjük feltüntetni.
- A pályázatokat a LEO elnökségi tagjaiból álló szakmai zsűri bírálja el.
- Díjazás:
- 1. díj: 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítés vagy -bővítés
- 2. díj: exkluzív szakmai, tanulmányi kirándulás
- idén először egy nyereményjátékot is kapcsoltunk a pályázathoz. Minden pályázó részt vehet egy sorsoláson, melyen LAMAX márkájú bluetooth fejhallgatókat, hangszórókat és fülhallgatókat nyerhetnek a csapatok. (részletek a nyereményjáték szabályzatban)

A LEO 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy a létesítményüzemeltetők és -gazdálkodók számára olyan országos szervezetet biztosítson, ami segíti a szakma egységes kommunikációját. A Szövetség legfőbb céljai közé tartozik a szakmai piac átláthatóságának megteremtése és a szereplők együttműködésén alapuló tudásközpont létrehozása.
Ha a pályázattal vagy a jelentkezéssel kapcsolatban további kérésetek, illetve kérdésetek merülne fel, kérem, jelentkezzetek a +36-20-519-93-41-as telefonszámon vagy a toth@probako.hu e-mailcímen, ahol további részletes tájékoztatást kaphattok a pályázatról.
https://leofm.hu/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum