Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Te hogyan mesélsz a lámpahulladékról? - kreatív pályázat pedagógusoknak
Kiíró:
ELECTRO-COORD Magyarország Kht.
Határidő:
09/22/2017
Érvényes:
09/22/2017
Tárgymutató:
lámpahulladék szelektív gyűjtése - kreatív pályázat pedagógusoknak
Pályázhat:
valamennyi Magyarországon lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező pedagógus, aki óvoda, általános vagy középiskola aktív dolgozója, közvetlen kapcsolatban áll legalább egy gyermekcsoporttal és a jelen pályázati felhívásban foglalt feltételeket magára nézve elfogadja
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Pályázati felhívás pedagógusoknak
"Te hogyan mesélsz a lámpahulladékról?"

Ezzel a címmel írja ki pedagógusoknak szóló kreatív pályázatát az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. "Közös érdek a lámpa hulladék szelektív gyűjtése" című országos tájékoztató kampányának keretében.
Az Electro-Coord Magyarország legfrissebb kampányában arra hívja fel a lakosság figyelmét, hogy a kijelölt gyűjtőpontokon, illetve gyűjtőpartnereknél szabaduljanak meg a hulladék fényforrásoktól. Különösen fontos a lakosság körében tudatosítani, hogy a veszélyes anyagokat is tartalmazó energiatakarékos égők és lámpák nem kerülhetnek a kommunális hulladékba!

A pályázat célja
A pedagógusok segítségével a környezeti nevelés keretében egy rövid szemléletformáló foglalkozással felhívni a gyermekek figyelmét a fényforrás hulladék létezésére, szelektív gyűjtésének fontosságára és újrahasznosításának eredményeire.

A pályázat tárgya
A fényforrás hulladékok jellemzői, a kezelésükre kiépült országos visszagyűjtési és újrahasznosítási rendszer.

A pályázók köre
A pályázaton részt vehet valamennyi Magyarországon lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező pedagógus, aki óvoda, általános vagy középiskola aktív dolgozója, közvetlen kapcsolatban áll legalább egy gyermekcsoporttal és a jelen pályázati felhívásban foglalt feltételeket magára nézve elfogadja.

Pályázati határidők
A pályázat indítása: 2017. szeptember 1.
A pályázat keretében tartott foglalkozás az alábbi időszakban valósítható meg: 2017. szeptember 1.-2017. szeptember 15.
A pályázatok leadási határideje: 2017. szeptember 22. 20:00
Eredményhirdetés: 2017. szeptember 27. 10:00

A pályázat menete
A pályázatban arra ösztönözzük a pedagógusokat (óvónőket, tanítókat, tanárokat), hogy a tanév kezdetén egy rövid, célzott foglalkozás, tanóra keretében beszéljenek a gyerekeknek a lámpahulladék szelektív gyűjtésének fontosságáról, újrahasznosítási lehetőségeiről.
Ennek a célzott környezetvédelmi foglalkozásnak a megvalósítására várjuk a pedagógusok kreatív ötleteit. A foglalkozáshoz szükséges szakmai információkat egy tájékoztató prospektus formájában elérhetővé tesszük a pályázati kiírás mellékleteként. További információ szerezhető az alábbi oldalakon:
http://www.electro-coord.hu/
http://lampahulladek.blog.hu/
https://www.facebook.com/lampahulladek/

A pályázati anyagban a pedagógus által megvalósított foglalkozásról kell beszámolni röviden, a pályázati kiírás mellékleteként letölthető pályázati adatlapon.

A pályázati anyag az alábbi fő részekből áll:
- rövid szöveges összefoglaló a megvalósult foglalkozásról
- rövid beszámoló a tapasztalatokról, kapott visszajelzésekről
- képes anyag (pl. fotó, gyerekek rajza stb.)
A Pályázó köteles arról gondoskodni, hogy a fotók, rajzok felhasználására vonatkozó hozzájárulások a gyermekek és a 18. év alattiak esetében a törvényes képviselők részéről írásban rendelkezésre álljanak.
A pályaműveket a palyazat@zoldtartalom.hu email címre elektronikusan kell eljuttatni "pályázat" tárgy megjelöléssel. Az elektronikusan meg nem érkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályázatok elbírálása
A beérkező pályázatokat első körben formailag ellenőrizzük, majd 3 fős szakmai zsűri értékeli a beérkezett dokumentumokat. A pályázatok az alábbi szempontok alapján kerülnek érékelésre:
1. A megvalósított ötlet egyedisége, a megvalósítás kreativitása.
2. A környezeti nevelés keretében átadott tudás szakmai pontossága.
3. A gyermekek bevonása, aktivizálása.

A pályázat díjazása
A zsűri által kiválasztott legjobb 20 pályázat tulajdonosának 1-1db (összesen 20 db) Electro-Coord logóval ellátott Powerbank, hordozható mobiltöltő kerül átadásra.
A Powerbank jellemzői: Powerbank, hordozható mobiltöltő tökéletes megoldás az úton lévőknek: a manapság használatos valamennyi okostelefonhoz és USB-s készülékhez, USB töltő kábel micro-USB véggel, (hossza kb. 33 cm), kék színű LED töltöttség kijelzővel, bemeneti teljesítmény: 1000 mAh, kimenő teljesítmény: 5V, 1000 mAh, kapacitás: 4000 mAh, kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorral.

A nyertesek értesítése
A pályázat nyerteseit az eredményhirdetés napján a pályázatban megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben tájékoztatjuk a nyereményről, és ott kérjük meg, hogy válaszukban vegyék fel velünk a kapcsolatot.
http://lampahulladek.blog.hu/2017/08/15/palyazati_felhivas_pedagogusoknak

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum