Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Jó gyakorlatok bemutatása az Európa Nap keretében - Polgárok Európai Éve
Kiíró:
Európai Bizottság
Határidő:
04/15/2013
Érvényes:
04/15/2013
Tárgymutató:
Európa Nap - jó gyakorlatok bemutatása
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Jó gyakorlatok bemutatása az Európa Nap keretében

Az Európai Bizottság 2013-at a Polgárok Európai Évének nyilvánította, mivel egy 2010-es felmérésből az derült ki, hogy az uniós polgárok azért nem élnek teljes mértékben jogaikkal, mert nem ismerik azokat.

Az aktív állampolgárság az Európa a polgárokért programban is kiemelt szerepet játszik már évek óta, vagyis nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a polgárok ismerjék meg jogaikat, éljenek ezekkel a jogokkal, és aktívan részt vegyenek az Európai Unió alakításában.

Magyarországon számos sikeres pályázat születik, azonban ezekről csak elvétve lehet hallani. Arra gondoltunk, hogy az év kiemelt témájával foglalkozó projekteknek szeretnénk nagyobb nyilvánosságot adni, bemutatkozási lehetőséget kínálni ezeknek a projekteknek. A projektek bemutatása nem hagyományos kiállítás keretében történne, hanem olyan tevékenységek révén, melybe a látogatók és járókelők is bevonhatók lennének, és amivel érzékeltetni lehetne, hogy milyen tevékenységek zajlanak egy Európa a polgárokért projektben.

Tehát elsősorban olyan pályázatokat várunk, amely a fenti kritériumoknak megfelel, vagyis van olyan eredményük, ami bemutatható vagy kipróbálható, és szívesen lennének részesei egy nagyszabású rendezvénynek.

Mindez azért lenne hasznos Önnek, mivel egy nívós rendezvény keretében mutathatná be projektjét, ami számos médiát vonz, és a Közalapítvány is szívesen számolna be kiadványaiban a bemutatott projektekről!

A bemutatkozási lehetőség az Európa napi rendezvényhez fog kapcsolódni. Az Európa Napot, amely hagyományosan május 9-e, ma Európa születésének egyik fontos állomásaként ünnepeljük. Ez a nap lehetőséget teremt olyan tevékenységek és ünnepségek megrendezésére, amelyek célja, hogy az állampolgárok megismerjék az uniós intézményeket, illetve hogy az Unió népei közelebb kerüljenek egymáshoz.

A pályázatokat 2013. április 15-éig várjuk! Eredményhirdetésre április 24-én kerül sor.

http://www.tpf.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum