Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Nap gyermekei
Kiíró:
dm Kft.
Határidő:
04/23/2018
Érvényes:
04/23/2018
Tárgymutató:
napvédelem fontossága
Pályázhat:
magyarországi óvodák
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Pályázati kiírás - Nap gyermekei

Pályázók köre: magyarországi óvodák
Pályázat témája: Légy a Nap hőse!
Pályázat határideje: 2018. március 26.-április 23.
Pályázat célja:
A dm drogerie markt idén nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Nap gyermekei programot, amelynek célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára.
Pályázat témája:
A pályázat központi témája:
Készítsetek saját napvédelmi szabályzatot és legyetek hősök! Pályázni az elkészült napvédelmi szabályzat fotójával lehet!
A dm olyan magyarországi óvodák jelentkezését várja, akik azonosulni tudnak a Nap gyermekei program célkitűzéseivel, gondot fordítanak a gyermekek megfelelő napvédelmére, és szívesen vennék ehhez mind a termékbeli, mind pedig a szakmai támogatást.
+
Elérhető támogatás:
- Az első 400 pályázó óvoda naptejet kap ajándékba a L’Oréal Magyarország Kft. jóvoltából.
(a pályázó csoport, illetve a résztvevő gyerekek létszámához igazítva)
- Az első 400 pályázó óvoda napvédelmi társasjátékot kap ajándékba az Igazgyöngy Alapítvány közreműködésével (óvodánként 1 darabot).
- Az első 100 beküldő óvoda STABILO woody 3in1 (kreatív rajzoló készlet, mely egyben színes ceruza, akvarell és zsírkréta) kreatív készletet kap ajándékba.
- A weboldali szavazás eredményeképpen legtöbb szavazatot kapott közönségdíjas pályázatot készítő óvodai csoport a Katex Kft. felajánlása jóvoltából Rider szandálokat kap ajándékba.
Az ajándékokat biztosító partnereink: L’Oréal Magyarország Kft., STABILO Magyarország GmbH és a Katex Kft.

Fődíj: A nyertes óvoda játszóterének felújítása
A pályázat fődíj nyertes óvodájának udvarát a szervező a nyertes óvodával történő egyeztetés alapján felújítja látványos és kreatív játékokkal, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak. Az elkészült udvart a szervező ünnepélyes keretek között adja át.

A pályázatok benyújtásának módja, helye:
Pályázatra jelentkezni a http://www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon keresztül a "Nap gyermekei” menüpont alatti "Pályázat beadása” gombra kattintva, a jelentkezési online űrlap pontos kitöltésével és a pályázati munka (fotó) beküldésével/feltöltésével lehet.

A pályázati fotón gyerekek nem szerepelhetnek!
Pályázati munka leírása:
Mindennek vannak szabályai, még a napozásnak is!
És vannak hősök, mint a rendőrök, tűzoltók, pilóták, akik betartják és betartatják ezeket a szabályokat másokkal is, hogy óvjanak minket a veszélyektől.
Készítsetek Ti is saját napvédelmi szabályzatot, amelyet kifüggeszthettek akár az óvodában is, és legyetek hősök!
Lehetőség van kijelölni egy adott napi "Napost”, aki felel azért, hogy minden gyerek betartsa a napon levés szabályait, így segít megóvni társait a Nap káros hatásaitól.
Az óvónők felkészítő munkájának és az előző évek oktató füzeteinek köszönhetően szerencsére már sok ismerettel rendelkezünk arról, hogy mi szükséges ahhoz, hogy leégés nélkül tölthessük el a nyarat, és kellemes élményekkel térjünk vissza szeptemberben az óvodába.
Idén is közös ötletelésre és alkotásra hívjuk az óvodásokat, az óvodapedagógusokat és a szülőket is.

Technikai feltételek:
A napvédelmi szabályzat készítése során többféle technika alkalmazható (rajz, festés, ragasztás, táblarajz, aszfaltrajz, vegyes technika), a lényeg, hogy valamilyen módon legyen benne a gyerekek keze munkája, illetve minél kreatívabb, színesebb és különlegesebb legyen a végeredmény. Szívesen fogadjuk a kedves, vicces és kreatív megoldásokat is.

Kérjük, az elkészített napvédelmi szabályzaton vagy mellette jelenjen meg a fotón az óvoda neve is (akár rövidített formában, a szabályzat mellé téve papíron, vagy egyéb kreatív formában).
A napvédelmi szabályzat elkészítéséhez további segítséget és inspirációt találnak a pályázók a http://www.dm-egyuttegymasert.hu pályázati oldalon.
A képet jpg formátumban, elektronikusan a http://www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon feltöltve várjuk. A kép mérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot.

Pályázati dokumentáció tartalma:
1. Online jelentkezési űrlap
2. Feltöltött pályázati fotó

Pályázati feltételek:
Magyarországi óvodák jelentkezését várjuk, egyéni jelentkezéseket nem tudunk elfogadni, kizárólag az óvoda jelentkezhet a pályázatra.
Kizárólag pontosan kitöltött jelentkezési űrlapot tudunk elfogadni. A részvétel feltétele a pályázati fotó feltöltése a megadott szempontok alapján!
A pályázók hozzájárulnak, hogy a pályázati fotót a dm Kft. a http://www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon közzéteszi.
A pályázók hozzájárulnak, hogy a dm Kft. a nyereményeket nyilvános program keretében is átadhassa, továbbá publikálhassa vagy ismertethesse a nyertes pályázók nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós, valamint reklám célokat szolgáló audio, fotó és videó anyagokban.
Ennek megfelelően a nyertesek a pályázatban történő részvételükkel hozzájárulnak nevük és képmásuk nyilvánosságra hozatalához, valamint ahhoz, hogy a róluk készült hang-, illetve videófelvételt és fényképeket a dm Kft. időbeli, térbeli, mód és mértékbeli korlátozás nélkül díjmentesen felhasználja a személyiségi jogok maradéktalan betartása mellett. Felkérés esetén ellentételezési igény nélkül vállalják továbbá, hogy rendelkezésre állnak média interjú céljából.

Pályázatok értékelése:
A beérkezett pályázatokra 2018. április 25. - május 7. között lehet szavazni a http://www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon, majd a 10 legtöbb szavazatot kapott pályázat közül szakmai zsűri választja ki a győztest. A döntés végleges, jogorvoslatnak helye nincs.
A szavazás során legtöbb szavazatot kapott óvoda a zsűri döntésétől függetlenül közönség különdíjat kap.
Értesítés a döntésről: 2018. május 14-ig várható a pályázat eredményének kihirdetése, amelyről a jelentkezők e-mailben és telefonon kapnak tájékoztatást. Az eredmény a pályázat weboldalán is elérhető lesz.
A pályázati munkákat az alábbi szempontok alapján értékeli a zsűri:
- kreativitás, kivitelezés
- célunk, hogy minél több gyermek vegyen részt a pályázat elkészítésében, ezért a jelentkezési űrlapon kérjük feltüntetni, hogy milyen arányban vettek részt a pályázaton a gyerekek
- a megadott témához mennyire kapcsolódik a lefotózott napvédelmi szabályzat
A 100 db gyorsasági ajándékot a pályázatok beérkezési sorrendje dönti el, a sorrend meghatározásához az online jelentkezésnél a feltöltés időpontját vesszük figyelembe.
A pályáztatás lebonyolításában a dm Kft. szakmai partnere a Bang Bang Ideas Kft.

Bővebb információ:
T: +36-1-610-8952 H-P: 9.00-17.00 között
E-mail: dm-napgyermekei@bangbang.hu
Honlap: http://www.dm-egyuttegymasert.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum