Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Országos diák fotópályázat - Barátság, szeretet, összetartozás
Kiíró:
Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége
Határidő:
03/10/2016, 05/10/2016
Érvényes:
05/10/2016
Tárgymutató:
diákfotópályázat - Barátság, szeretet, összetartozás
Pályázhat:
nappali tagozatos általános iskolás és középiskolás diákok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

ORSZÁGOS DIÁK FOTÓPÁLYÁZAT
Fotópályázat általános és középiskolás diákoknak

Részvételi feltételek
A fotópályázaton nappali tagozatos általános iskolás és középiskolás diákok vehetnek részt.
Az általános iskolás diákok 14 éves korig szakköri kollekcióval pályázhatnak. A középiskolás diákok fotóit 14-20 éves kor között az egyéni pályázatra várjuk.
A 2015/2016-os tanévre meghirdetett fotópályázatnak ismét három kötelező témája van. A képeket a három beadási határidőre kell beküldeni, amelyek feldolgozása már januárban megkezdődik, de zsűrizése csak 2016. május 10-20 között várható.

Feladat: Fekete-fehér fotók. Ezzel az érdekes témával "színesítjük” az idei pályázatot. Segítség lehet, ha végiglapozol néhány fekete-fehér fotóalbumot, de az interneten is érdemes körülnézni. Beküldési határidő: 2016. március 10.
Feladat: Barátság - szeretet - összetartozás. Olyan fotókat várunk, ahol a képen szereplők (ember, állat) közötti összetartozás, szeretet jól látható.

Beküldési határidő: 2016. május 10.

A pályázatra csak olyan felvételeket nevezzenek a szerzők, amelyek ebben a tanévben készülnek.
A szakkörök feladatonként 10-10 képet, az egyéni pályázók 4-4 db fekete-fehér vagy színes - DIGITÁLIS képet küldhetnek be kizárólag e-mailben. A beküldött alkotások optimális felbontása: 1500 × 2000 pixel (vagy a nyomtatási méret beállítása esetén: 13 × 18 cm). A zsűri által kiállításra javasolt képeket a MAFOSZ rendeli meg a fotólaborban. Az e-mailben beküldött JPG kiterjesztésű képek összterjedelme ne haladja meg az 15 Mb-ot; ha ennél nagyobb a tíz kép terjedelme, akkor kéretik több e-mailhez csatolni azokat. Aki a méretkorlátozást figyelmen kívül hagyja, számítson arra, hogy a levelező szolgáltatók esetleg nem továbbítják a küldeményüket. Becsomagolt és tömörített állományokat nem csomagolunk ki! Óriásleveleket nem fogadunk. Kérünk minden egyes képet egyenként csatolni a beküldendő e-mailhez.
A meghirdetett témáknak nem megfelelő képeket a zsűri nem értékeli!
A pályaművek fájlneve a következő adatokat tartalmazza ékezetes betűkkel írva: a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_Aképrövidcíme_Anevezésilapszerintisorszáma.jpg

A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteni számítógéppel, Word programmal. A nevezési lapon szereplő információk egyezzenek a file névben olvasható felirattal. A nevezési lap letölthető a http://www.mafosz.hu oldalról, a fotópályázatok menüpontból. A nevezési lap is beküldhető e-mailben. A nevezési lap fájlneve: szakkör esetén a Szakkör_neve.doc / egyéni pályázó esetén a Családnév_Keresztnév.doc
Aki később kapcsolódik be a pályázatba, utólag is beküldheti a korábbi feladatokat, de a végső beküldési határidő (2016. május 10.) nem léphető át. Az értékelés sajátosságai miatt azok a pályázók érnek el jobb eredményt, akik minden feladatot megoldanak és kihasználják az összes beadható képek számát!
A beküldött képeket a MAFOSZ szerzői jogdíj és felhasználási díj fizetése nélkül, de a szerző nevének feltüntetésével nyilvánosságra hozhatja a fotópályázat, a fotókiállítás és a MAFOSZ munkájának népszerűsítése érdekében. Csak azok vegyenek részt ezen a pályázaton, akik ezt engedélyezik.
Beküldési cím: diakfoto2015.2016@gmail.com Figyelem! A pályázatokat fogadó e-mail postafiók mérete óriási, de így sem garantálható, hogy az utolsó egy-két napban beküldött több száz fotót fogadni tudja (annak ellenére, hogy a rendezők folyamatosan mentik a beérkező pályaműveket). Ezért nem fogadunk el senkitől sem óvást, vagy reklamációt amiatt, ha egy küldeményt - a postaláda megtelt üzenettel - visszaküld a szolgáltató. A megoldás ugyanis kézenfekvő: már egy-két héttel korábban be kell küldeni a pályázatra szánt képeket, amelyek kézbesítéséről ki-ki kérjen automatikus visszaigazolást a szolgáltatótól. Beküldési cím: diakfoto2015.2016@gmail.com
Zsűrizés: 2016. május 20-ig.
Értesítés a zsűrizés eredményéről 2016. május 30-ig - kizárólag a Fotósélet elektronikus hírlevélben és a http://www.mafosz.hu honlapon, illetve a diakfoto2015.2016@gmail.com email címről.

Az első kiállítás 2016. október hónapban, vagy november elején nyílik. Az ingyenesen kölcsönözhető fotókiállítás másodbemutatói szerte az országban: 2016. június 30-ig (a kölcsönzési igények bejelenthetők: reber@freemail.hu címen)
A fotópályázattal kapcsolatban további információk kérhetők Réber Anikótól. E-mail: reber@freemail.hu; vagy a 06-30-428-68-00 mobilszámon. A nevezési lap - szakköri és egyéni - letölthető a http://www.mafosz.hu címről, a fotópályázatok menüből.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum