Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Biztonságos gyermekkor
Kiíró:
Ezer Lámpás Éjszakája Alapítvány
Határidő:
03/31/2019
Érvényes:
03/31/2019
Tárgymutató:
rajzpályázat, Biztonságos gyermekkor
Pályázhat:
általános iskolás gyermekek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

"Biztonságos gyermekkor"
gyermekrajzpályázat

Az Ezer Lámpás Éjszakája Alapítvány a 2018/2019-es tanév tavaszi félévéhez kapcsolódóan, országos rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyermekek számára "Biztonságos gyermekkor" címmel.

Mi is az Ezer Lámpás Éjszakája?
Az Ezer Lámpás Éjszakája program a nemzetközileg is bejegyzett Eltűnt Gyermekek Világnapjához (május 25.) kapcsolódik.

Mivel foglalkozunk?
Célunk, hogy segítséget nyújtsunk az eltűnt gyermekek minél hatékonyabb felkutatásában és felhívjuk a figyelmet a preventív intézkedések fontosságára. Magyarországon nekünk köszönhetően valósult meg az amerikai minta alapján létrehozott úgynevezett "tejesdoboz akció", melynek segítségével tejes dobozok oldalán tesszük közzé eltűnt fiatalkorúak fényképeit, és fontos üzeneteket a csellengéssel kapcsolatosan. Az általunk útjára indított tejesdoboz akcióval hozzájárultunk a jelenséggel összefüggő prevenció elindításához.

Küldj egy rajzot nekünk, aminek a témája a biztonságos gyermekkorhoz kapcsolódik: mikor vagy boldog, mikor érzed magad biztonságban.
Két témakörben várjuk a pályaműveket:
- SZERETŐ CSALÁD (Ebben a kategóriában például olyan pályaműveket várunk, hogy mi a legszebb/legkedvesebb családi pillanat vagy milyen egy tökéletes nap a családdal.)
- BIZTONSÁGBAN ÉLNI (Ebben a kategóriában arról lehet például rajzolni, milyen veszélyekkel kell szembe nézni, kivel lehet a rossz gondolatokat megbeszélni, mivel jár a csellengés.)
Korosztályonként 3 helyezettet és egy közönségszavazás győztest hirdetünk.
A zsűri által választott művekből egy katalógust készítünk, ami nyomtatásban is megjelenik várhatóan 2019 szeptemberében. A rajzokat a nagyközönség számára is szeretnénk bemutatni, így terveink szerint a katalógus megjelenésével párhuzamosan egy kiállítást is rendezünk a legjobbnak választott alkotásokból. A kiállításnak a Premier Kultcafé (Budapest, Üllői út 2-4, 1085) ad majd otthont.

Pályázati kategóriák
3-4. osztályosok
5-6. osztályosok
7-8. osztályosok

Közönségszavazás
A beérkezett művek előzsűrizését követően, várhatóan 2019. május 1-15. között közönségszavazást szervez az Ezer Lámpás Éjszakája az Eltűnt Gyermekek Felkutatásáért Alapítvány a Facebook oldalán (https://www.facebook.com/ezerlampasejszakaja).
A legtöbb szavazatot gyűjtő alkotás készítőjét jutalmazzuk. A közönségszavazás pontos időpontjáról az Ezer Lámpás Éjszakája Facebook oldalán tájékoztatjuk az érdeklődőket.

A nyeremény
3-4. osztályos korosztály:
1. helyezett nyereménye: 1 db digitális rajztábla
2. helyezett nyereménye: 10 000 Ft-os könyvutalvány
3. helyezett nyereménye: 5000 Ft-os könyvutalvány
5-6. osztályos korosztály:
1. helyezett nyereménye: 1 db digitális rajztábla
2. helyezett nyereménye: 10 000 Ft-os könyvutalvány
3. helyezett nyereménye: 5000 Ft-os könyvutalvány
7-8. osztályos korosztály:
1. helyezett nyereménye: 1 db digitális rajztábla
2. helyezett nyereménye: 10 000 Ft-os könyvutalvány
3. helyezett nyereménye: 5000 Ft-os könyvutalvány

Közönségszavazás nyertese: 1 db digitális rajztábla

Pályázati feltételek
A pályázatra egy gyermek egy alkotást küldhet be, amely más pályázaton nem vehet részt. A több alkotást beküldő gyermek kizárja magát a művek elbírálásából. A pályázaton kizárólag magyarországi iskolába járó gyermekek vehetnek részt.
A versenyben kizárólag az A4-es méretű alkotások kerülnek elbírálásra. A műveket paszpartuba vagy egyéb keretbe helyezni tilos! A művek elkészítéséhez bármilyen anyag, illetve technika használható (ceruza, zsírkréta, filctoll, vízfesték stb.), de egyéb alkotással (például szobor, dombormű) nem lehet pályázni.
A pályázatra az eredeti példányt szükséges beküldeni, elektronikus formában leadott pályamunkákat nem fogadunk el. Konkrét szervezetet vagy márkanevet tartalmazó képeket nem fogadunk el.
A pályaműhöz csatolni kell a felhívás végén található adatlapot kitöltve. Egy borítékban több pályázat is beküldhető (pl. közösségi beküldés esetén), de minden pályaműhöz külön kérjük csatolni az adatlapot (pl. hátuljára ráragasztva). Azok a pályázatok, amelyekhez nincs csatolva a kitöltött és aláírt adatlap vagy olvashatatlanul, illetve hiányosan került kitöltésre, nem kerülnek elbírálásra.

Az alkotásokat zárt borítékban a következő címre kérjük postán vagy személyesen eljuttatni:
Ezer Lámpás Éjszakája Alapítvány
"Biztonságos Gyermekkor" rajzpályázat
1085 Budapest, Somogyi Béla utca 17. I. emelet 1. ajtó
Postára adás határideje: 2019. március 31. (éjfél)
Az eredményhirdetés várható ideje: 2019. május 26-án az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvényén
Az nyertes gyermekeket a pályázati adatlapon feltüntetett telefonszámon és/vagy e-mail elérhetőségen értesítjük. A díjazottak nevei és művei az eredményhirdetést követően megtekinthetőek lesznek az Ezer Lámpás Éjszakája Alapítvány honlapján (http://ezerlampasejszakaja.hu/ ).
A beérkezett rajzokat az Ezer Lámpás Éjszakája Alapítvány munkatársai és egy 3 fős zsűri értékeli. A zsűri döntése végleges, az ellen fellebbezési lehetőséggel nem lehet élni.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a szervezes@ezerlampasejszakaja.hu e-mail címen lehet

Ezer Lámpás Éjszakája Alapítvány rajzpályzat adtalap.pdfrajzpalyazat_plakat_feher.pdfEzer Lámpás Éjszakája Alapítvány rajzpályázat felhívás.docxIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum