Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Jelenem és az álmom - regénypályázat
Kiíró:
“Jelen Vagyok" Tehetséggondozó Egyesület; Álomgyár Könyvkiadó
Határidő:
10/31/2017
Érvényes:
10/31/2017
Tárgymutató:
regénypályázat - Jelenem és az álmom
Pályázhat:
18. életévüket betöltött személyek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Pályázati felhívás

A "JVTE" és az Álomgyár Könyvkiadó közösen "Jelenem és az álmom" címmel műfaji és tematikus megkötés nélküli regénypályázatot hirdet. A pályázatra a 18. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek. Jelentkezésenként nincs megkötve a beadható művek száma. Megkötés a politikamentesség és más szerzők műveire vonatkozó szerzői jogok tiszteletben tartása.
Pályázati szabályzat
Nevezési díj: 3000 Ft/jelentkezés

1. A pályázat feltételei és menete
1.1. A pályázatra olyan regények adhatók be, melyek korábban sem elektronikus, sem nyomtatott formában nem jelentek meg. A megkötés érvényes a már részben leközölt művekre is. Amennyiben a regény a pályázat időtartama alatt mégis megjelenik bármilyen elektronikus, vagy nyomtatott formában, esetleg kiadásra kerül más Kiadó gondozásában, úgy a pályázó köteles erről tájékoztatni a pályázat kiíróit, mert a nevezése ebben az esetben e pont rendelkezése értelmében érvénytelenné válik. Meghiúsult, érvénytelenné vált pályázatok nevezési díját nem áll módunkban visszafizetni.
1.2 A regényeket kizárólag elektronikus úton a regenyem@jelenvagyok.hu címre kérjük beküldeni MS Word doc formátumban, oldalbeállításként A/4-es méretben, Times New Roman 12-es betűtípussal, szimpla sorközzel, sorkizártan, tabulátorok és képek használata nélkül, minimum 300 000 leütés, maximum 550 000 leütés (szóközökkel együtt) terjedelemben. Az ettől eltérő formátumú és terjedelmű műveket a zsűri nem értékeli.

Csatolandó mellékletek:
Befizetést, utalást igazoló dokumentum másolata
Kitöltött pályázati adatlap
Kézirat maximum 3000 leütéses szinopszisa
Teljes kézirat (Lehetőség szerint)
A kéziratból a szerző által kiválasztott maximum féloldalas (A/4 oldal fele) részlet
A pályázó rövid bemutatkozása
1.3. A 3000 Ft nevezési díjat a "JVTE" számlaszámára kérjük befizetni (átutalással vagy bankszámlára történő készpénzbefizetéssel), a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a pályázó nevét és a "regénypályázat" jeligét.
Számlaszám:
"Jelen Vagyok“ Tehetséggondozó Egyesület
OTP BANK: 11742441-21119031
1.4. A pályázó egy elektronikus levélben egy regényt küldhet be. Amennyiben több regénnyel szeretne pályázni, minden írást külön-külön e-mailben kell beküldenie, a nevezési díjat is külön-külön kell befizetnie, és az adatlapot is külön-külön kell kitöltenie az adott mű feltüntetésével. A pályázó ugyanazzal a művel többször nem pályázhat, a különböző művek nevezési díját összevontan nem fizetheti be. Kérjük, hogy a pályázók olyan e-mail címről küldjék be a regényeket, amely aktív és alkalmas a kapcsolattartásra. A beküldési feltételeknek nem megfelelő műveket a zsűri érvénytelennek nyilvánítja és nem értékeli.
1.5. A "JVTE" honlapjáról letölthető pályázati adatlapot kérjük kitöltve a többi pályázati anyaggal együtt a jelentkezési e-mailben mellékelni.
Cím: regenyem@jelenvagyok.hu
Tárgyként kérjük megadni: A pályázó nevét, a mű címét és az alábbi jeligét "Regénypályázat"
1.6.A pályázati eljárás során a "JVTE" és az Álomgyár Kiadó a mű szerző által megadott részletét a szerző nevének feltüntetése mellett a médiafelületein használja, azt közzéteszi.
1.7. A pályázók a sikeres regisztrációról e-mailben kapnak értesítést.

2. Díjazás
2.1. A zsűri a nyertes pályaművet átadja az Álomgyár Kiadónak, aki kiadói szerződést ajánl a nyertesnek. Sikeres szerződéskötés esetén a Kiadó vállalja a nyertes kézirat szerkesztését, korrektúrázását, tördelését és igényes borító elkészíttetését, valamint a nyomtatást és a terjesztést saját és szerződött csatornáin keresztül. A regények értékesítése után a győztes szerzőt a kiadói szerződés alapján további javadalmazás illeti meg.
2.2. A nyertes pályamű kiemelt országos terjesztését a saját felületén és rendszerén belül a http://www.olvasnimeno.hu/ könyvkereskedelmi webáruház vállalja és kiemelt reklámfelületet biztosít három hónapra a győztes pályamű számára.
2.3. Minden érvényesen pályázó egy darab tiszteletpéldányt kap a megjelenés után a győztes pályaműből.
2.4. A "JVTE" sajtótájékoztatót és ünnepélyes szerződéskötési rendezvényt szervez, ahova előzetes regisztrációt követően minden sikeresen pályázót szeretettel várnak, hogy osztozzanak a nyertes örömében.

3. Értékelés
3.1.A beküldött regényeket az egyesület részéről adminisztrátor kezeli, ellenőrzi, és továbbítja a Kiadó szerkesztőinek előszűrésre. Az előszűrést követően a műveket a Kiadó és a "JVTE" részéről delegált zsűritagok értékelik.
3.2.A pályázat lezárását követően a zsűritagok kiválasztják az ötven legjobbat, melyek részletét közönségszavazásra bocsátják a facebook.com/nokorszak.hu oldalon. A zsűri az online szavazás eredményeit figyelembe veszi a végső sorrend megalkotásakor.
A kiértékelés végeztével a nyertest e-mailben értesítik. A pályázók személyes adatait a továbbiakban bizalmasan kezelik.
Beküldési határidő: 2017. október 31.
Eredményhirdetés és díjátadó ünnepség: 2017. november 30.
A kötet várható megjelenése: 2018. február közepe
Könyvbemutató: 2018. február vége

4. Egyéb rendelkezések
4.1. A pályázati feltételek betartása a pályázó felelőssége! A zsűri nem értékeli a nem megfelelő formátumú és terjedelmű műveket! A "JVTE" a beküldött, de helyezést el nem ért dokumentumokat nem őrzi meg, nevezési díjat nem fizet vissza.
4.2. Az Álomgyár Kiadó fenntartja a jogot, hogy a kiadásra szánt művet szerkesztett formában jelentesse meg.
4.3. A pályázók az adatlap kitöltésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a győztes pályázat kiadási joga elsődlegesen az Álomgyár Kiadót illeti meg.
4.4. Az előszűrésben résztvevő egyesületi tagok, zsűritagok, valamint közeli hozzátartozóik a pályázaton nem indulhatnak.
4.5. A "JVTE" a pályázat időtartama alatt információt kizárólag a regények, az adatlapok, kötelezően csatolt mellékletek és a nevezési díjak beérkezésével kapcsolatban ad. A művek minőségével és/vagy formai és terjedelmi megfelelésével kapcsolatos kérdésekre a pályázat lezárulta után sem válaszol, a regényekről véleményt, illetve elemzést nem ad.
A "JVTE" honlapja: http://www.jelenvagyok.hu
Információ: palyazat@jelenvagyok.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum