Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Forgó Morgó Rajzpályázat 2015 - iskolák számára
Kiíró:
CECED Magyarország Egyesülés
Határidő:
12/15/2015
Érvényes:
12/15/2015
Tárgymutató:
rajzpályázat iskolák számára, Forgó Morgó
Pályázhat:
- Alsós- korosztály: azok a gyerekek, akik a 2015/2016-os tanévben alsós osztályba (1-4. osztályba) járnak
- Felsős- korosztály: azok a gyerekek, akik a 2015/2016-os tanévben felső tagozatba (5-8. osztályba), hat osztályos gimnázium 1-2. osztályába, vagy nyolc osztályos gimnázium 1-4. osztályába járnak
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Felhívás az iskolák számára!

Indul az iskolák versenye! Az az iskola, amely a legtöbb tanulói alkotást küldi be a pályázatra, értékes Samsung nyereményeket nyerhet!
Az első díj egy 46” Samsung Smart televízió.
A második díj egy Samsung mono lézernyomtató.
Harmadik díj egy Samsung hőlégkeveréses mikrohullámú sütő.
A díjakat a Samsung Electronics Magyar Zrt. ajánlotta fel.
2015 nyarán került meghirdetésre az egyéni rajzpályázat, melynek keretében az új Forgó Morgó mesekönyvhöz várjuk az illusztrációkat értékes nyereményekért. Az első három helyezett mindkét iskolai kategóriában (alsós és felsős) Samsung okostelefont és egyéb nyereményeket nyer. A fődíj egy egyhetes 4 fő részére szóló családi nyaralás Horvátországban 2016-ban, a Hotel Prišćapac Resort&Apartments felajánlásából. A pályázat részletei elolvashatóak a CECED honlapon a Forgó Morgó rajzpályázat egyéni nevezés menüpont alatt.

Nevezze a versenyre iskoláját! Az iskolák versenye az egyéni nevezések összesítését jelenti. A verseny alapfeltételeit, hogy kik nevezhetnek, mit és hogyan kell elkészíteni, az egyéni kiírás tartalmazza a CECED honlapon a Forgó Morgó rajzpályázat egyéni nevezés menüpont alatt. Az iskola által benevezett diákok egyúttal részt vesznek az egyéni versenyben is. A diákok iskola általi nevezése esetében elegendő a diákok alkotásaihoz a diák nevezési lapot csatolni (ezt nem kell a szülőnek aláírnia, elég a tanárnak, tanítónak (de elfogadjuk az egyéni nevezési lapot is).
Egy adott iskolának annál nagyobb esélye van a győzelemre, minél több diákja küld be alkotást - akár egyénileg, akár az iskola szervezésében - a pályázatra (ez azt jelenti, hogy egy adott iskola nevezése esetén az egyénileg beküldött alkotásokat is beszámítjuk a versenybe, nemcsak a tanár/tanító által beküldött alkotásokat).

Ahhoz, hogy egy iskola részt vegyen az iskolai versenyben, az alábbiakat kell megtennie:
- ki kell tölteni és el kell küldeni az innen letölthető iskolai nevezési lapot;
- legalább 5 diák alkotását kell elküldenie (Figyelem! Az első díj, a 46” Samsung Smart televízió megnyeréséhez az szükséges, hogy legalább 10 diák alkotását beküldje az iskola!);
- minden diák alkotásához alkotásonként vagy a diák nevezési lapot, vagy az egyéni nevezési lapot csatolni kell;
- a nevezési lapokat (iskolai és diák/egyéni) az alkotásokkal együtt postán kell elküldeni a CECED Magyarország Egyesülés címére: 1132 Budapest, Váci út 12. 1. emelet 1.;
- továbbá a nevezési lapokat géppel kitöltve (aláírás nélkül) kérjük elküldeni az info@cecedhu.hu email címre is, a tárgyban feltüntetve, hogy "Forgó Morgó rajzpályázat 2015”.
(Kérjük, hogy a jelen leírásban és a nevezési lapokon található tájékoztatónak megfelelően járjanak el, annak érdekében, hogy minden alkotást pontosan be tudjunk azonosítani! Olvassák el továbbá figyelmesen az alábbi pont alatti "Pályázati feltételeket”, valamint az egyéni pályázati kiírás szabályait is!)

Értékelési szempontok az iskolák versenyében
Az értékelésnél figyelembe vesszük az adott iskola által nevezhető diákok számához képest beküldött pályázatok arányát, továbbá az összesen beküldött pályázatok számát. Számegyenlőség esetén a több egyéni díjat nyerő iskola végez jobb helyen. Egyéni díjak hiányában a pályázat kiírója fenntartja a jogot az egyedi döntés meghozatalára.
Iskolai nevezésnek minősül, ha egy tanár/tanító az iskola egy osztálya pályázatait együttesen küldi be.
Iskolai nevezést az adott iskola bármely tanára/tanítója tehet.

A nevezések és alkotások beküldési határideje: 2015. december 15.
Díjátadó: 2016. áprilisában (A Föld Napjához kapcsolódóan)
A nevezéseket (iskolai és diák nevezési lapokat, továbbá az alkotásokat) a CECED Magyarország Egyesülés címére kérjük elküldeni: 1132 Budapest, Váci út 12. 1. emelet 1. a borítékra kérjük ráírni: "Rajzpályázat”
Ha kérdése van, keressen bennünket az info@cecedhu.hu email címen (a tárgyban tüntesse fel: Forgó Morgó rajzpályázat 2015).
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 7. § (1) bekezdés b)-h) pontjaiban meghatározott intézmények diákjai pályázhatnak az alábbi korcsoportokban:
- Alsós- korosztály: azok a gyerekek, akik a 2015/2016-os tanévben alsós osztályba (1-4. osztályba) járnak.
- Felsős- korosztály: azok a gyerekek, akik a 2015/2016-os tanévben felső tagozatba (5-8. osztályba), hat osztályos gimnázium 1-2. osztályába, vagy nyolc osztályos gimnázium 1-4. osztályába járnak.

Pályázati feltételeink:
- Kizárólag Magyarországon működő oktatási intézmények nappali tagozatos tanulókkal nevezhetnek az iskolai pályázatra.
- Csak akkor érvényes a pályázat, ha a pályázó pályázata mellé a (letölthető) nevezési lap (diák vagy egyéni) kitöltve a pályamű mellé csatolásra kerül, továbbá a nevezési lapok Word.doc formában (aláírás nélkül, de számítógéppel kitöltve) megküldésre kerülnek az info@cecedhu.hu email címre is (a tárgyban kérjük feltüntetni: Forgó Morgó rajzpályázat 2015).
- Egy diák maximum 5 alkotással nevezhet a pályázatra.
- A szakmai zsűri döntését követően jogorvoslatra nincs lehetőség.
- Csak saját alkotásokat fogadunk el. A pályamunkák elkészítéséhez tanári vagy egyéb felnőtt tanácsadás igénybe vehető.
- A pályázati anyagban megküldött alkotások tekintetében fennálló szerzői jog a pályázót/pályázókat illeti meg.
- A pályázat benyújtásával a pályázó és az iskola tudomásul veszi a pályázati feltételeket. A pályázat kiírója azon alkotások tekintetében, melyek az értékelés során a döntőbe bekerülnek (azaz esélyesek arra, hogy nyereményt kapjon értük a pályázó, továbbá, hogy bekerüljenek a mesekönyvbe), megkeresi a nevező pedagógust annak érdekében, hogy a kiskorú pályázó szülői beleegyezését kérje a jogi oltalom alatt álló szellemi alkotások felhasználására és nyilvánosságra hozatalára, továbbá a CECED Magyarország Egyesülés általi szabad felhasználásra marketing vagy promóció céljából, a pályázó nevének feltüntetésével. Szülői hozzájáruló nyilatkozat nélkül a pályázó pályaműve a mesekönyvbe nem kerülhet be, és a pályázó díjat nem nyerhet.
- A CECED Magyarország Egyesülés a pályázati feltételek változtatásának jogát, továbbá a díjak díjazottak közötti elosztásának jogát fenntartja.
- A pályázat beküldése a CECED Magyarország Egyesülés pályázatban megadott címére, a határidőig történhet.
- A pályázati határidőt követően beérkezett pályázat érvénytelen.
- A pályázás során megadott személyes adatokat a pályázat kiírója bizalmasan, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli. Azokat harmadik személynek nem adja ki, a pályázat lezárásakor megsemmisíti.
http://cecedhu.hu/page/402/

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
iskolai nevezési lap;
diák nevezési lap,
egyéni nevezési lapIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum