Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Az év turisztikai témájú szakdolgozata
Kiíró:
Magyar Turizmus Zrt.
Határidő:
09/20/2013
Érvényes:
09/20/2013
Tárgymutató:
díj, Az év turisztikai témájú szakdolgozata
Pályázhat:
felsőoktatási intézmények
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

A MAGYAR TURIZMUS ZRT. PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA
Az év turisztikai témájú szakdolgozata, 2013

A Magyar Turizmus Zrt. 2013-ban tizenharmadik alkalommal hirdet pályázatot a felsőoktatási intézmények számára a legjobb turisztikai témájú szakdolgozatok díjazására. A pályázaton az akkreditált hazai felsőoktatási intézmények (nappali, esti, levelező és távoktatási) alap-, mester- és osztatlan mesterképzésében, valamint posztgraduális képzésében részt vevő hallgatók indulhatnak államvizsgán eredményesen megvédett turisztikai témájú szakdolgozatukkal.
A pályázatra egy-egy egyetem, illetve főiskola (több kar esetén egy-egy kar) a különböző képzési szintekről összesen legfeljebb három értekezést nevezhet be, amelyből egy pályamű idegen nyelvű is lehet. Amennyiben egy karon belül több tanszék is tervezi pályázat benyújtását, kérjük, hogy tanszékenként legfeljebb kettő dolgozatot nyújtsanak be (ebben az esetben is legfeljebb három dolgozat küldhető be karonként).

Az intézmények/karok az általuk legszínvonalasabbnak ítélt három szakdolgozatot a Magyar Turizmus Zrt. Kutatási Irodájának (1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.) juttassák el legkésőbb 2013. szeptember 20-ig elektronikus formában és egy nyomtatott, összefűzött példányban. A nyomtatott példányt a Magyar Turizmus Zrt. nem küldi vissza. Az érvényes pályázat feltétele a Magyar Turizmus Zrt. honlapjáról (http://www.itthon.hu /Szakmai oldalak / Felhívások, pályázatok / Szakdolgozat pályázat 2013) letölthető adatlap kitöltése, amely az intézmény ajánlása mellett tartalmazza a szakdolgozat-készítők és konzulenseik elérhetőségét is.

A témaválasztást a Magyar Turizmus Zrt. továbbra sem kívánja keretek közé szorítani, a pályázók szabadon választhatnak a turizmushoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó témát. Sőt, ösztönözzük a minél szélesebb körből történő témaválasztást. A társaság szívesen fogadja a turizmus nemzetgazdasági jelentőségével, a nemzeti, regionális vagy vállalkozói szintű turizmusmarketinggel, a turisztikai desztinációmenedzsmenttel, a regionális kérdésekkel, egy-egy turisztikai termékkel (például az egészség-, a kulturális, a bor és gasztronómiai, az öko-, a falusi, az aktív, illetve a MICE-turizmussal), a szegmentációval, a marketingeszközökkel (beleértve az emarketinget is), illetve a nemzetközi és hazai turizmus aktuális kérdéseivel foglalkozó diplomamunkákat.

A pályázatra beérkezett szakdolgozatokat a Magyar Turizmus Zrt. által felkért szakmai zsűri bírálja el "Alapfokozat" és "Mesterfokozat" kategóriában. Az osztatlan mesterképzés és a posztgraduális képzés keretében született szakdolgozatokat a mesterképzésben írt szakdolgozatokkal együtt bíráljuk el. A pályázat nyertesei értékes díjban és könyvjutalomban részesülnek.

Az elbírálást követően az eredményhirdetésre és a díjkiosztóra 2014 tavaszán ünnepélyes keretek között kerül sor. A pontos időpontról írásban értesítjük az oktatási intézményeket és a pályázókat.
MAGYAR TURIZMUS ZRT. - Kutatási Iroda
1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.
Tel.: (06-1) 488-8700 - Fax: (06-1) 488-8600
E-mail: info@itthon.hu - http://www.itthon.hu
A pályázatok benyújtásával a pályázatot benyújtó intézmény garantálja, hogy a benyújtott szakdolgozat Szerzője hozzájárul ahhoz, hogy szakdolgozatát a Magyar Turizmus Zrt. változatlan tartalommal, korlátlanul felhasználja, továbbá hogy a szakdolgozatba harmadik fél részére betekintést engedjen.
A Magyar Turizmus Zrt. vállalja, hogy az általa történő felhasználások alkalmával a Szerző nevét feltünteti, valamint vállalja, hogy a harmadik félnek engedélyezett betekintések alkalmával felhívja a betekintők figyelmét arra, hogy a szakdolgozat felhasználása kizárólag a Szerző nevének feltüntetése mellett, változatlan tartalommal lehetséges. A betekintésekre visszavezethető esetleges jogsértésekért a Magyar Turizmus Zrt. felelősséget nem vállal.
A Szerző tudomásul veszi, hogy harmadik fél által történő felhasználások alkalmával bekövetkező esetleges jogsértések esetén közvetlenül a jogsértő felé élhet igénnyel. Amennyiben a pályázó szakdolgozatának harmadik fél felé történő bemutatásához nem járul hozzá, azt köteles a Magyar Turizmus Zrt. felé írásban (igazolható módon) bejelenteni.

Az értesítést a Magyar Turizmus Zrt. székhelyére (1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. szám), vagy a kutatas@itthon.hu email címre kell megküldeni.
A pályázat benyújtásával a pályázat benyújtója garantálja, hogy a Szerző a jelen felhívásban foglalt feltételeket megismerte és az abban foglaltakat elfogadta.
További információ: Magyar Turizmus Zrt., Kutatási Iroda, telefon: (1)-488-8710, e-mail: kutatas@itthon.hu.

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
A 2013. évi pályázat adatlapjaIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum