Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Provident pályázat a civil szervezetek 1%-os TV-hirdetéseinek támogatása
Kiíró:
Provident Pénzügyi Zrt.
Határidő:
04/15/2013
Érvényes:
04/15/2013
Tárgymutató:
civil szervezetek kampánytámogatása
Pályázhat:
bármely olyan Magyarországon bejegyzett civil szervezet (alapítvány, egyesület) részt vehet, amely közhasznú vagy kiemelten közhasznú státusszal bír, legalább 2 éve jogosult 1%-os felajánlások fogadására és rendelkezik (maximum) 25 mp-es, TV sugárzásra alkalmas 1%-os kampány reklámfilmmel
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Provident pályázat a civil szervezetek 1%-os tv hirdetéseinek támogatására

A 2012-ben, civil szervezetek számára kiírt 1%-os médiapályázat sikerére alapozva a Provident Pénzügyi Zrt. 2013-ban ismét nyílt pályázatot hirdet civil szervezetek 1%-os kampányainak kiegészítő támogatására.

Kiknek szól a pályázat?
- A pályázaton bármely olyan Magyarországon bejegyzett civil szervezet (alapítvány, egyesület) részt vehet, amely közhasznú vagy kiemelten közhasznú státusszal bír, legalább 2 éve jogosult 1%-os felajánlások fogadására és rendelkezik (maximum) 25 mp-es, TV sugárzásra alkalmas 1%-os kampány reklámfilmmel (a továbbiakban: Reklámfilm).

Mit ajánlunk fel a pályázat győzteseinek?
- A pályázók közül 2 nyertes civil szervezetet választunk ki.
- Mindkét győztes pályázó számára 15-15 alkalomra szóló, egyenként legfeljebb 25 mp-es reklámidőt biztosítunk a 2013. május 1. és május 20. közötti időszakban, a TV2 csatornán, kereskedelmi reklámblokkokban.

Pályázati feltételek és bírálati szempontok
- A pályázatok beérkezésének határideje: 2013. április 15., hétfő 17:00 óra
- A pályázatok beadásának módja: A pályázati űrlapot és kötelező mellékleteit e-mailben kérjük eljuttatni a palyazat@donorsforum.hu címre. (Űrlap letölthető a http://www.donorsforum.hu honlapról.)
- A pályázati űrlaphoz kötelezően csatolandó mellékletek elektronikus formában: a szervezet képviselője által aláírt és lepecsételt alapító okirat/alapszabály, a közhasznúsági fokozatot tartalmazó jogerős bírósági végzés, a legutóbbi 2 lezárt évre vonatkozó a szervezet képviselője által aláírt és lepecsételt a jogszabályoknak megfelelő közhasznúsági jelentés vagy 2013-tól a számviteli beszámoló mellé közhasznúsági melléklet. A jogszabályi követelményekről itt olvashat.
- A nagy felbontású reklámfilmet tartalmazó 1 db CD-t DVD-t postai úton vagy egyeztetés után személyesen kérjük eljuttatni a Magyar Adományozói Fórumhoz (1056 Budapest, Szerb u.17.-19.., Tel.: +36-1-700-00-20 , 06-30-210-31-71). A DVD/CD-n (vagy annak borítóján) a pályázó szervezet nevét kérjük minden esetben feltüntetni!
- A pályázónak az 1%-os reklámfilm internetről letölthető változatához vezető linket is közölni kell az űrlapon (pl: YouTube, Facebook stb.).
- A reklámfilm elvárt technikai paraméterei :
- Maximum 25 másodperces időtartam.
- A DVD-n közölt, televíziós felhasználásra szánt anyag a DV, DVCAM, Mini DVCAM, mini DV, S-VHS, DVD, MPEG-2 vagy ezzel egyenértékű formátumok valamelyikében készüljön, legalább 1280x720 felbontásban.
- A web-re feltöltött film mérete 720 pixel szélességű, vagy ettől nem szignifikánsan eltérő legyen, *.avi, *.mp4 vagy *.mpg formátumban (kerülve az ’egzotikus’ kodekek, formátumok használatát).
- A pályázat eredményét április 22-én a Magyar Adományozói Fórum és a Provident honlapján (http://www.donorsforum.hu, http://www.provident.hu) tesszük közzé.
- A pályázatok elbírálása a Magyar Adományozói Fórum szakértőinek közreműködésével történik, az alábbi szempontok figyelembe vételével :
- Magyarországon jelenleg sokak számára akut társadalmi, szociális (vagy egyéb) problémát kezel a pályázó.
- Hatékony és transzparens módon, erős és innovatív szakmai alapokon, emberi közösségeket építve (pl. önkénteseket bevonva) működik a szervezet.
- Költséghatékonyan fekteti be az erőforrásokat az általa kezelni kívánt társadalmi, szociális stb. problémák kezelése érdekében (pl.: működési költségek aránya, diverzifikált források, szektorközti partnerségek stb.).
- A reklámfilm esztétikai- és technikai minősége , kreatív koncepciója kiemelkedő.
- A pályázatok elbírálása során kiemelt figyelmet fordítunk azon szervezetekre, amelyek
- civil szervezetként hatékonyan segítenek az állampolgárok munkaerő-piaci problémáinak megoldásában
- sérült, fogyatékos, vagy más (pl. szociális) okból hátrányos helyzetű embereken, gyermekeken, illetve családjaikon segítenek, pl. rehabilitációs, munkaerő-piaci, kulturális, sport és/vagy egyéb szolgáltatásokkal,
- praktikus gazdasági ismeretek átadásával erősítik a magyar háztartások gazdasági öngondoskodó képességét.
- A pályázat nem támogat magánszemélyeket, profitorientált, külföldön bejegyzett, politikai- vagy vallási jellegű, vagy érintettségű szerveződéseket, illetve olyan szabadidős-, sport- és kulturális kezdeményezéseket, amelyek nem kifejezetten szociális, egészségügyi vagy egyéb okokból hátrányos helyzetű csoportokat segítenek.
- A pályázóknak hozzá kell járulniuk ahhoz, hogy a 25 mp-es kampányfilmjükhöz a Provident egy 5mp-es támogatói megjelenése kapcsolódik, melynek szövege (felirat és narráció): „Ennek a hirdetésnek a megjelenését a Provident tette lehetővé (+ Provident logó)”.

A pályázatról további információ kérhető:
- Magyar Adományozói Fórum, 1056 Budapest, Szerb u. 17-19. Tel.: +36-1-700-00-20 , 06-30-210-31-71
http://www.donorsforum.hu

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
A pályázati űrlapIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum