Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Művészeti program
Kiíró:
Magyar Művészeti Akadémia
Határidő:
03/19/2018
Érvényes:
03/19/2018
Tárgymutató:
művészeti és történeti hagyományok megőrzése
Pályázhat:
művészeti tevékenységet végző szervezetek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Művészeti program pályázati kiírása

A Magyar Művészeti Akadémia 200 millió forint keretösszegű nyílt pályázatot hirdet művészeti tevékenységet végző szervezetek - az államháztartás központi alrendszerén belüli vagy kívüli szervezet - kivéve a központi költségvetési intézményeket -, valamint az MMA tv.-ben nevesített művészeti ágak területén működő civil szervezet, amelyet az arra jogosult bíróság 2017. december 31-ig jogerősen nyilvántartásba vett és az alapszabályának, illetve alapító okiratának megfelelő tevékenységét ténylegesen folytatja - részére, 2018-ban megvalósuló szakmai programjuk támogatására. (Pályázat kódja: MMA-18-P)

A pályázat célja, hogy anyagi támogatást nyújtson a kulturális értékek védelméhez és gyarapításához, a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez. A vissza nem térítendő, elnyerhető támogatás összegének alsó határa 300 000 forint, felső határa 1 000 000 forint, saját forrás biztosítása a támogatáshoz nem szükséges. A pályázati alap a Magyar Művészeti Akadémia tagozatai közötti egyenlő arányosság szerint kerül felosztásra. Az MMA tagozatai a pályázati kiírásban eltérő tematikát határoztak meg, eredményesen pályázni csupán ezek figyelembevételével lehet.
A pályázat benyújtásának - melyet az MMA pályázati rendszerébe [http://tamogatas.mma.hu/Login] lépve lehet megtenni - határideje: 2018. március 19. A részletes pályázati kiírás és útmutató megtalálható a köztestület honlapján, a http://www.mma.hu Pályázatok menüpontja alatt, valamint alább is.

2018.evi.muveszeti.program.palyazati kiirasa.pdf 2018.evi.muveszeti.program.palyazat_2.melleklet_utmutato.pdfIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum