Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
MaGra Cum Laude logótervezési pályázat 2019
Kiíró:
MaGra Design Grafikai Stúdió
Határidő:
09/29/2019
Érvényes:
09/29/2019
Tárgymutató:
logótervezés, MaGra Cum Laude
Pályázhat:
magánszemély
cég
vállalkozó, egyéni vállalkozó
alapítvány
óvoda, iskola, bármely szervezet
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

MaGra Cum Laude logótervezési pályázat 2019

Először Magyarországon!
A MaGra Design Grafikai Stúdió pályázatot hirdet!

A pályázaton részt vehet:
magánszemély
cég
vállalkozó, egyéni vállalkozó
alapítvány
óvoda, iskola, bármely szervezet

A TE pályázatodat is várom!
Most nagyon figyelj, mert a pályázatot 2019. szeptember 29-én zárom, így az azonnal használható, nyomdakész állapotú logódat díjmentesen csak az eddig az időpontig leadott jelentkezési lappal pályázóknak tudom biztosítani.

Lássuk a lényeget!
A MaGra Design-t közel 1 év alatt építettem fel, a legmeghatározóbb online szakmai csatornákon vagyok jelen, néhol tízezer feletti havi látogatót vonzanak munkáim. Idén elnyertem az Európai Unió és Magyarország Kormánya Széchenyi 2020 Európai Szociális Alap támogatását, s nem kevésbé vagyok büszke hazai és nemzetközi grafikai versenyeken való részvételeimre és eredményeimre.

Személyes és online grafikusi szakmai támogatásommal több, mint száz magánszemélynek és vállalkozásnak segítettem sikerrel elindulni, vagy továbbfejlődni üzleti pályáján, megjelenni a közösségi média különböző területein.

Eljött az ideje, hogy a MaGra Cum Laude logótervezési pályázattal azoknak is segítsek, akik vállalkozásuk kezdetén nem engedhetik meg maguknak a többszázezres logó, kis- és nagyarculat terveztetését, hogy profi vizuális megjelenésükkel hozzásegíthessék vállalkozásukat a sikerhez, s hogy azt kommunikálhassák magukról, amit ténylegesen képviselnek.

Most nagyon figyelj, mert a pályázatot 2019. szeptember 29-én zárom!
Igaz rád egye valamelyik is az alábbiak közül?
Nívós grafikai megoldást keresel, ami segít téged, hogy saját cégedre tervezett egyedi szín- és formavilágoddal meghatározhasd magad a tömegben
Nem engedheted meg magadnak, hogy az ország leghíresebb, legkeresettebb, méregdrága grafikai cég egyikénél kopogtass megoldásért Célod, hogy profi vizuális megjelenésed hozzásegítse vállalkozásodat ahhoz, hogy azt kommunikáld magadról minden felületen, amit ténylegesen képviselsz
Tisztában vagy vele, hogy az arculatod céged vizuális kommunikációja, hogy könnyebben azonosítsanak és szívesebben tovább is ajánljanak másoknak
Számodra az a fontos, hogy a logód és üzleti megjelenésed a megfelelő emberekhez juttassa el átgondolt stratégiád által közvetített üzenetedet
Keresed azt a grafikust, aki tud lelkesedni a termékedért, hisz benne, a legmagasabb szintű tudását nyújta neked, mindig elérhető és nem hagy egyedül
Ha csak egyik pont is igaz rád, neked való ez a pályázat, jó helyen jársz!

Hogyan pályázhatsz?
A MaGra Cum Laude logótervezési pályázatot az az első 29 résztvevő nyeri el, aki hiánytalanul kitölti és elküldi a jelentkezési lapot az info@grafikuspont.hu e-mail címre 2019. szeptember 29-ig. Az a tapasztalatom, hogy az ingyenes pályázatok hamar feldolgozhatatlan káoszba fulladnak. Én pedig nem szedek pályázati díjat, ezért szükségesnek látom meghatározni egy olyan gyakorlati és hatékony szűrőt, amivel kiküszöbölhetem a komolytalan pályázókat.
A pályázaton azok vehetnek részt, akik legalább 9900 Ft-tal támogatják a MaGra Design Grafikai Stúdió működését, s ezt a minimum támogatási összeget befizetik, s csatolják a kitöltött jelentkezési laphoz az utalásról, vagy befizetésről szóló igazolás másolatát, banki kivonatot, vagy képernyő- képet (PrtSc).

Mire fordítom pénzbeli támogatásodat?
Az iparági szabványnak megfelelő vektor- és pixelgrafikai szoftverek bérlésére, amikkel a legikonikusabb grafikákat készítem neked
Kereskedelmi, jogtiszta font licencek vásárlására, hogy magáért beszélő pompás tipográfiai terveket készíthessek neked Kreatív klubtagsági díjakra a professzionális minőségű kép- és hanganyagok beszerzéséhez, különböző eszközeidre alkalmas webes megjelenések tartalmakká fejlesztéséhez Gyakorlat- és eredményorientált tanfolyamok regisztrációjára, hogy a szakmámban a csúcsra jussak és ott is tudjak maradni mindaddig, amíg szükséged van kreatív tudásomra és tapasztalatomra

Mit mondanak mások a munkámról?
A véleményeikből olvashatsz itt. https://grafikuspont.hu/szolgaltatasok
Most már tényleg nagyon figyelj, mert a pályázatot 2019. szeptember 29-én zárom!

Hogyan fogok segíteni neked?
Az első közös egyeztetésünk után elkészülnek a grafikai vázlatok, három kreatívot készítek, neked már csak annyi lesz a dolgod, hogy a változatok közül kiválaszd azt, ami céljaidnak leginkább megfelel. Ezután véglegesítem azt a tervezetet és nyomdakész állapotban adom át, ami bármekkora méretben minőségromlás nélkül nagyítható lesz. Innentől kezdve már saját grafikusod lesz, így mindvégig és mindahányszor szükséged van a segítségemre, karnyújtásnyira maradok tőled.
És még ajándékot is kapsz tőlem!
Én az emblémádba csomagolom a termékedet. Ajándékként kapsz tőlem EGYEZSÉG GARANCIÁT. Ez azt jelenti, tartani fogom magam a pályázatban leírtakhoz, az egyezségünkhöz, - amiről vállalkozói szerződést is kötünk- és a benne foglalt határidőkhöz. Amennyiben ez ellen teszek, vagy nem leszel elégedett a munkámmal, visszafizetem neked azt az összeget, amivel támogattad vállalkozásomat.
Figyelem!
Egyedül te vagy felelős a gondolataidért és a tetteidért. Senki nem tud neked olyan megoldást nyújtani, hogy neked ne kelljen semmit tenned a sikerért. A tökéletes márkanév és a tökéletes logó nem létezik és nem is önmagában fog működni. A mögé rakott értékektől, a belerakott munkádtól, az Önmagadba vetett hitedtől és ügyfeleid elégedettségétől lesz belőle brand. És még valami. Jár még neked pluszban, egy másik ajándék!
Pluszban még egy örökös és ingyenes reklámfelületet is kapsz a weboldalamon, ahol fényképpel, vagy a logóddal oszthatod meg elérhetőségedet egy olyan linkkel, amiről mérni is tudjuk a weboldalad, vagy social media profilod linken keresztüli látogatottságát.
Azt gondolom, egyetérthetünk abban, hogy egyedülálló ajánlatot kaptál most, ne hagyd elmenni a lehetőséget!
A TE pályázatodat is várom, mire vársz még? Pályázz!
Ha van még kérdésed, ami megválaszolásra vár, hívj a +36 30 208 6189 telefonszámon, vagy írj az info@grafikuspont.hu e-mail címre. A pályázat benyújtása előtt mindenképp érdeklődj, tájékozódj a lehetőségekről, mert a határidő rövid, a lejárta után beküldött pályázatok érvénytelenek!
http://www.grafikuspont.hu

MaGraCumLaude_logopalyazat_adatlap.pdfMaGraCumLaude_logopalyazat_kiiras.pdfIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum