Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Designizmus - Pro Bono
Kiíró:
Designizmus Tervezőiroda
Határidő:
03/31/2018
Érvényes:
03/31/2018
Tárgymutató:
Designizmus - Pro Bono
Pályázhat:
azok a magyarországi székhelyű, adószámmal rendelkező cégek, vállalkozások (egyéni vállalkozás, egyéni cég, bt., kft., zrt.) jelentkezhetnek, amelyek még nem rendelkeznek profi, egységes logó- és arculattervvel
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Designizmus - Pro Bono
1. A pályázat célja
Minden vállalkozásnak szüksége van egy egységes megjelenésre; profi logó-, és arculattervre, egy kifejező vállalati identitásra. Mi hiszünk abban - és a tapasztalatok is azt mutatják - hogy átgondolt és következetes megjelenéssel olyan ügyfélkört is elérhetünk, amit eddig soha. Az a cég, amely hangsúlyt fektet a megjelenésére, azt az üzenetet közvetíti, hogy alapos és konzekvens.
A Designizmus Tervezőiroda ebben szeretne segíteni: minden évben 2 cégnek segítjük az indulását profi arculattervezéssel. Elkészítjük a logót, megtervezzük az arculatot és a weboldalt. Költségmentesen. Mindezt csupán azért, mert szeretjük amit csinálunk, a logó- és arculattervezés a hivatásunk, a szenvedélyünk, életformánk. Szeretnénk, ha minél több átgondolt, profi megjelenésű cég lenne a magyar és nemzetközi piacon.
Az arculattervezés során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a vállalat, cég kultúráját, céljait és célkitűzéseit megjelenítsük a különböző arculati elemeken.

2. A pályázat menete
A pályázatra jelentkezők közül a szakmai zsűri kiválaszt egy nyertes pályázót, mely cégének a logó és arculattervét elkészíti. A Tervezőiroda 3 logótervet készít, melyből a nyertes pályázónak lehetősége van egyet választani, a kiválasztott logóterv alapján készíti el a Designizmus Tervezőiroda a cég arculati elemeit.

3. A pályázatban történő részvétel feltételei
A pályázat kiírója vállalja hogy:
- a nyertes pályázó számára elkészít 3 koncepcionálisan eltérő vektoros logótervet
- a kiválasztott terv alapján elkészíti a következő arculati elemeket:
névjegykártya sablon (.cdr, .eps, .pdf), levélpapír / árajánlat sablon (.cdr, .eps, .pdf), bélyegző (.cdr, .eps, .pdf), dosszié látványterv (.cdr, .eps, .pdf), e-mail aláírás (.cdr, .eps, .pdf), jegyzettömb (.cdr, .eps, .pdf), facebook borító (.cdr, .eps, .pdf).
- az arculati elemekre építve elkészíti rövid, néhány oldalas, responzív bemutatkozó weboldalát.
A pályázó vállalja hogy:
pályázati kiíráshoz csatolt regisztrációs lapot hiánytalanul kitöltve, határidőn belül elektronikus úton eljuttatja a kiírásban szereplő email címre.
A nyertes pályázó vállalja hogy:
- a 3 elkészített logótervből egyet kötelezően választ, továbbá vállalja, hogy a számára elkészített arculatot legalább egy évig használja.
továbbá vállalja, hogy a Designizmus Tervezőirodát mint alkotót megjelöli az új arculat bemutatásakor. (facebook post és weboldal bejegyzés)

4. A pályázók köre
A pályázatra azok a magyarországi székhelyű, adószámmal rendelkező cégek, vállalkozások (egyéni vállalkozás, egyéni cég, bt., kft., zrt.) jelentkezhetnek, amelyek még nem rendelkeznek profi, egységes logó- és arculattervvel.

5. A pályázat benyújtásának módja és határideje
A pályázó, a pályázati kiíráshoz csatolt regisztrációs lap kitöltésével tud jelentkezni az info@designizmus.hu email címen.
A pályázat beadási határideje: 2018. március 31.

6. Adatkezelés
A pályázó pályázata benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy, a pályázati regisztrációs lapon és mellékleteiben az általa feltüntetett adatok a valóságnak megfelelnek. Tudomásul veszi, hogy amennyiben a pályázati regisztrációs lapon és mellékleteiben nem a valóságnak megfelelő adatokat tüntet fel, úgy a Designizmus Tervezőirodának benyújtott pályázata kizárható.

7. Felhasználás engedélyezése
A pályázó, pályázata benyújtásával elfogadja, hogy a Designizmus Tervezőiroda jogosult a létrejött művekre vonatkozóan referenciaként hivatkozni, a műveket e célból saját megjelentetni különösen, de nem kizárólagosan promóciós anyagaiban, weboldalán, design albumokban, nemzetközi design versenyeken, design kiállításokon, weboldal portfóliókban felhasználni, harmadik személynek szóló ajánlataiban szerepeltetni a pályázó mint ügyfél megnevezésének feltüntetése mellett.

8. A pályázat elbírálása
A beérkezett pályázatokat a Designizmus Tervezőiroda bírálja el 2018. április 15-ig. A pályázó a Designizmus Tervezőiroda döntése ellen fellebbezéssel nem élhet, a pályázati döntés ellen érdemben nincs helye jogorvoslatnak. A nyertes pályázó, ha időközben a pályázati úton kívül a cégének logót és arculatot készített más céggel, a pályázati támogatás azonnal megvonható. Ebben az esetben a Designizmus Tervezőiroda, másik pályázati anyagot benyújtó céget választ ki.

9. Értesítés a pályázati döntésről
A pályázat nyertesét a regisztrációs lapon megadott email címen értesítjük, illetve a nyertes nevét és az elkészült arculattervet a Designizmus Tervezőiroda weboldalán és Facebook oldalán is feltüntetjük.
+3630 454 1370
info@designizmus.hu
http://www.designizmus.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum