Pályázatok Pályázatok
közlemény ( 2012.02.23)

Nyomtatóbarát változat

Vissza


Az Országos Bírósági Hivatal közleménye a civil szervezetek beszámolóinak benyújtásáról

Azok a civil szervezetek, amelyek a törvény előírása szerint 2012. június 30-a előtt kell, hogy eleget tegyenek a beszámoló és közhasznúsági jelentés benyújtási kötelezettségüknek, a beszámolót és közhasznúsági jelentést papír alapon kell megküldeniük az Országos Bírósági Hivatal (OBH) részére. (2011. évi CLXXXI. törvény 105. § (1) bekezdés) /MTI/

Fontos, hogy az alábbi technikai előírások betartásával nyújtsák be a beszámolót és a közhasznúsági jelentést: A/4-es nagyságú, 80g/m2 súlyú papíron, egyoldalasan, vagy a papír mindkét oldalán folyamatosan kitöltve.
Erre a dokumentumok feldolgozása (szkennelése) és a bíróságok központi honlapján (országos névjegyzékben) történő közzététel elősegítése érdekében van szükség.

Kérjük a szervezeteket, hogy elsősorban postai úton, tértivevényes levélben juttassák el a dokumentumokat az alábbi címre:
Országos Bírósági Hivatal - Budapest 1363 Pf. 24/1.
A borítékon tüntessék fel: Beszámoló

Az OBH lehetőséget biztosít a beszámolók és közhasznúsági jelentések személyes beadására is, az alábbi helyen és időpontokban:
Helyszín: Országos Bírósági Hivatal - Országos Nyilvántartások Iroda
Budapest, V. Szalay u. 16. , Ügyfélfogadási idő: Hétfő: 08.15 - 12.00 óra, Szerda: 08.15 - 12.00 óra, Péntek 08.15 - 12.00 óra

Kiadó: Országos Bírósági Hivatal


Forrás:/MTI/


Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes