Pályázatok Pályázatok
hír ( 2015.08.17)

Nyomtatóbarát változat

Vissza


Elindult az első hazai online mikroadományozási rendszer

Elindult augusztus elején az első hazai mikroadományozási rendszer a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint hazai internetes kereskedők összefogásával.

A kezdeményezésben résztvevő webáruházak vevői fizetéskor egy kattintással felkerekíthetik a vásárlás összegét, mellyel egyedi karitatív programokat támogathatnak - közölte a szeretetszolgálat. Az Egészségbolt.hu és a Szépségbolt.hu vevői a Családok Átmeneti Otthonát támogathatják, a Groby.hu vásárlói a szeretetszolgálat ételosztási tevékenységét segíthetik, az Ebolt.hu felhasználói a mozgó orvosi rendelő fejlesztéséhez járulhatnak hozzá, a Jegy.hu vevői pedig hátrányos helyzetűek részvételét támogathatják kulturális- és sportprogramokon.

A Kerekítsd fel! programot azért hozta létre a szeretetszolgálat, hogy a hazai online vásárlók a lehető legkönnyebben hozzájárulhassanak konkrét jótékonysági programok megvalósításához.


A program részleteiről és a támogatott karitatív tevékenységekről a http://www.kerekitsdfel.hu oldalon érhető el részletes információ.

Forrás: hirek.prim.hu

Kapcsolódó anyagaink:

Adj egyet ajándékba
A segítségnyújtás új formájaként indult el Magyarországon külföldi mintára az Adj egyet ajándékba! program, amelynek lényege, hogy az akcióhoz csatlakozó üzletekben bárki kifizethet saját fogyasztásán felül egy tetszőleges terméket, amelyet az üzemeltető a hozzá betérő rászorulóknak ad oda. >>>

Nógrád "tápláló szeretete"
A NOE büszke a szélesedő összefogásra. Tápláló szeretet elnevezéssel öt évvel ezelőtt indult útjára egy nemes kezdeményezés a kis Nógrád megyei faluból, Nógrádból. >>>


Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes