Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Innovációs voucher / GINOP-2.1.4
Kiíró:
Nemzetgazdasági Minisztérium
Határidő:
11/30/2018
Érvényes:
11/30/2018
Tárgymutató:
Innovációs voucher / GINOP-2.1.4
Pályázhat:
magyarországi székhelyű mikro-, kis- és középvállalkozások vagy EGT székhelyű gazdasági társaságok magyarországi fióktelepei, amelyek rendelkező kettős könyvvitelt vezető jogi személyiségű gazdasági társaságok, amennyiben nem tartoznak az EVA hatálya alá
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Innovációs voucher (GINOP-2.1.4)

A pályázat benyújtásának határideje
A pályázatok benyújtása a keret kimerüléséig folyamatosan, de legkésőbb 2018. november 30-án 12 óráig lehetséges.

A pályázati felhívás célja
A felhívás célja egyrészt a mikro-, kis- és középvállalkozások bevonása az innovációs láncba, másrészt hogy a vállalkozások a voucher segítségével igénybe vett szolgáltatások révén intenzívebb K+F+I tevékenységet folytassanak. Az elnyert finanszírozással a vállalkozásoknak lehetőségük nyílik, hogy innovatív termékük, eljárásuk vagy szolgáltatásuk kifejlesztése érdekében közvetlenül vegyenek igénybe K+F+I-hez kapcsolódó szolgáltatást egyetemektől, kutatóhelyektől vagy más minősített szolgáltatóktól.

A pályázók köre
Pályázhatnak magyarországi székhelyű mikro-, kis- és középvállalkozások vagy EGT székhelyű gazdasági társaságok magyarországi fióktelepei, amelyek rendelkező kettős könyvvitelt vezető jogi személyiségű gazdasági társaságok, amennyiben nem tartoznak az EVA hatálya alá. A felhívás keretében konzorciumi formában pályázni nincs lehetőség. Nem támogathatóak a Közép-Magyarország régió területén megvalósuló projektek.

A támogatható célkitűzések köre
A felhívás keretében a kis- és középvállalkozásnak külső szakértő szervezet által nyújtott innovációs tanácsadás és kutatás-fejlesztési és innovációs támogató szolgáltatás igénybe vétele támogatható, amely nem lehet időszakos vagy folyamatosan visszatérő tevékenység, illetve nem kapcsolódhat a vállalkozás szokásos működési tevékenységéhez. Prioritást élveznek azon projektek, amelyek közvetlenül vagy közvetve illeszkednek a Nemzeti S3-ban meghatározott nemzeti, illetve horizontális ágazati prioritások vagy intelligens technológiák valamelyikéhez.

A támogatás főbb feltételei
- A támogatást igénylőnek legalább a projekt elszámolható összköltségének 10%-át kitevő igazolt saját forrással kell rendelkeznie.
- A projekt végrehajtására a kezdéstől számítva legfeljebb 6 hónap áll rendelkezésre. A pályázat benyújtása előtt megkezdett projekt nem támogatható.

Az igényelhető támogatás mértéke
Az "Innovációs voucher" című (GINOP-2.1.4-15) pályázatra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3 milliárd forint. Pályázónként 1-5 millió forint vissza nem térítendő támogatás igényelhető, a támogatás intenzitása a projekt jellegétől függően változik.

A pályázati felhívás teljes szövege elérhető az alábbi linken:
https://www.palyazat.gov.hu/node/57247

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum