Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Agrofotó 2017 díj
Kiíró:
agronline.hu Kft.; Agrárprint Kft.; Agrárrendezvények Kft.
Határidő:
07/31/2017
Érvényes:
07/31/2017
Tárgymutató:
Agrofotó 2017 díj
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

Agrofotó 2017 díj

Az agronline.hu Kft., az Agrárprint Kft. és az Agrárrendezvények Kft. speciális portáljaival,nyomtatott kiadványaival és egyedi rendezvényeivel lépett be a hazai agrármédia piacra. Az Év Agrárembere kitüntető Díj megalapításával, s megszervezésével a szakembereket mára figyelem központjába állította vállalkozásunk, az Agrárrendezvények Kft. A nagy sikerrel futó díj során a mezőgazdaság szereplőinek társadalmi felelősségvállalására fókuszáltunk.

Most egy mindenkit érdeklő témát, a fotózást állítjuk középpontba. Ezt a célt is szolgálja az Agrofotó 2017. díj!

Egy tájkép, portré, zsáner, sportfotó, divatfotó, akt stb. megszokott műfajok, azonban kevesebb olyan fényképpel találkozhatunk, amely témája középpontjába a mezőgazdaságot állítja. Pedig Magyarországon több tízezer agrárvállalkozás működik, és az agráriummal foglalkozó szakmédiumból is több tucatnyi. Tapasztalatból tudjuk, hogy a mezőgazdászok között pedig számtalan lelkes fotós van, akik valós célok nélkül megörökítik mindennapjaik apró mozzanatait, egy-egy számukra érdekes pillanatot. Nekik és minden fotográfusnak nyújtjuk a megmérettetés lehetőségét több kategóriában az agrofotó 2017 díj pályázata során.

7 Kategóriában indítjuk a versengést: Egy díj rangja és hitelessége annál nagyobb, minél jobban meg tudja őrizni függetlenségét és valóban csak a teljesítményre fókuszál. S ezt még lehetne azzal fokozni, hogy a széles nyilvánosság aktív bevonása még inkább növeli a díj értékét. Épp ezért határoztuk el a díj megalapítását, az online szavazás meghirdetését 9 kategóriában és a szakmai zsűri bevonását.
1. A lebonyolítás
Az agrofotó 2017 díjat 7 különböző kategóriában (mint kategória győztes) lehet elnyerni: Állattenyésztés, Gépészet, Kertészet, Meteorológia, Növényvédelem, Szántóföldi növénytermesztés, Szőlészet-borászat. Ezen felül megválasztásra kerül a közönségdíjas fotó, valamint a fődíjas fotó, amelyet a zsűri szavazata és közönségszavazat alapján lehet elnyerni

a.) Július 1-31: Képek beküldése
A képek beküldésére a megjelölt időszakban van lehetőség az erre kialakított online felületen. Ezek után a felvétel megjelenik a weboldalon, de szavazni csak később lehet, a beküldési szakasz zárásával. A szervezők így tudják biztosítani azt, hogy senki ne juthasson jogosulatlan előnyhöz.

b.) Augusztus 1-31: Szavazás
A szavazás Facebook-on zajlik majd. A 7 kategória első helyezettje, vagyis a legtöbb szavazatot kapott fényképek automatikusan bejutnak a kategóriadöntőbe, a következő 4 továbbjutót a szakmai zsűri jelöli ki. Így végezetül kategóriánként 5 jelölt jut tovább a harmadik szakaszba, vagyis a kategóriadöntőkbe.
- Állattenyésztés
- Gépészet
- Kertészet
- Meteorológia
- Növényvédelem
- Szántóföldi növénytermesztés
- Szőlészet-borászat
c.) Szeptember 1-23: Kategóriadöntők, Közönségszavazás

Kategóriadöntők, agrofotó 2017 díj kiválasztása. A kategóriadöntők során a kategóriánként bejutott 5 kép közül választja ki a zsűri a kategória győztest, a kategória győztesek közül pedig az év agrofotóját. Az online szavazáson legtöbb szavazatot kapó fénykép közönségdíjban részesül. A szakmai zsűri tagjai az alapítók képviselője, elismert szakemberek, és a verseny támogatói. Az online szavazás természetesen hatással lehet a zsűri döntésére, de nem felülíró erővel! Az online szavazás végeztével és a zsűri döntésének megszületésével az egyes kategória győztesek, valamint Az év agrofotója 2017 is kihirdetésre kerülnek, mégpedig egy nívós rendezvényen, amely egyben kiállítás is a beküldött képekből válogatva.

A döntéshozó grémium minden politikai függőségtől mentes, elismert személyekből álló döntési szerv, mely független,csak a kiírás szempontjait figyelembe vevő döntést hoz! A díj nem egy támogató által megvásárolt "kitüntetés”, hanem egy szakmai alapokon és érdemeken nyugvó elismerés!
Kép beküldése: 2017. 07 01-2017. 07. 31.
http://agrofoto.hu/verseny

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum