Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Amerikai Kereskedelmi Kamara CRM/CMS/ERP rendszerének megújítása
Kiíró:
Amerikai Kereskedelmi Kamara Alapítvány
Határidő:
04/15/2019
Érvényes:
04/15/2019
Tárgymutató:
Amerikai Kereskedelmi Kamara CRM/CMS/ERP rendszerének megújítása
Pályázhat:
olyan vállalatok jelentkezését várjuk, akik:
1. Számottevő tapasztalattal rendelkeznek CRM/CMS/ERP rendszerek fejlesztésében, illetve testre szabásában;
2. Ezen rendszerek külső szolgáltatásokkal való összeillesztésében;
3. A projekt szakemberszükségletét kellő számban és biztos tudásszinten tudják belső munkatársakkal fedezni, kevés alvállalkozó igénybevételével;
4. Nyitottak arra, hogy a jelen pályázatban foglalt fejlesztési projekt lezárását követően ajánlatot tegyenek ütemezett éves rendszerkarbantartási munkálatok elvégzésére;
5. Vállalják, hogy a projekt fejlesztési előmenetelét részletesen, átláthatóan és visszakereshetően dokumentálják
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Pályázati Hirdetmény az
Amerikai Kereskedelmi Kamara CRM/CMS/ERP rendszerének megújítására

A teljes pályázati hirdetmény innen tölthető le teljes terjedelmében: https://www.amcham.hu/download/021/108/AmCham_CRM_Tender.pdf

Ez a dokumentum egy pályázati felhívás, melyben az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) egy fejlesztő partnert keres a jelenleg használt, egyedi fejlesztésű CRM/CMS/ERP rendszerének megújítására. Ez a rendszer 2009-ben készült el, de a projekt kivitelezésében több fennakadás és nehézség akadt, beleértve az eredeti megbízott vállalat lecserélését. Mivel a folyamat hosszú időn keresztül húzódott, a rendszer kódjának időnkénti frissítése is elmaradt.

Az Amerikai Kereskedelmi Kamaráról
Az Amerikai Kereskedelmi Kamara egy önálló, kormányoktól politikailag, szervezetileg és pénzügyileg egyaránt független nonprofit szervezet 30 éve arra törekszik, hogy hozzájáruljon a magyar gazdaság versenyképességének javulásához. Az AmCham operatív csapata 10 főből áll és szervezetünk jelenleg több mint 350 tagvállalatot számlál, akik nagy presztízsű nemzetközi és hazai vállalatok.

A pályázat keretei
Jelen pályázatot az AmCham az 1. Mellékletben részletezett CRM/CMS/ERP rendszerének megújítási projektjére írja ki. Ezen projekt a nyertes pályázóval való szerződéskötéssel indul, és az új rendszer élesítését követő tesztidőszak leteltével zárul. Ezt követően a Kamara szándékozik egy újabb szerződés keretében megállapodni a fejlesztőkkel egy évente ütemezett karbantartási folyamatról.
A jelenlegi pályázatra elsősorban olyan vállalatok jelentkezését várjuk, akik:
1. Számottevő tapasztalattal rendelkeznek CRM/CMS/ERP rendszerek fejlesztésében, illetve testre szabásában;
2. Ezen rendszerek külső szolgáltatásokkal való összeillesztésében;
3. A projekt szakemberszükségletét kellő számban és biztos tudásszinten tudják belső munkatársakkal fedezni, kevés alvállalkozó igénybevételével;
4. Nyitottak arra, hogy a jelen pályázatban foglalt fejlesztési projekt lezárását követően ajánlatot tegyenek ütemezett éves rendszerkarbantartási munkálatok elvégzésére;
5. Vállalják, hogy a projekt fejlesztési előmenetelét részletesen, átláthatóan és visszakereshetően dokumentálják.

A pályázat formai követelményei
A beküldött pályázatoknak a következő elemeket kell kötelezően tartalmaznia:
1. A pályázó cég rövid bemutatása, kitérve a dolgozói létszámra, különösen a fejlesztői emberi erőforrások létszámára és tapasztaltságára, megjelölve, ha valamilyen, az 1. mellékletben megjelölt szakemberszükségletet alvállalkozókkal kell fedezzen;
2. Legalább 2-3, az AmCham számára releváns és megismerhető referenciamunka ismertetése, lehivatkozása;
3. Hozzávetőleges árajánlat az egész projektre vonatkozóan, mely alatt viszont pontosan ki kell térni az 1. Mellékletben hivatkozott szakemberek vonatkoztatott nettó óradíjaira, a projektmenedzsment óradíjára, valamint minden egyéb díjra, ami a fejlesztési folyamat során várhatóan felmerül;
4. Hozzávetőleges projektütemezés, mely figyelembe veszi a Kamara által a pályázatban említett határidőket;
5. Egy kapcsolattartó személy megjelölése, akit a megadott elérhetőségeken a Kamara munkatársai a projekt elbírálása során kereshetnek.
A pályázatok könnyű összehasonlíthatósága érdekében a fenti információkat a 2. Melléklet szerinti pályázati iránymutató szerint kérjük beadni.

A pályázat folyamata és értékelése
A pályázatra kiírásától számítva 2019. április 15. 9:00-ig lehet jelentkezni. A Kamara részéről a pályázattal kapcsolatos további tájékoztatásért, ügyintézésért, valamint a beérkezett anyagok érkeztetéséért az alábbi munkatárs felelős:
Gál József, project manager
E-mail: jozsef.gal@amcham.hu
Mobil: +36-30-6313356
Telefon: +36-1-4282080
A pályázati anyagok dokumentumait egy .zip vagy .rar tömörített állományba csomagolva, és azt vagy e-mailhez csatoltan, vagy fájlküldő szolgáltatást igénybe véve kell eljuttatni a fent megjelölt személynek.
Értékelési szempontok
A győztes pályázó kiválasztásánál a Kamara az alábbi szempontok összevetésével fog mérlegelni:
1. Referenciamunkákkal igazolható tapasztalat CRM/CMS/ERP rendszerek fejlesztésében
2. Megfelelő létszámú, tudásában magabiztos fejlesztői csapat
3. Kedvező díjszabás
4. Kevés igénybe vett alvállalkozó a projekthez
5. Tagság az Amerikai Kereskedelmi Kamarában

További kitételek, szempontok
A Kamara az eddig említetteken túl az alábbi kitételekre és szempontokra szeretné felhívni a pályázók figyelmét:
Részletes dokumentáció, architektúra
A pályázat szövegében a Kamara nem teszi közzé a jelenlegi rendszerét leíró részletes ismertető anyagokat, annak architektúráját ismertető ábrákat és dokumentumokat, valamint az 1. Mellékletben foglaltakon túlmenő részletesebb technikai, illetve igénylistákat sem. Ezeket a Kamara a győztes pályázóval fogja megosztani és részletesen áttekinteni. Ebben a felhívásban a projekt hozzávetőleges nagyságáról és emberi-erőforrásigényéről szeretnénk képet adni.
A projekt ütemezése
A Kamara a fejlesztési projekt részletes ütemezését a nyertes pályázóval közösen átbeszélt és elfogadott szempontok szerint kívánja rögzíteni. Kivétel ez alól a projekt végső tesztelésre való átadásának időpontja, melyet 2020. március 31.-ben jelölünk meg.
A fejlesztési környezet
Az új rendszer fejlesztésére egy elkülönült tesztfelületen kerül majd sor, mely kezdetben a mostani rendszerünk duplikációját tartalmazná, így a munkálatokat nem a használatban lévő rendszeren kell elvégezni. A tesztkörnyezeti igényeket, és annak specifikációját a Kamara a nyertes pályázóval beszéli át.
Harmadik fél mint tanácsadó
A Kamara szerződésben áll harmadik féllel a projekt monitorozása, szakmai véleményezése, céljából, valamint általános tanácsadási célból is. A harmadik fél egyes munkatársai a fejlesztés folyamatára részletes rálátással fognak rendelkezni ugyanakkor a felet szerződés kötelezi a tudomásukra jutott információk bizalmas kezelésére, illetve a tudomásukra jutott információk saját célra való felhasználástól való tartózkodásra is. A jelentkezők ennek értelmében tudomásul veszik, hogy a benyújtott pályázatukban, foglalt információk megosztásra kerülnek a tanácsadó harmadik féllel.

Tulajdonjog
A Kamara kiköti, hogy az elkészült rendszerre, mint kész termékre és mint szellemi tulajdonra - a licenszelt megoldásokat leszámítva - 100%-os tulajdonlási igényt tart, melyet a megkötendő fejlesztői szerződésben is kíván rögzíteni. A Kamara ugyanezen elvet kívánja követni az elkészült rendszeren elvégzendő későbbi fejlesztések esetében is.
http://www.vers.hu/nemzetiverseny

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum