Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Pályázat nagy mennyiségű ingyenes laptopra, táblagépre és nagy mennyiségű weboldal ingyenes elkészítésére 2019
Kiíró:
Mitev Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft.
Határidő:
02/06/2019
Érvényes:
02/06/2019
Tárgymutató:
ingyenes laptop, táblagép és nagy mennyiségű weboldal ingyenes elkészítése 2019
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Pályázat nagy mennyiségű ingyenes laptopra, táblagépre és nagy mennyiségű weboldal ingyenes elkészítésére 2019

A Mitev Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft. pályázatot hirdet nagy mennyiségű ingyenes laptop, Tablet Pc eszközökre és nagy mennyiségű weboldal ingyenes elkészítésre

Tudnivalók a megpályázható eszközökről
1. A laptopok felújított űzeti kategóriájú számítógépek. Jellemzően Dell, Lenovo, Hp márkájúak, mindegyik alkalmas a Windows 10 operációs rendszer futatására és az összes 4gb rammal felszerelt jellemzően 500gb tárhellyel és DVD íróval.
2. A táblagépek újak, Android 7.0 operációs rendszerrel. A legtöbb LENOVO TAB 7" fekete 16GB Wi-Fi tablet (ZA300052BG) Képernyő átmérő (cm / inch): 17.78 cm / 7 col Belső memória: 16 GB Operációs rendszer: Android 7.0 Processzor: Mediatek MT8167 Processzor sebesség: 1.3 GHz Képernyőátló (col): 7 col és LENOVO TAB 7 Essential 7" tablet (ZA300140BG Képernyő átmérő (cm / inch): 17.78 cm / 7 col Belső memória: 16 GB Operációs rendszer: Android 7.0 Processzor: MediaTek MT8167 processzor Processzor sebesség: 1.3 GHz Képernyőátló (col): 7 col típusú.
Az eszközökre 1 év garancia érvényes
Egy pályázó minden eszköztípusból négy darabra pályázhat

Tudnivalók az ingyenes weboldalakról
A Mitev Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft. partnere a Jeladó Internet és Kommunikáció díjmentesen elkészíti a pályázó weboldalát
A weboldal készítés ügymenete és a nyújtott szolgáltatás azonos értékű és színvonalú a Jeladó Internet piaci kondícióival, azzal a különbséggel, hogy a támogatott pályázat weboldalkészítésének költségét a Jeladó Internet magára vállalta
A pályázó rejtett költséggel nem szembesül, nem terheli üzemeltetési kötelezettség és hűségnyilatkozatot sem kell vállalnia. A weboldal domain nevét a pályázónak kell biztosítania. Ezt bejegyeztetheti egy általa választott regisztrátornál, vagy partnerünknél a Jelado Internetnél is, de a már meglévő domain nevét is felhasználhatja a készülő weboldalához

Támogatottak száma:
Maximálisan 200 pályázat támogatására van lehetőségünk. Ezt a számot semmilyen körülmények között nem áll módunkban növelni.

Mik az elbírálás szempontjai?
A Vissza nem térítendő eszköztámogatás pályázatra elsősorban hiánytalanul kitöltött adatlapokat várunk. Nem szempont az izgalmas, "felrázó" projekt, de aki jobban, összefogottabban, lényegre törőbben tudja megfogalmazni a céljait, nagyobb eséllyel indulhat. A pályázatok tulajdonképpen egymással versenyeznek, hiszen a kiosztandó készletünk adott.
Nem árt azonban, ha az igényelt, pályázati adatlapon megjelölt eszközök és azok beírt mennyisége szinkronban áll a pályázó céljaival. Pályázóinkat tehát józan mértékletességre intjük, amikor az adatlapon megjelölik a megpályázott eszközök mennyiségét!
Az ingyenes weboldal esetében a kontingens erejéig minden pályázót támogatunk, ezért érdemes minél hamarabb beadni rá a pályázatot. Az ingyenes weboldalra benyújtott igényeket folyamatosan dolgozzuk fel, ezért a még rendelkezésre álló készlet pontos ismeretében felvilágosítást tudunk adni arról, hogy érdemes-e rá még beadni a pályázatot.

A pályázat beküldési határideje
2019. február 6. éjfél. A határidőn túl feladott pályázatok érvénytelenek!

Bővebb információért kérjük, keresse fel a pályázat honlapját http://www.ingyenlaptop.eu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum