Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
A lélek
Kiíró:
Posticum kulturális központ és vendégház
Határidő:
08/15/2018
Érvényes:
08/15/2018
Tárgymutató:
fotópályázat, A lélek
Pályázhat:
életkortól és foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet a Kárpát-medence területéről
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

A lélek

A nagyváradi Posticum kulturális központ és vendégház fotópályázatot hirdet

A pályázat témája: A LÉLEK
Kulcsszavak: lelkiség, misztika, meghittség, csend, fény, remény, lelki közelség, ima, meditáció, mester és tanítvány viszony.
Mottó:
Minden út Istenhez vezet.
Niklaus Brantschen

A pályázaton életkortól és foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet a Kárpát-medence területéről. Kivételt képeznek a szervezők és a zsűri tagjai, illetve azok rokonai, munkatársai. Nevezési díj nincs.
A pályázaton bármilyen eszközzel elkészített digitális fotóval részt lehet venni. Technikai megkötés nincs sem a fotó elkészültére sem a nyersanyag feldolgozására vonatkozóan.
A pályamunkák beküldési határideje: 2018. augusztus 15.
Eredményhirdetés a http://fotopalyazat.posticum.ro/ címen és a nyertes értesítése emailben/telefonon: 2018. augusztus 20-án.
Díjazás: térítésmentes részvétel a Posticum által szervezett Vakáció másként Niklaus Brantschen jezsuita szerzetes és zen mesterrel című táborban, 2018 augusztus 28 és szeptember 2. között. A díj tartalmazza a szállást és az étkezést is a tábor teljes idejére. A program leírását itt találod: http://brantschen.posticum.ro/

A díj részeként felajánlott szállás egy kétszobás apartman egyik egyszemélyes szobája, mely Bunitay Vince egykori bútoraival van berendezve.

További technikai részletek
Pályázónként maximum 3 fotót lehet beküldeni. Sorozatot is lehet küldeni, ez esetben a sorozatot alkotó fényképek száma nem haladhatja meg a hármat.
Az érvényes pályázat .jpg formátumú digitális képe(ke)t tartalmaz. A fotók hosszabbik oldala minimum 3000 pixel / 300 dpi. Csakis az SRGB színtér a megengedett. Egy kép fájlmérete nem haladhatja meg a 10 Mb.-ot.
A fotókat a posticum.nagyvarad (kukac) gmail (pont) com email címre kérjük elküldeni.
Fontos, hogy a fájlnévben szerepeljen az alkotó neve és a kép címe a következő formátumban, ékezetek nélkül, pl. így: Nagy_Piroska_Hangulat_a_nagyvaradi_Posticumban.jpg
Kérjük a pályázókat, hogy az emailben tüntessék fel nevüket, telefonszámukat, e-mail címüket, esetleg honlapjukat vagy Facebook-profiljukat/oldalukat, a kép címét, a technikát, amellyel készült, esetleg a kép történetét. Az email tárgya legyen: Posticum fotópályázat. A hibásan vagy hiányosan beküldött jelentkezésekért nem vállalunk felelősséget. A szerzők a kép/képek beküldésével tudomásul veszik a pályázati feltételeket.
Betöltött 18 év alatti pályázóknak szülői engedély szükséges.

A zsűri tagjai: Rencsik Imre, a Posticum vezetője, Nemes István, a Posticum programigazgatója, Búzási Andrea képzőművész és Sütő Zsolt, a Posticum kommunikációs munkatársa.

A zsűrinek jogában áll nem választani győztest, ha a beküldött anyagok minőségét úgy ítéli meg. A pályázónak teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beküldött pályaművek fölött. A szervezők nem vállalnak felelősséget ezek hiányából eredő jogvitákban. A zsűri döntése végleges és nem vitatható. A pályázat megfelelő népszerűsítése érdekében a képeket a szervezők szabadon, szerzői jogdíj fizetése nélkül, de a szerzők nevének feltüntetésével felhasználhatják a jelen fotópályázatról szóló promóciós anyagaiban, online és offline egyaránt.

Elérhetőségek, kapcsolat:
posticum.nagyvarad (kukac) gmail (pont) com
+40751455145
http://fotopalyazat.posticum.ro/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum