Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
2018 - #Mindentegylapra! - közművelődési plakátpályázat
Kiíró:
Magyar Népművelők Egyesülete
Határidő:
02/04/2018
Érvényes:
02/04/2018
Tárgymutató:
plakátkészítés, közművelődési
Pályázhat:
közművelődési feladatot önállóan vagy integráltan ellátó intézmények, feladatellátó civil szervezetek, plakátot készítő grafikusok vagy tervező műhelyek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

2018 - #Mindentegylapra! - közművelődési plakátpályázat

Egyre nagyobb a jelentősége annak, hogy az erősödő "vizuális zajban” plakátjaink hogyan szólítják meg a potenciális érdeklődőket, és az információ átadása mellett hogyan ösztönözik őket arra, hogy részt vegyenek az eseményeken. A jó plakát elkészítéséhez már nemcsak technikai tudásra, de jó adag kreativitásra is szükség van. A Magyar Népművelők Egyesülete ezért ebben az évben is meghirdeti plakátpályázatát a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében.

- Pályázatot nyújthat be:
Közművelődési feladatot önállóan vagy integráltan ellátó intézmények, feladatellátó civil szervezetek, plakátot készítő grafikusok vagy tervező műhelyek. Várunk minden olyan, a szervezetek programjait, munkáját népszerűsítő plakátot, amelyet egyedi grafikai igénnyel készítettek a kiadók.

- A pályázat benyújtásának feltétele:
A pályázó az általa 2017-ben készítette saját alkotásával pályázhat. A pályázó a pályamunka online feltöltésekor felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunkán szerepelő tartalom jogtulajdonával rendelkezik.

- A pályázat benyújtása:
A pályamunka benyújtása elektronikusan a http://www.kulturhazak.hu weboldal Pályázatok/ Plakátpályázat menüpontján keresztül lehetséges 2018. január 1-je és 2018. február 4-e között.
Az adatlap kitöltését követően a pályázónak fel kell töltenie a pályamunkát pdf vagy jpg formátumban. Egy pályázó maximum 5 pályamunkát nyújthat be. A fájlok elnevezésekor kérjük az alábbi formulát használni: ékezet nélkül: szerző neve_esemény neve_esemény települése, Budapest esetében kerülete.
Kérjük a pályázókat, hogy a regisztrációnál megadott e-mail címüket a pályázati időszakban és azt követően a kiállítás megnyitójáig folyamatosan figyeljék!
A zsűrizést követően értesítjük a pályázóinkat arról, hogy pályamunkájuk bekerült-e a kiállítandó alkotások közé. Amennyiben igen, a pályázónak meg kell küldenie a plakátot nyomtatásban, az eredeti kiadás szerinti méretben és minőségben.

- Kiállítás:
A legjobbnak ítélt maximum 40 plakátot a Magyar Népművelők Egyesülete Vándorgyűlésén kiállítás keretében mutatjuk be. Ezen felül a Kultúrházak éjjel-nappal akció internetes felületein is megjelentetjük.

- Értékek, zsűrizés:
A pályamunkákat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért grafikus, közművelődési, PR és fotós szakemberekből álló zsűri értékeli.
- Díjazás:
I. helyezés: 100 000 Ft
II. helyezés: 75 000 Ft
III. helyezés: 50 000 Ft

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum