Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Óvodai Képes Biblia pályázat
Kiíró:
Palánta Sorsfordító Alapítvány
Határidő:
04/18/2021
Érvényes:
04/18/2021
Tárgymutató:
óvodai Képes Biblia
Pályázhat:
Magyarországon működő óvodák és óvodai csoportok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Óvodai Képes Biblia pályázat

A Palánta Sorsfordító Alapítvány
Pályázatot hirdet értékes kiadványok ajándékozása céljából magyarországi óvodák, óvodai csoportok és óvodapedagógusok számára

Pályázat tartalma:
A Palánta Sorsfordító Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) támogatja a Magyarországon működő óvodákat, óvodai csoportokat és óvodapedagógusokat Képes Gyermek Bibliák adományozásával

Kiíró:
Palánta Sorsfordító Alapítvány
1074 Budapest, Rottenbiller u. 24.
Tel.: 06-1-3220034, e-mail: palanta@palantamisszio.hu

Pályázat célja:
Az Alapítvány célja, hogy az óvodák és óvodai csoportok (beleértve a nem vallásos hátterű óvodásokat is), életkoruknak megfelelő kiadásban, értékteremtő céllal, kézbe vehessék, megismerjék az európai kultúrában alapvető műveltség részét képező Biblia legfőbb történeteit, mint a későbbi oktatásban következő irodalom és a történelem tananyag részét, az erkölcsi nevelés fontos kiegészítő forrását. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekekért felelősséget hordozó óvodapedagógusok - akik a jelen járványidőszakban hűséggel és gondoskodással vannak jelen a gyermekek között - is megkaphassák ezt az értékes kiadványt.

Pályázók köre:
A pályázattal elért Magyarországon működő óvodák és óvodai csoportok.

Pályázat formája:
A pályázati adatlap elküldése által.
A Pályázó az elnyert Képes Bibliákat személyesen vagy megbízottja útján a budapesti elosztó központból veheti át.
A megpályázott Képes Bibliáknak az óvodához és óvodai csoportokhoz való szállítása és szétosztása a Pályázó feladatát képezi. (Ha ennek a feladatrésznek megszervezése elháríthatatlan akadályokba ütközik, és a pályázat célkitűzése csak emiatt válna megvalósíthatatlanná, a pályázóval személyes megbeszélésben keressük meg a megoldást.)
A megpályázott Képes Bibliák kereskedelmi forgalomba nem hozhatók, nem értékesíthetők, az ajándékozáson kívül semmilyen más formában tovább nem adhatók.
Az Alapítvány a pályázati folyamat során díjat nem számol fel.

Fontos szempontok:
1./ A pályázat Képes Biblia ajándékozását fogja át.
Az óvodások számára az ő korosztályuknak megfelelő, (a szülők, nevelők által) kényelmesen olvasható, nagyobb betűvel nyomott, A/5-ös méretben készült, puha kötésű, gazdagon illusztrált Képes Biblia pályázható. Címe: "Gyerekek Bibliája". Méretei: 20,5*15 cm., 0,37 gramm, 268 oldal.
A könyvbe ezen a linken tekinthet bele: https://www.palantamisszio.hu/hu/kepesbiblia/gyerekek-bibliaja

2./ A kiadvány értéke igen magas. (Könyvesbolti forgalomban a példányok értéke 3-4 ezer HUF.) Az ajándékozás tényéről egy rövid, a kiadványt ismertető alapítványi levél tájékoztatja majd a megajándékozottakat, melyet az Alapítvány a Képes Bibliákban kér elhelyezni.
3./ A könyvek 32 db-os csomagban lesznek majd. Egy-egy csomag 12 kg.
4./ A kiadványok kiosztásáról a pályázati cél megvalósulása után az Alapítvány visszajelzést kér a pályázat nyerteseinek kiküldött megvalósulási űrlapon, a tanév vége előtt.
5./ Szállításra vonatkozó tervek: javasoljuk, hogy kérje a helyi önkormányzat, lelkészi hivatalok valamelyike, a települési segítő szolgálatok, ill. a pedagógusi kar és/vagy a szülők segítségét. Több, egy környéken működő óvoda összefogása az elszállításnál segítséget jelenthet. Ha a pályázásnál az elszállítás lenne a legnehezebb körülmény, Alapítványunk munkatársa szívesen konzultál Önökkel.

Pályázat benyújtásának határideje: 2021. április 18. éjfél

Eredményhirdetés: e-mailértesítő
Pályázati adatlap letöltése:
https://www.palantamisszio.hu/hu/kepes-biblia-palyazat-ovodaknak-2021

Pályázat benyújtásának módja:
A mellékelt adatlapot kitöltve az alábbi e-mailcímre küldve: kepesbiblia777@gmail.com
Kérjük, hogy a levél tárgyában ez álljon: Óvodai Képes Biblia pályázat

Az elbírálás szempontjai:
Az Alapítvány célja, hogy amennyire lehet, az óvoda és óvodai csoport teljes létszáma megkaphassa a kiadványokat! (Lehetőség szerint ne jutalom jelleggel, hiszen tapasztalataink szerint a magatartási vagy egyéb problémával küzdő gyerekekre nézve a minőségi ajándékban részesülés pozitív hatásai még kiemelkedőbben érvényesülnek.)
A pályázatok elbírálása során előnyt élveznek azok az óvodák és óvodai csoportok, ahol nem csak "válogatott óvodások", vagy az óvodások egy szűkebb része számára válnak elérhetővé a megpályázott kiadványok.
Az Alapítvány célkitűzése akkor valósul meg, ha a Képes Bibliák olyan kézbe kerülnek, ahol azt valóban forgatják, hasznosítják. A Pályázó, e fenti területen végzett előkészítő munkáját, a könyvek tervszerűen megvalósított kiosztását, (ideértve a megfelelő felvezetéssel, kísérő mondatokkal történő átadását), Alapítványunk nagyra értékeli. Alapítványunk köszönettel veszi, ha az ezzel kapcsolatos terveket a pályázati adatlap 3. pontja alatt röviden részletezik számunkra.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum