Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Eszköz támogatás - Greenlight pályázat keretében
Kiíró:
TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft
Határidő:
03/31/2020
Érvényes:
03/31/2020
Tárgymutató:
eszköz támogatás - Greenlight pályázat keretében
Pályázhat:
minden magánszemély (idős korosztály és nyugdíjasoknak is)
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Eszköz támogatás - Greenlight pályázat keretében

A TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft. pályázatot hirdet 100% vissza nem térítendő:
PC Számítógép és LAPTOP vásárlásának támogatására egyszeri pénzbeli támogatás, így a támogatott részt a TEES Nonprofit Kft egyenlíti ki a szolgáltatónál
Ingyen Amazon Fire Tablet készülékek támogatásra, melyet ingyen szállítunk le kedvezményezettjeinknek
Ingyen Apple IPHONE telefonkészülékek támogatásra, melyet ingyen szállítunk le kedvezményezettjeinknek
150 ezer forint piaci értékű szolgáltatások és eszközök együttes elnyerése összesen 500 ezer forint piaci értékű támogatás biztosítanak!
A pályázatok 99% támogatjuk a keret kimerüléséig!
Pályázatainkon való részvételnél minden magánszemélyeknek (idős korosztály és nyugdíjasoknak is) szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Az idősebb generáció társadalmi digitalizációja, állampolgárok digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása

Mire használhatók fel a támogatások?
Például: Nyugdíjas évek digitális eszközök tanulására, családtagokkal való kapcsolattartás internetes programokkal (Skype és Facebook Messenger), időskori munkavállalás céljából, egészségügyi programok alkalmazása, akadálymentes információ szerzés.
Pályázat záró dátuma március 31. éjjfél!
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 15-30 munkanapon
Pályázat nyelve: Magyar

NONPROFIT Tevékenységünk
Tees Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság azzal a céllal jött létre hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez egyéni vagy csoportos tanfolyamokat szervezzen és finanszírozzon.
Szolgáltatások pályázat útján adhatók be. A szolgáltatások ügymenete azonos a piaci feltételekkel. A pályázatok, feldolgozási díjhoz kötöttek.
Digitális jóléti társadalomban, idős embertársainknak megannyi kihívással kell szembenéznie. Kulcs kérdés hogy a megfelelő tudással kitudja-e aknázni ebben az új berendezkedésben a potenciális lehetőségeket
Nonprofit szervezetünk keresi és kutatja azokat a forrásokat melyek felhasználásával az esélyegyenlőtlenségeket lehet leküzdeni. Pályázatainkon való részvételnél induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A TÁMOGATÁS VALÓS
Eddig közel 1000 kedvezményezett 100 millió forint piaci értékben támogattunk 2016 indulás óta.
Kérjük a pályázóinkat, hogy legyenek szívesek bemutatkozást és tevékenységüket is bemutatni, mert azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk. Ezért ha a pályázó elfelejti bemutatni a tevékenységet, cégét, alapítványát, vagy a kedvezményezettjét akkor mi egyszerűen nem tudjuk értelmezni a benyújtott pályázatát. Ezért határozottan megkérünk minden pályázót arra, hogy a pályázati adatlapjáról legalább a bemutatkozást ne felejtse le!
A rendelkezésre álló erőforrásainktól és a beérkezett pályázatok függvényében döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni. A támogatásnál lesz akinek minden kérését maximálisan teljesíteni fogjuk, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk.
A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.
Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.
Pályázatonként maximálisan 99 pályázó támogatását tervezzük.
A pályázat tervezett támogatási kerete az informatikai eszközök becsült piaci értékéből + a nyújtandó támogatások forintban kifejezett összegéből + weboldalak becsült piaci értékéből áll.
A támogatottak listáját a pályázat zárási dátumát követő 15-30 munkanap alatt állítjuk össze véglegesen, a megvalósult projekteket folyamatosan közöljük a http://www.greenlightpalyazatok.hu weboldalunkon a kedvezményezett menüpont alatt!

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum