Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
MaGranit 2019
Kiíró:
MaGra Design Grafikai Stúdió
Határidő:
12/29/2019
Érvényes:
12/29/2019
Tárgymutató:
támogatás színvonalas céges arculat kialakításához
Pályázhat:
vállalkozás, cég, alapítvány, óvoda, iskola, bármely szervezet
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

MaGranit 2019
- támogatás színvonalas céges arculat kialakításához

MaGra Design Grafikai Stúdió pályázatot hirdet!

támogatási pályázaton részt vehet:
vállalkozás
cég
alapítvány
óvoda, iskola, bármely szervezet

Az Ön pályázatát is várjuk!

Figyelem! A támogatási pályázatot 2019. december 29-én zárjuk, így a céges nagyarculat elkészítésének támogatását,
valamint a hozzá tartozó ajándékokat csak az eddig az időpontig leadott jelentkezési lappal pályázóknak tudjuk biztosítani.

A MaGra Design Grafikai Stúdió idén elnyerte az Európai Unió és Magyarország Kormánya Széchenyi 2020 Európai Szociális Alap támogatását, s nem kevésbé vagyunk büszkék hazai és nemzetközi grafikai versenyeken való részvételeinkre. Grafikus szakmai támogatásunkkal több, mint száz magánszemélynek és vállalkozásnak segítettünk sikerrel elindulni, vagy továbbfejlődni üzleti pályáján, megjelenni a közösségi média különböző területein.

A MaGranit 2019 céges arculati támogatással annak a 9 pályázónak segítünk profi vizuális megjelenésének kialakításában, aki a fent megjelölt határidő lejártáig beküldi érvényes pályázati anyagát a letölthető Pályázati Adatlapon.
A támogatás összege: maximum 190 000 Ft támogatott pályázatonként.
Az önerő, s annak befizetése feltétele a támogatásnak, mely összegnek el kell érnie a 290 000 Ft-ot.
Figyelem! A pályázatot 2019. december 29-én zárjuk!

Igaz az ön vállalkozására/cégére akár valamelyik az alábbiak közül?

Nívós grafikai megoldást keres, ami segíti, hogy saját cégre tervezett egyedi szín- és formavilággal meghatározhassa magát a tömegben

Számára fontos, hogy a logója és üzleti megjelenése a megfelelő emberekhez juttassa el átgondolt stratégiája által közvetített üzenetét
Célja, hogy profi vizuális megjelenés hozzásegítse vállalkozását/cégét ahhoz, hogy azt kommunikálja magáról minden felületen, amit ténylegesen képvisel

Tisztában van vele, hogy az arculata cége vizuális kommunikációja, hogy könnyebben azonosítsák és szívesebben tovább is ajánlják önt másoknak
Keresi azt a grafikust, aki tud lelkesedni a termékéért/szolgáltatásáért, hisz benne, s a legmagasabb szintű tudását nyújtja önnek

Ha csak egyik pont is igaz a fentiekből, önnek való ez a pályázat, jó helyen jár!

Hogyan pályázhat?
A MaGranit 2019 céges arculati támogatás pályázatot az az első 9 résztvevő nyeri el, aki hiánytalanul kitölti és elküldi a Pályázati Adatlapot lapot az info@grafikuspont.hu e-mail címünkre 2019. december 29-ig.

A pályázaton azok vehetnek részt, akik rendelkeznek minimum 290.000 Ft önrésszel a céges nagyarculati design támogatásának elnyeréséhez, ezt az összeget befizetik, s csatolják a kitöltött jelentkezési adatlaphoz az utalásról, vagy befizetésről szóló igazolás másolatát, banki kivonatot. A pályázat valós piaci összértéke 480 000 Ft.

Mit mondanak mások a munkánkról?
A véleményeikből olvashat itt. (link https://grafikuspont.hu/szolgaltatasok )
Tényleg nagyon figyeljen, mert a pályázatot 2019. december 29-én zárjuk!

Hogyan fogunk segíteni önnek?
A beküldött Pályázati Adatlap alapján, az első közös egyeztetésünk után elkészülnek a grafikai vázlatok, három kreatívot készítünk, önnek már csak annyi lesz a dolga, hogy a változatok közül kiválasztja azt, ami céljainak, cégének, vállalkozásának, szolgáltatásának leginkább megfelel. Ezután véglegesítjük ezt a tervezetet és nyomdakész állapotban adjuk át, vektorgrafikai anyagként, ami azt jelenti, bármekkora méretben minőségromlás nélkül nagyítható lesz, s akár azonnal indulhat is a nyomdai gyártása. Innentől kezdve már saját grafikusa lesz, így mindvégig és mind ahányszor szüksége van a segítségünkre, karnyújtásnyira maradunk öntől. 0-24 telefonos szakmai ügyelet áll rendelkezésére, ha bárhol, bármilyen helyzetben szüksége lenne támogatásunkra, a leggyorsabb és teljesebb körű segítséget nyújthassuk önnek.

Ígéretünkhöz híven még ajándékot is kap tőlünk, lássuk mi lesz az!

Mi az emblémájába csomagoljuk a termékét/szolgáltatását. Ajándékként először is kap tőlünk EGYEZSÉG GARANCIÁT. Ez azt jelenti, tartani fogjuk magunkat a pályázatban leírtakhoz, az egyezségünkhöz, - amiről természetesen vállalkozói szerződést is kötünk- és a benne foglalt határidőkhöz. Amennyiben ez ellen teszünk, vagy nem lesz elégedett a munkánkkal, visszafizetjük önnek azt az összeget, amivel önrészében hozzájárult a pályázathoz.

Figyelem!
Egyedül csak ön felelős a gondolataiért és a tetteiért. Senki nem tud önnek olyan megoldást nyújtani, hogy ne kelljen semmit tennie a sikereiért. A tökéletes márkanév és a tökéletes logó nem létezik és nem is önmagában fog működni. A mögé rakott értékektől, a belerakott munkájától, az Önmagába vetett hitétől és ügyfelei, megrendelői elégedettségétől lesz belőle brand.

És még valami. Jár még önnek pluszban, egy másik ajándék!

Pluszban még egy örökös és ingyenes reklámfelületet is kap a weboldalunkon, ahol fényképpel, vagy a céges logóval oszthatja meg weboldala/webáruháza elérhetőségeit egy olyan linkkel, amiről mérni is tudjuk annak linken keresztüli látogatottságát.
Azt gondoljuk, egyetérthetünk abban, hogy egyedülálló ajánlatot kapott most tőlünk, ne hagyja elmenni a lehetőséget!
Az ön pályázatát is várjuk, mire vár még? Pályázzon!

Ha idáig eljutott az olvasásban, egészen biztosan eltökélt szándéka, hogy elképzeléseit meg is valósítja, bízik önmagában és győzni is fog! Higgyen abban, hogy meg tudja szerezni azt, ami után olyan forrón vágyakozik és ne hagyja befolyásolni magát álmai ellen! Sikeréhez csupán egyetlen jó gondolatra van szüksége.
Mi azt gondoltuk, támogatjuk önt és 8 másik embertársát, hogy a sikerhez vezető kedvező lehetőségeik lépcsőin elindulhassanak. Azért hoztuk létre pályázatunkat, hogy segíthessünk mindannyiuk gondolatait anyagi javakká változtatni,
s legyőzhessék térbeli és időbeli korlátaikat a megvalósításhoz.

Ez utóbbiak sikeres legyőzéséhez kap tőlünk meglepetésként még egy, az üzleti megjelenéséhez illő, kifogástalan minőségű, elegáns megjelenésű, kiemelkedően esztétikus karórát is 50 000 Ft értékben, (női, vagy férfi kivitelben)
amit az ön által megjelölt címre díjtalanul kiszállítunk.
Mit is mondhatnánk még erről a támogatásról? Az ön pályázatát is várjuk!

Megválaszolásra váró kérdéseit tegye fel nekünk, hívjon minket a +36-30/208-6189 telefonszámon, vagy írjon az info@grafikuspont.hu e-mail címünkre. A pályázat benyújtása előtt mindenképp érdeklődjön, tájékozódjon a lehetőségekről, a szabad pályázati helyekről, mert a határidő rövid, a lejárta után beküldött pályázatok érvénytelenek!

Magranit_palyazati_adatlap.pdflogopalyazat_kiiras.doc



Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamaink







Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel









Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum