Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Hankook Abroncsadományozás
Kiíró:
Hankook Tire Magyarország Kft
Határidő:
07/20/2020
Érvényes:
07/20/2020
Tárgymutató:
Hankook abroncsadományozás
Pályázhat:
alapítványi és egyesületi formában működő szervezetek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Hankook Abroncsadományozás

"Hankook Abroncsadományozás" Programfelhívás
A Hankook Tire Magyarország Kft. (2459 Rácalmás, Hankook tér 1., továbbiakban: Társaság) 2020-ban is, immáron kilencedik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját, amellyel a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatókörű szervezeteket támogatja. A Hankook Tire kiemelten fontosnak tartotta, hogy ez a kezdeményezés - 2020 váratlan kihívásaihoz alkalmazkodva - újra elinduljon. Az Abroncsadományozási Program keretében a Társaság olyan kisebb alapítványoknak és egyesületeknek is segítséget nyújt, amelyek méretükből fakadóan más módon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz. Idén a különleges helyzetre való tekintettel az egészségügyi, oktatási, valamint a környezetvédelmi területen tevékenykedő szervezetek támogatására helyezzük a fő hangsúlyt.

A pályázat célja: alapítványi és egyesületi formában működő szervezetek (továbbiakban: Kedvezményezett(ek)) magyarországi tevékenységének támogatása, közúti közlekedésük biztonságának elősegítése.

A támogatás formája: a Társaság által gyártott gumiabroncsok. Minden szervezet legfeljebb 12 darab, azaz 3 garnitúra gumiabroncsra adhatja le igényét, kizárólag a szervezet tulajdonát képező, vagy a szervezet által hivatalosan üzemben tartott járművekre.

Jelentkezési feltételek: A jelentkezés érdemi elbírálásához a szervezetnek az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:
- alapítványi, közalapítványi vagy egyesületi forma,
- alapító okiratában vagy alapszabályában meghatározott célja megvalósítása érdekében az alábbi tevékenységek valamelyikét látja el (támogatott tevékenység):
- egészségügy és ehhez kapcsolódó tevékenység
- gyermek-, és koraszülött mentés vagy szállítás
- rászorulók támogatása
- gyermekek biztonságos közlekedésre oktatása
- fenntartható fejlődés és ehhez kapcsolódó oktatótevékenység
- környezetvédelem és ehhez kapcsolódó oktató tevékenység
- természetvédelem és ehhez kapcsolódó oktató tevékenység
- tájvédelem és ehhez kapcsolódó oktató tevékenység
- gyermekek idegen nyelvi oktatása
- bűnmegelőzés, önkéntes rend- és katasztrófavédelmi tevékenység
Legalább 5 évvel ezelőtti nyilvántartásba vétel (vagyis 2015), és ugyanezen időponttól megszakításmentes, igazolható és jelenleg is aktív működés Magyarország területén.
A jelentkezés benyújtásának módja: az erre a célra létrehozott weboldalon, amelynek címe: http://www.hankookadomany.hu. Ezen a weboldalon van lehetőség a kötelezően csatolandó dokumentumokat szkennelt formában feltölteni.

Az érvényes jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
- 30 napnál nem régebbi bírósági kivonat a szervezet létezésének és státuszának igazolására,
- az érintett gépjárművek teljes forgalmi engedélyének másolata (a dokumentum mindkét oldala),
- a támogatott tevékenység rövid bemutatása, amely minimálisan tartalmazza a szervezet által végzett, támogatott tevékenységfajta megnevezését, ennek földrajzi területét és számszerű eredményeinek rövid bemutatását (pl.: használt autók száma, éves futott átlag km, ellátott esetek/érintettek száma),
- a program keretén belül elérhető abroncsok közül az igényelt abroncs méretének és fajtájának (téli vagy nyári) megjelölése (a program keretében elérhető abroncsméretek és fajták köre a program weboldalán található "Pályázom" menüpont alatt is megtekinthető és kiválasztható).

Pályázati időszak: 2020. június 10.-2020. július 20.

A beérkező pályázatok elbírálása: A kiírásnak megfelelő, érvényes jelentkezések között a program kiírója - a program anyagi kerete erejéig és a kért abroncsok elérhetőségének függvényében - a nyertesekről saját hatáskörében dönt. A cél a leginkább támogatásra szoruló szervezetek segítése, annak érdekében, hogy a program társadalmi hasznosságát maximalizálja.

Értesítés és abroncsok átadása: A Hankook Tire Magyarország Kft. minden pályázót elektronikus úton értesít a jelentkezés benyújtásakor megadott e-mail címen pályázatának pozitív vagy negatív elbírálásáról 2020. július 31-ig. A Kedvezményezettek listáját a program weboldalán (www.hankookadomany.hu) is közzétesszük. A nyertesek a gumiabroncsokat kizárólag a Társaság rácalmási székhelyén vehetik át (2459 Rácalmás, Hankook tér 1.), a Társaság által megjelölt átvételi időpontokban, az igényelt és támogatásként megítélt abroncsok raktárkészletétől függően. A Társaság igyekszik a megítélt abroncsokat legkésőbb 2020. szeptember 11-ig átadni a Kedvezményezettek számára, de ezt az eltérő típusú és szezonú abroncsok gyártásütemezése befolyásolhatja, módosíthatja.

A helytelenül megadott kontaktinformációkból fakadó problémákért a Társaság nem vállal felelősséget! Amennyiben a kiértesítési szakaszban a nyertes pályázóval sem e-mailben, sem telefonon nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az adatok megerősítése, és az adomány átvételének pontosítása céljából, az elnyert adományt felajánljuk egy másik szervezet számára. Tévesen megadott adatait a pályázati időszakban (2020. június 10.-2020. július 20.) a pr.hungary@hankooktech.com e-mail címre elküldött levélben korrigálhatja.

A kapcsolatfelvétel/visszajelzés/időpont-egyeztetés határideje 2020. szeptember 1. Azon Kedvezményezettek, akik ezen időpontig nem veszik fel a kapcsolatot a Társasággal, a támogatási jogosultságukat elveszítik, a korábban megítélt abroncsokat további értesítés nélkül más pályázó szervezeteknek adjuk át. A részletezett körülmények fennállása esetén a fenti időponttal az időközben esetlegesen postai úton megküldött támogatási szerződés érvényét veszti, a Hankook, mint a pályázat kiírója és kezelője az abban foglaltaktól eláll. Az adományként kapott abroncsokat a nyertes, a Hankook által megadott és e-mailben előre leegyeztetett időpontban, kizárólag a rácalmási gyárban veheti át. A Hankooknak nem áll módjában az abroncsokat sem hosszabb ideig tárolni, sem bármilyen úton eljuttatni a nyerteseknek. Az abroncsok átvétele meghatalmazott útján is lehetséges, de erről a Kedvezményezetteknek kell gondoskodni. Meghatalmazott útján történő átvétel esetén a ’Meghatalmazó’ és ’Meghatalmazott’ által együttesen aláírt (és lebélyegzett) 'Meghatalmazás' bemutatása és átadása szükséges. A Meghatalmazottak számára átadott abroncsok tekintetében a Társaság az átadást követően semmilyen további felelősséget nem vállal.

Egyéb rendelkezések: A programra való regisztrációval a jelentkező szervezet:
- hozzájárul ahhoz, hogy az adomány átadásához kapcsolódó médiaeseményen a Hankook Tire Magyarország székhelyén vagy más, később megjelölendő helyszínen - igény esetén - részt vesz, és hogy a pályázat eredményeinek kommunikációjában nevét a Társaság felhasználhatja
- vállalja, hogy amennyiben van saját honlapja, azon legalább 12 hónap időtartamig a Hankook logót feltünteti és a pályázatban érintett járművén, vagy járművein a Társaság logóját matrica formában elhelyezi, azok állapotáról gondoskodik
- elismeri, hogy a programra való regisztráció szabályait, a jelentkezés részleteit megismerte és az elbírálás gyakorlatával egyetért.

Pályázati időszak
2020. június 10.-2020. július 20.

Pályázat elbírálásáról kiértesítés
2020. július 31-ig

Kedvezményezettekkel időpontegyeztetés
2020. szeptember 1-ig

Abroncsok átadása
2020. szeptember 11-ig
http://www.hankookadomany.hu/felhivas/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum