Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Üzenetem az úton lévőknek - mi az, ami nekem segített
Kiíró:
Regionális Egészségügyért Alapítvány
Határidő:
03/04/2019
Érvényes:
03/04/2019
Tárgymutató:
rákkal kapcsolatos köztudat formálása, alkotáspályázat
Pályázhat:
daganatos betegséggel érintettek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Üzenetem az úton lévőknek - mi az, ami nekem segített

Pályázat

"Üzenetem az úton levőknek - mi az, ami nekem segített"

A Regionális Egészségügyért Alapítvány pályázatot ír ki daganatos betegséggel érintettek részére, "Üzenetem az úton lévőknek - mi az, ami nekem segített" címmel.

A pályázat célja: a rákkal kapcsolatos köztudat formálása, motiváció az úton levőknek, a sorstársközösség erősítése, a Simonton-módszer és a REGEA Alapítvány népszerűsítése.

Témája annak átgondolása, mi segítette leginkább a pályázó gyógyulását, hogyan tudta belső erőforrásait mozgósítani, mi járult hozzá leginkább az eredményes megküzdéshez. A még úton lévők pályázatait is várjuk, hiszen állapotuk javításáért nagyon sokat tudnak saját maguk is tenni.

Pályázatot az alábbi kategóriákban lehet benyújtani:
- Vers (max 2 oldal vagy 5000 karakter)
- Próza (max 2 oldal vagy 5000 karakter)
- Kézműves alkotás (rajz, festmény, agyag, tűzzománc, kerámia, gyöngyfűzés vagy szövés, festett kavics, harisnyavirág, decoupage, paverpol, dombormű, szobor, kisplasztika, dekoráció... bármilyen technikával készült)
- Fénykép (max 4 db)
- Saját recept (egészséges étel, ital) illetve a fényképe + elkészítve is - a rák világnapja alkalmából rendezett március 09.-i egri rendezvényünkön várjuk kóstolásra az elkészített egészséges ételeket, italokat is!

Kategóriánként egy győztes kerül kiválasztásra. A nyertesek könyvjutalomban részesülnek, és munkájuk felkerül a REGEA honlapjára. Ezért a pályázáshoz feltétel a hozzájáruló nyilatkozatunk aláírása és beküldése is a regeaalapitvany@gmail.com email- címre. Az internetes felületünkön - facebook REGEA - szavazás alapján kerül kiválasztásra egy közönségdíjas is. A közönségdíj egy REGEA- torta lesz. Az étel/ ital receptekre a 03.09.-i egri rendezvényünkön, a helyszínen is lehet szavazni, kóstolás után. A beérkezett kézműves alkotásokból kiállítást rendezünk, mely a rendezvényen megtekinthető lesz, ezekre az alkotásokra is lehet szavazni majd. A beküldött pályamunkákat kérésre visszapostázzuk.

A beküldési határidő: március 4. hétfő 24 óra
Cím: az írásokat, verseket, fényképeket, recepteket (beszkennelve, csatolva) az alábbi email- címre várjuk: regeaalapitvany@gmail.com
A kreatív alkotásokat el lehet küldeni az alapítvány postacímére: Regionális Egészségügyért Alapítvány Eger, Hevesi Sándor út 27., vagy el lehet hozni a Simonton-csoportokra Egerben (hétfőnként fél 2-re az Arany J út 20/A címre) vagy Miskolcon (péntekenként 10 és 17 ó között a Megyei Kórház sugárterápiás épületének tárgyalójába).

Az értékelés szempontjai: az élet-, vagy szemléletmódbeli változtatás mértéke, területe, az önmagam fontosabbá válása, önszeretet erősödése, a saját felelősségvállalás a gyógyulásért, és jóllétért, a kitartás, humor, akaraterő, ötletesség, beletett munka, energia és idő, bátorság...

Sok sikert és mielőbbi gyógyulást kívánunk minden pályázónknak! REGEA Alapítvány
https://regea.hu/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum